Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

10 kegyetlen sorozatgyilkos szerelmespár

2016. július 31. - Jack Hate

Bonnie Parker és Clyde Barrow

3248806_highres-crop.jpg

Minden idők leghíresebb banditáit ma az embrek Robin Hood szerű hősként tisztelik. Valójában azonban kegyetlen rablók és hidegvérű sorozatgyilkosok voltak. Clyde már gyermekkorában mutatta a deviáns magatartás jeleit, és kínozta apja állatait. Ellenben Bonnie nagyon jó tanukó és költő volt, mindenki fényes jövőt jósolt neki. Végül összeismerkedett a rosszfiú Barrow-val, és ő is többször gyilkolt. Állítólag több mint 15 gyilkosság szárad a lelkükön, köztük több rendőré is. Végül 1934-ben a rendőrök szitává lőtték őket. Az erőviszonyokról nincs sok információnk, de az biztos, hogy Clyde inkább volt bűnös, mint a barátnője.

Karla Homolka és Paul Bernardo

hqdefault_1.jpg

Az ő történetük már kevésbé volt romantikus. Bernardo verte és megfélemlítette a feleségét, így annak kötelező volt részt vennie férje szadista szexuális játékaiban. Paul hírhedt erőszaktevő volt, áldozatai száma 14 és 30 közé tehető. Ám ez sem volt elég neki. Bedrogozták és megerőszakolták Karla 15 éves húgát, aki végül belefulladt a saját hányásába. Ezt követően a házaspár elrabolt két kamaszlányt, akiket rendzseresen megerőszakoltak, illetve napokig fogvatartották, kínozták és végül meggyilkolták őket. Karla végül feladta magukat. 12 évet ült, ma már szabad. Bernardo ma is az életfogytiglaniját tölti.

Martha Beck és Raymond Fernandez

martha-beck-3.jpg

fernandez_041.jpg

Fernandez egy elmebeteg, vuduhívő nőcsábász és megrögzött szélhámos volt, Beck pedig egy hormonzavaros egyedülálló anya. Amikor találkoztak, egymásba habarodtak. Martha elhagyta a gyerekeit a férfiért, Raymond bedig a cinkosává tette barátnőjét a gazdag nők megkopasztásában. Ám ketten együtt már gyilkosok voltak. Állítólag több mint 17 nőt öltek meg különböző módokon szerte az USÁ-an, s mindig busás zsákmánnyal távoztak. Ennek ellenére a páros "csupán" két átvert nő és egy kisbaba megöléséért ítélték el őket. 1951-ben mindkettejüket villamosszékben kivégezték.

Catherine és David Birnie

birnie-101.jpg

David egy perverz, piti bűnöző volt, Catherine pedig Defendes, azaz függőségi személyiségzavarban szenvedett. A nő mindent megtett a szexmániás Davidnek. 1986-ban két hónap alatt a pár négy nőt elrabolt, megerőszakolt és meggyilkolt. David volt a főbűnös, de a neje sem volt naplopó. A másoodik áldozatot ő fojtotta meg, hogy boldoggá tegye a férfit. A harmadikat David azért szúrta le, mert Catherine féltékeny lett az áldozatra és öngyilkossággal fenyegetőzött. Végül az ötödik áldozatjelölt elszökött, és feladta a kínzótit. Mindkét teettest életfogytiglani börtönre ítélték a feltételes szabadlábra helyezés lehetősége nélkül.

Suzan és Michael Carson

carson.jpg

A házaspár mindkét tagja elmebeteg, valószínűleg skizofrén volt. Hittek a reikarnációban és halucinokgén drogokat fogyasztottak. A nőnek téveszméi voltak, férje pedig hűségesen követte minden parancsát. Úgy gondolták, hogy a világot meg kell tisztítaniuk a boszorkányoktól. Suzan rávette a férjét, hogy verje agyon fiatal lakótársnájüket, ezt követően pedig két férfit is lelövetett vele, mert azt hitték róluk, hogy a "sötét erők megszállottjaik". Végül elkapták őket, de elmezavaruk miatt Kaliforniában megmenekültek a gázkamara általi haláltól. Mindketten 75 éves börtönbüntetésüket töltik, de így sem gondolkodnak tisztábban.

Judith és Alvin Neelley

judith-and-alvin-neelley.jpg

Bár Alvin tíz évvel idősebb volt a feleségénél, a nő hordta otthon a nadrágot. Judy vérbeli bűnöző volt, emellett szadista pszichopata is. 1982-ben elraboltak egy 13 éves lányt, és három napig fogva tartották. Megerőszakolták és megkínozták az áldozatot, akit Judith tele injekciózott lefolyótisztítóval. Végül ő lőtte le a lányt. Egy hónappal később elraboltak egy fiatal nőt, vele egy napig "szórakoztak", majd őt is Judith lőtte le. Emellett még két gyilkossági kísérlet, lopások, fegyveres rablások és gyújtogatás szárad a lelkükön. Mindketten életfogytiglanit kaptak. Alvin, aki már nem él, további gyilkosságokról is említést tett.

Caril Fugate és Charles Starkweather

stark_101.jpg

Bár Caril még csak 14 éves volt, Starkweather pedig már felnőtt, őrülten egymásba szerettek. Nebraskában Charles kiirtotta barátnője családját, majd elszökött a lánnyal. Később azonban folytatták gyilkos ámokfutásukat, mely összesen 11 ember hhalálát okozta két állam területén. Többnyire rokonokat gyilkoltak bármiféle előzmény nélkül. Végül Fugate feladta magát, és azt állította, hogy elrabolták. Ő 18 évet töltött börtönben, és még életben van. Charles Starkweathert 1959-ben villamosszékben végezték ki. Az, hogy Carilnak mekkora szerepe volt a gyilkosságok elkövetésében, máig nem tisztázott.

Rosemary és Frederick West

fred_and_rosemary_west.jpg

A házaspárt a szexmegszállotságuk hozta össze. Együt kilenc fiatal lányt öltek meg, továbbá kettő csak Fred, egy pedig Rose lelkén szárad. Áldozataikat elrbolták, rendszeresen megerőszakolták, megcsonkították, megkínozták, meggyilkolták és elásták. Bár Frederick irányítónak tartotta magát, Rose sokkal szexéhesebb és szadistább volt nála, illetve mindketten kezdeményezők voltak. Végül a saját közös lányukkal is az említett módszerrel végeztek. Végül mégis letartóztatták őket gyermekbántalmazás miatt, így buktak le. Fred még az előzetesben felakasztotta magát, Rose pedig az életfogytiglaniját tölti.

Myra Hindley és Ian Brady

brady-and-hindley_2266074k.jpg

Myra mindig is kereste a kalandokat, és az elmebeteg szadista Ian szerepében meg is találta. A férfi és annak fantazmagóiái megszállotja lett, és jhajlandó volt részt venni Brady szadista játékaiban. A páros öt gyermeket csalt el, majd megkínozták és brutálisan meggyilkolták őket. A tetemeket a moori vidéken ásták el, innen ered a becenevük is ("Moori gyilkosok"). Még hangfelvételük is volt az egyik áldozatuk sikolyairól. Brady volt a főgonosz, míg Myra inkább csak segített neki. Mindkettejüket életfogytiglani börtönre ítélték. Hindley 2002-ben a rácsok mögött halt meg, Brady ma egy elmegyógyintézetben tölti büntetését.

Debra Brown és Alton Coleman

colemanbrown1.jpg

Alton egy elítélt pedofil volt, Debra pedig egy bántalmazott, naiv nő nagyon kevés IQ-val. A páros egy hat államon átíveló ámokfutásba kezdett. Nyolc embert öltek meg, kettővel csak próbáltkoztak. Főleg gyerekeket gyilkoltak, akiket Coleman megerőszakolt. De olyan is volt, hogy csak egy rablás kedvééért megöltek egy házaspárt. Alton egyike lett az FBI 11 legkeresettebb bűnözőinek, ügyük miatt államközi konfliktus alakult ki. A párost végül elkapták és Ohióban halálra ítélték. Colemant ki is végezték, de Debra kegyelmet kapott. Jeenleg Ohióban tölti az életfogytiglaniját, holott Indianában már született ellene egy újabb halálos ítélet.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr628926680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása