Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

Minden idők legelképesztőbb gyerekgyilkossága - A Torres-kettősgyilkosság

2016. augusztus 01. - Jack Hate

A törénet 1993-ban játszódik a kaliforniai Hayward-ban. Vanessa Torres egy drogfüggő prostituált volt, aki két gyermeket nevelt, a 6 éves Darint és a 4 éves Dai-Zshiát. A gyerekek apukái nem éltek együtt, így a nő a saját nevére vette őket. Vanessa túlságosan éretlen és önző volt az anyasághoz, de szerencsére akadt segítsége. Ők hárman Torres anyjánál, az 50 éves latinó Caroline Youngnál éltek. Caroline-t még kiskorában elhagyták a szülei, ezért mindenképpen együtt akart lakni lányával és gyermekeivel. Vanessa inkább káros szenvedélyeinek hódolt, mindsem hogy a gyerekeivel legyen, így jóformán Ms. Young nevelte őket. S ezt a nagymama egy cseppet sem bánta, nagyon ragaszkodott a két kicsihez.

Ám a furcsa családi idillt megzavarta valami. Darin tengerészként dolgozó apja, Bruce évekig kereste a fiát, de nem találta. Ám 1993-ban Caroline indítványozta, hogy a férfi fizessen gyerektartást. Így fel kellett fednie a fiú hollétét, s Bruce ezt ki is használta. A férfi bíróságra ment Darin felügyeleti jogáért. Vanessáról nyilvánvaló volt, hogy képtelen a gyerekek felnevelésére, Bruce pedig sokkal közelebbi hozzátartozó volt Caroline-nál, így a kisfiút az apjának ítélték. Ms. Young összeomlott. Többször is kijelentette, hogy inkább megöli a gyerekeket, mintsem hagyná, hogy szétválasszák őket. A barátai ezt nem hitték el, de a nagymama labilisabb volt, mint azt valaha gondolták.

Úgy tervezték, hogy Bruce június 19-én magával viszi a fiát, és onnantól kezdve a többi gyerekével és a feleségével neveli. Ám ezt Caroline megszállott módon el akarta merülni, s úgy döntött, beváltja a fenyegetését. Június 18-án éjszaka késsel bement a gyerekek szobájába és elvágta Darin torkát. Ezután rágyújtott egy cigarettára, s átgondolta, hogy mi tegyen. Ekkor betoppant Vanessa is, és meglátta a vért kisfia nyakán és az anyja kimonóján. Sírni kezdett és kérdezgette az anyját, hogy miért tette. Caroline azt mondta, hogy a gyerekeknek együtt kell maradniuk. Ekkor odalépett Dai-Zshia Torreshez, elvágta a torkát és mellkason szúrta a kislányt. Vanessa hívta a mentőket, Ms. Young pedig a lányát távol tartva magához szorította a holttesteket. Ezután saját magát is szurkálni kezdte, de végül megjöttek a mentők és megmentették az életét.

Amikor Bruce másnap megérkezett, a rendőrök közölték vele a fia halálát. Caroline hagyott neki egy levelet, amit mintha a sírón túlról írt volna. Megírta, hogy ő egy nagyon dühös szellem, és hogy kísérteni fogja a férfi családját. Ám a gyilkos nagymama öngyilkossági kísérlete nem sikerült, és bíróság elé állították. Ügye megdöbbentette a közvéleményt, az esetén dolgozó nyomozókat igencsak megviselte az ügy. Így a büntetés nem lehetett kétséges, és 1995-ben Caroline Youngot gázkamra általi halálra ítélték. Tíz év múlva, 2005. szeptember 6-án veseelégtelenségben halt meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr298927848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása