Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

10 gyilkos család

2016. augusztus 18. - Jack Hate

A Bender család

bloody_benders.jpg

Az 1870-es években a kansasi John Bender Sr. és Ma Bender, valamint gyermekeik, John Bender Jr. és Kate Bender egy fogadót vezettek, z oda látogató több mint 11 embert pedig megyilkolták és kirabolták. Míg a vendégek étkeztek, Kate beszélgetett velük, miközben a férfiak kalapáccsal agyon ütötték őket és elvágták a torkukat. A holtttesteket a kertjükben elföldelték. Amikor túl forró lett a lábuk alatt a talaj, elmenekültek, és azután sosem kerültek elő. Amerika leghírhedtebb sorozatgyilkosai közé tartoznak.

A Brown család

justice22n-3-web.jpg

20040317-zan-o44-001-jpg-justice22n.jpg

David Brown (felső) egy jómódú programozó volt, aki összeszúrte a levet sógornőjével, a 17 éves Patty Bailey-vel. Meg akartak szabadulni Patty nővérétől, Mrs. Linda Browntól. Ezért a manipulatív David rávette 14 éves lányát, Cinnamont (alul), hogy lője le Lindát. A tinédzsert elkapták, és 11 év börtönt kapott. David feleségül vette Patty-t, de három évvel a gyilkosság után Cinnamon bemártotta a cinkosait is. Patty 25 éves koráig maradt csak börtönben, míg a gonosz Davidet tényleges életfogytiglani börtönre ítélték.

Denise Frei , Jacob Hilgendorf és Jessica Dayton

denise-frei-1.jpg

jacob-hilgendorf.jpg

jessica-dayton.jpg

A kávézó-tulajdonos Denise meg akart szabadulni férjétől, a nála fiatalabb Curtis Bailey-től. Egyrészt a férfi életbiztosítási pénzét akarta, mely 100 000 dollárt ért, másrészt dühös volt rá, amiért az elzavarta a nő fiát, Jacobot. 2009-ben anya, fia és Jacott barátnője, Jessica Dayton leitatták Curtist, majd fojtogatták és agyonverték. A gyilkosságot mexikói drogdílerekre akarták kenni, de nem sikerült. Mindhárom elkövető életfogytiglanit kapott, sosem szabaduhatnak.

A Hudnall lányok

fb1eed752c5ab291f4e00112_1.jpg

Stephanie Hudnall már a születésétől fogva manipulálta és a férje ellen hangolta lányát, Guenevere-t. Még iskolába sem járatta, mert a többi gyerek veszélyt jelentett volna az agymosásra. Stephanie a férje, William TB járandóságát akarta, ezért a lányát kérte meg, hogy ölje meg a férfit. Guenevere 19 éves volt, amikor egy csákánnyal anyja parancsára lefejezte az apját. A párost elkapták, s bár Stephanie a saját lánya ellen vallot, mindkettejüket 40 év börtönre ítélték.

A Jancsó lányok

pre_011_1.png

A 20 éves törökszentmiklósi Jancsó Ladányi Piroska (ő látható a fotón) megfojtott öt, 11 és 17 év közötti gyereklányt, majd a holttesteken élte ki leszbikus hajlamait. A tetemeket eztán egy kútba dobta. Piroska anyja, a prostituált Jancsó Borbála tudott a gyilkosságsorozatról. A nők alloptak mindent, amit az áldozatoknál találtak és a piacon eladták őket. Végül a hatodik áldozatjelölt túlélte a fojtogatást, és lebuktatta a párost. Borbála életfogytiglanit kapott, Piroskát Szolnokon felakasztották.

A Kimes család

kimes_family.jpg

Sante Kimes (a képen jobbra napszemüvegben) két fiút szült két különböző apától. A nagyobbik, Kent Walker (a képen balra) családot alapított, neje és és két gyermeke is a fotón vannak. A kisebbik, Kenny Kimes (a képen középen szivarozik) azonban teljesen az anyja befolyása alatt állt. Ő és Sante sorozatgyilkosok lettek, összesen több mint száz csalást és három gyilkosságot követtek el Los Angelesben, New Yorkban és a Bahamákon. Mindketten életfogytiglanit kaptak. Kent Walker könyvet írt az esetről.

A Pándy család

tumblr_kyz1hlhiuj1qzwer3.jpg

A magyar származású belga állelkész, ándy András vérfertőző kapcsolatot létesített a saját lányával, Ágnessel. A férfi megölte két feleségét és négy gyermekét. Akkor bukott le, amikor Ágnes feladta magát és beismerte, hogy négy gyilkosságban részt vett, egyet pedig ő kezdeményezett. Az áldozatokat fejbe verték, leőtték és savval lelocsolták. A média igencsak felkapta az ügyet.Pándy András életfogytiglani börtönre ítélték, végül egy öregek otthonában halt meg. Ágnes több mint 20 évet kapott.

A Papin nővérek

papin-sisters-1.jpg

Christine (jobb) és Léa (bal) Papin egy francia testvérpár volt, akiket elhagyott az anyjuk. Szobalányként kedtek dolgozni a gazdag Lancelin családnál, ahol a nővérek leszbikus vérfertőző kapcsolatba bonyolódtak egymással. Amikor Madame Lancelin úrnő erről tudomást szerzett, a nővérek lelökték őt és a lányát a lépcsőn, kikaparták a szemüket, kalapáccsal agyonverték és halálra szurkálták őket. Christine-t halálra ítélték, de később elmegyógyintézetbe került. Léa 10 évnyi kényszermunkát kapott.

A Petrillo fiúk

6eaf9abe13137fdace450fa6285cd443.jpg

Az olasz származású philadelphiai Herman és Paul Petrillo két unokatestvér volt. A gazdasági világválság után elkezdtek bájitalt árulni babonás asszonyoknak. Azt mondták, hogy ez lenyugtatja bajkeverő férjeiket. Azt azonban nem mondták el nekik, hogy arzént adtak el nekik, s a férfiak (akiknek száma 20-30 is lehetett) egytől-egyig a halálukat lelték. A páros részesedést kapott a biztosítási pénzekből. 5 évig működött a szervezet, mígnem elkapták az összes összeesküvőt. Petrillóék villamosszékben kötöttek ki.

A Witte család

782179-m.jpg

Hilma Witte utálta a férjét, Pault, de annak pénzét akarta. Ezért rávette közös fiukat, Ericet, hogy álmában lője le az apját. Az esetet balesetnek könyvelték el, s a család Paul mostohaanyjához, Elaine Witte-hez költözött. Ám a nagymama rájött, hogy Hilma lopott tőle, ezért az asszony kisebbik fiát, Butchot kérte meg, hogy az számszeríjjal ölje meg Elaine-t. Amikor a fiú ezt megtette, a holttestet feldarabolták. Ám lebuktak, és Eric 5, Butch 25,  Hilma pedig  90 év börtönt kapott. A fiúk azóta már szabadultak.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr7410424598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása