Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

A leszbikus vámpír gyilkos - Tracey Wigginton

2016. augusztus 29. - Jack Hate

Tracey Wigginton 1965-ben született az ausztráliai Brisbane-ben. Az aynja elhagyta, így a nagyszülei nevelték. A nagyapja szexuálisan zaklattta a kislányt, aki emiatt hamar megutálta a férfiakat. A nagyszülei erőszakkal járatták templomba, így amikor a lány kamaszkorú lett felfedezte, hogyan lázadhatna fel a legjobban. Szenvedélyévé vált az okkultizmus, például megtanult kártyából jósolni.

tracey-wigginton-3.jpg

A leszbikus Tracey fémipari munkásként helyezkedett el, és kivételesen izmos nő volt. A nagszülei haláluk után egy kisebb vagyont hagytak rá, amiből ő bőkezűen költött a barátaira és okkultista szenvedélyeire. A nő egy furcsa betegségben, Renfield-szindrmában szenvedett. Vonzotta a vámpírizmus gondolata, felizgatta a vér. (Ez a fajta viselkedés egyébként nem veszélytelen. A vérfogyasztás gyomorpanaszokat okoz, ráadásul fenáll a különböző fertőzések veszélye is.)

tracey-wigginton-8.jpg

A nő szeretője, Lisa Ptaschinski (3. kép) többször járt már elmegyógyintézetben. Tracey manipulálta őt, és bevette gót játékaiba. Megismerkedtek egy másik eszbikus párral is, a szép Kim Jervis-szal (4. kép) és Tracy Vaugh-gal. Ők és Lisa is követték Wiggintont, aki azt állította nekik, hogy a hentes ad neki disznóvért, és azzal táplálkozik. Barátnőit is rávette, hogy ne táplálkozzanak mással, csakis vérrel. Lisa Ptaschinski a saját karját is megvágta, csak hogy Tracey vérhez jusson. A négy nő éjszakánként a temetőket járta, lefotózták a sírokat, kereszteket és fejfákat loptak, és különböző okkultista szertartásokat rendeztek. Wigginton azt mondta, hogy ha hamaosan nem jut emberi vérhez meghal, és ezért meg kell ölniük valakit. A gyilkosság időpontja 1989. október 20-a volt.

lisa-ptaschinski-1.jpgkim_jervis.jpg

A 47 éves Edward Baldock (alsó kép) azon az estén a barátaival mulatott a kocsmában, és sikerszériája volt a darcban. Éppen hazafelé tántorgott, amikor találkozott a négy fiatal nővel. Kim Jervist küldték, hogy szedje fel, mert ő volt közülük a legszemrevalóbb. Baldock beszállt az autójukba, majd egy tengerparti csónakházhoz vitték. Baldock az épület mellett akart lefeküdni Tracey-vel, de a nő és Ptaschinski elővették késeiket. Lisa végül nem támadott, és visszament a kocsiba, de Tracey elkövette a szörnyű bűnt. 27 szúrással ölte meg a férfit, majd ivott a véréből.

edward-baldock.jpg

Ám akadt egy nagy probléma. Wigginton eljtette a hitelkártyáját. Halála előtt Mr. Baldock azt hitte, hogy a kártya az övé, és beletette a cipőjébe. Ez alapján enyomozták, és letartóztatták Tracey Wiggintont. Bár a védelem szerint védencük többszörös személyiségzavarban szenvedett, nőt életfogytiglani börtönre ítélték.

Az igazi jogi zűrzavar csak ezután kezdődött. Mindhárom cinkos Wigginton ellen vallott, és azt álltották, hogy az átmosta az agyukat. Tracey a letartóztatásakor tett beismerő vallomása óta sosem volt hajlandó ismét beszélni a bűntettről. A tárgyalás nagy visszhangot kapott, az elkövetők megkapták a "Leszbikus Vámpír Gyilkosok" becenevet. Végül Lisa Ptachinsky életfogytiglanit, Kim Jervis pedig 18 év börtönt kapott. Tracy Vaugh-ot nem találták bűnösnek. Azóta mind a négy nő szabadlábon van.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr7611659302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása