Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

Csúnya, buta, gonosz és csábító - Teresa Lewis

2016. augusztus 16. - Jack Hate

Teresa Wilson (1. és 4. kép) 1969. április 26-án született a virginiai Danville-ben. A szülei egy textilgyárban dolgoztak és templombajárók voltak. A nő gyermekkora átlagos volt, nincs információnk gyermekkori bántalmazásról, még a templomi gyerekkórusban is énekelt. 16 évesen hozzáment egy férfihoz, akit a templomban ismert meg. Született egy lányuk, Christie Lynn Bean. Ám a házasság válással záródott, miután Teresa rászokott az alkoholra és a fájdalomcsillapítókra. A nő anyósa már akkor azt mondta róla, hogy "nem normális".

teresa-lewis-4_1.jpg

A nőnek több alkalmi munkája volt, végül a Dan River textilgyárban talált tartós állásra. Itt került közelebbi kapcsolatba az egyik ellenőrrel, Julien Clifton Lewis Jr.-ral. A férfi jóval idősebb volt nála, és kiskutyaként követte barátnőjét mindenhova. Összeházasodtak, de a férfi előző házasságából származó három gyereke nem szerette meg a mostohaanyjukat.

Julien fia, Jason egy halálos autóbaleset áldozata lett. A fiú életbiztosítása 200 000 dollárt jutatott apja pénztárcájába. A férfi vett egy kertes házat, Teresa pedig extrém vásárlásaival egy év alatt elköltötte a maradék pénzét.

2002-ben Teresa a Wal-Martban megismerkedett a 21 éves Matthew Shallenbergerrel és a 19 éves Rodney Fullerrel (2. kép). A nő egyáltalán nem volt szép és okos, de tudta mi kell a férfiaknak, és meg is adta nekik. Míg Julien dolgozott, Teresa fehérneműbemutatót tartott a két fiatalnak. Viszonya volt Matthew-val, de Rodney-val is többször lefeküdt. Előfordult, hogy egyszerre mindkettejükkel szexelt. S ez még nem minden. A nő arra kényszerítette saját 16 éves lányát, Christie-t, hogy feküdjön le a két fiúval. Ám az asszony nem ingyen kedveskedett ennyit a szeretőinek. Megígértette velük, hogy egy nap megölik Julien Lewist. Teresa a férje biztosítási pénzét is akarta, és pár ezert dollárt  a fiúknak is ajánlott.

teresa-lewis-gunmen.jpg

Ám 2002. október 30-n felbukkant Julien 25 éves fia, Charles Lewis is, becenevén C.J.. A férfi katona volt és Irakba készült. Másnap indult volna a gépe, de még előtte el akart rendezni néhány szálat. Életbiztosítást kötött saját magára, a kedvezményezett pedig Julien és Teresa volt. Az asszony rögtön telefonált a szeretőinek, hogy még ma el kell intézni apát és fiát.

Este C.J. fülhallgatóval zenét hallgatott és újságot olvasott. A házaspár együtt imádkozott (ez még sokkolóbbá tesi a bűncselekményt), majd ők is aludni tértek. Ám lefekvés előtt Teresa nyitva hagyta a bejárati ajtót. Éjszaka Shallenberger és Fuller megjelentek a puskáikkal. Matthew a házaspár szobájába ment, Rodney pedig C. J,-jébe, és lövöldözni kezdtek. Az asszony kimászott az ágyból, és véginézte a jelenetet. Rengeteg lövést leadtak, majd elmentek. Ám sem julien, sem a fia nem halt meg. A két fiatal ugyanis nyulaknak és kacsáknak való golyótt vitt a helyszínre, mely bár feltépte az áldozatok húsát, azok nem haltak meg.

Teresa két órát várt, és csak azután hívta a rendőrséget. Julien akkor még mindig élt, a nyomozónak megmondta a nevét, és amikor a nyomozó megkérdezte tőle, hogy tudja-e, ki támadta meg, azt válaszolta: "A feleségem tudja." A két férfi később meghalt.

teresa-lewis-victims.jpg

C.J. és Julien Lewis

A rendőrség nagyon furcsának találta, hogy Teresa sértetlenül megúszta a mészárlást. S a nő még tovább súlyosbított a helyzetén. A nyomozók előtt is rendívül nyugodtan beszélt. A gyilkosság után nem sokkal fehívta Julien főnökét, és megkérdezte, hogy mikor kaphatja meg a férje utolsó fizetését. Beszélt a férje egyetlen élő gyermekével, Cathy Cliftonnal is, és megmondta neki, hogy ő az áldozatok életbiztosításának kedvezményezettje, Clifton pedig nem kaphat semmit.

Hét nappal a mészárlás után Teresát letartóztatták. A nő minden vádat tagadott, de a hazugságvizgálat fényt derített minden titkára. Közben előkerült a két szerető neve is, akiket a rendőrség szintén letartóztatott. Rodney megtört és zokogva ismerte be, hogy részt vett a gyilkosságokban. Shallenberger is bűnösnek vallotta magát, és mindketten hajlandóak voltak tanúskodni Teresa ellen. Cserébe megúszták a halálbüntetést, és a szabadulás lehetősége nélküli életfoggytiglani börtönre ítélték őket. Matthew 2006-ban öngyilkos lett a börtönben.

teresa-lewis-7.jpg

Teresa Lewis pere nagy médiavisszhangot kapott. Mivel a másik két vádlott ellene vallott, az alapértelmezett büntetés a halál volt számára. A közvéleményt meglepte ez a lehetőség, hiszen Virginiában majdnem száz éve nem végeztek ki nőt. (Az utolsó kivégzett nő Virginia Christian, a 17 éves néger szolga volt, aki meggyilkolta a munkaadóját, ezért 1912-ben villamosszékbe ültették.) A védelem azzal érvelt, hogy Mrs. Lewis IQ-ja mindössze 79 pontos volt. Ám az elkövetett bűncselekmény súlyossága és a másik két vádlott alkuja miatt a nőnek nem volt sok esélye. Végül az esküdtszék mind az öt ellene felhozott vádpontban, és 2003-ban halálra ítélték.

Bár bőven akadt támogatója is (köztük rengeteg feminista), Teresa életét nem sikerült megmenteni. 2010. szeptember 23-án méreginjekcióval kivégezték. 41 éves volt. Utolsó kívánsága az , hogy mondják meg a lányának, mennyire szereti és sajnálja a történteket.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr4110416148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása