Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

Egy családanya, aki túl sokat játszott a tűzzel - Christie Scott

2016. július 27. - Jack Hate

Christie Michelle Scott 1978-ban látta meg a napvilágot. Rendes családba született, nem tudni semmijen gyermekkori traumáról vagy bántalmazásról.  Valójában nem is került elősok sok információ a fiatalkoráról, de az biztos, hogy normális élete volt. A későbbi élete azonban arra enged következtetni, hogy gonosznak született.

Ám fiatal korától kezdve volt egy sötét titka: sorozatos gyújtogató volt. Több tüzet is jeleztek a szülei és a nagyanyja házából, és mindegyik épület biztosításának Christie volt a kedvezményezettje. Valószínű, hogy a nő nem szenvedett piromániában, hiszen mindig csak saját vagy családja ingatlani ellen fordult. Egyszerűen kapzsi volt és sorozatos biztosítási csaló.

christie-scott-2.jpg

A nő fiatalon hozzáment szerelméhez, Jeremy Scotthoz. A házaspár az alabamai Russelville-ben telepedtek le, és született két fiuk, Mason és Noah. Bár Délen ez még nem általános, Christie dolgozó anya volt, és az apjával együtt biztosítási tanácsadóként tevékenykedett. Így a családnak nem kellett nélkülöznie.

Ám ez nem volt egy átlagos, tipikus amerikai család. Christie továbbra is megtartotta rossz szokását, és a közös családi fészket is többször felgyújtotta. Volt olyan hét is, amikor a ház kétszer gyulladt ki, de a nő sosem bukott le.

De nem ez volt a fő gond. Mason autista volt és gyógyszeres kezelést igényelt. Ráadásul élénk gyermek volt, amit Christie nehezen, illeve egyáltalán nem tolerált. Míg Jeremy-nek volt türelme a nagyobbik fiához, Christie-nek nem, bár Noah-hoz nagyon jó volt. Egyszer, amikor az anya bekísérte a fiát az iskolába, rendkívüli módon összevesztek, és a nő ellökte magától a fiát. Végül egy tanár közbelépett, és ő kísérte be Masont az intézménybe.

Nem túlzás kimondani, hogy Christie Scott utálta a nagyobbik fiát, meg akart szabadulni tőle. Mivel már gyakorlott gyújtogató volt, úgy döntött, Masont is bevonja rossz szokásába. Az az ötlete támadt, hogy tűzhalál segítségével iktatja ki Noah-t az életéből.christie-and-mason-scott.jpg

A szörnyű terv végrehajtását még 2008. augusztus 15-én megkezdte. Gyanútlan apja segítségével megváltoztatta az akkor hat éves Mason életbiztosítási szerződését. Ez a kötvény eredetileg 75 000 dollárt ért, de Christie ezt az összeget megemelte még 100 000 dollárral.

Másnap Jeremy távol volt. Vacsorára Christie megvette Massonnek a kedvenc édességét, csokifagylaltot. Ez azt a legendát támasztja alá, miszerint egy anya, mielőtt megöli a gyermekét, olyat ad neki, amit nagyon szeret. Lefekvés előtt bevetetett a fiával egy nagy adag köhögés-elleni szirupot, amely hamar elaltatta a gyermeket. A 4 éves Noah-t anyja a saját ágyában fektette le.

Éjszaka Christie visszament Mason szobájába, és leszedte a plafonról a füstjelzőt. Égésgyorsító folyadékot locsolt szét Mason ágya alatt, majd tüzet gyújtott. Hagyta, hogy a kisfiú lassan belehaljon a füstmérgezésbe és a fájdalmas égési sebekbe. Élve elégette a saját fiát.

christie-scott-6.jpg

Ezután fogta Noah-t, átment a szomszédba és kérte őket, hogy hívják a tűzoltókat. Két perc múlva a szomszéd megkérdezte, hogy hol van a másik fiú. Ekkor Christie nyugodtan elmondta, hogy Mason az égő házban van. Végül sikerült eloltani a tüzet és megmenteni a ház nagy részét, de a kis Masonön már nem tudtak segíteni.

A tűzvizsgálók hamar megtalálták a leszerelt tűzjelzőt. Amikor letörölték, teljesen újnak látszott, így nyilvánvaló volt, hogy korábban leszerelték.  Emiatt a gyilkossági nyomozóka is értesítették.

Mindenki, aki kikérdeztek, említést tett Christie ellenséges viselkedéséről az áldozattal szemben. Amikor megvizsgálták Mason Scott életbiztosítási szerződését, kiderült, hogy az anyja 12 órával a halála előtt megemelte az életbiztosítását 175 000 dollárra. Ráadásul a fiú temetésén Christie azt ecsetelgette a férjének és az egyik barátnőjének, hogy szeretne egy lánytestvért Noah-nak.

Október 26-án, 71 nappal a gyilkosság után Christie-t letartóztatták. Az esküdtszék bűnösnek találta a előre megfontolt szándékkal elkövetett emberölés vádjában, és tényleges életfogytiglani börtönbünetést javasolt. Ám a bíró ezt megtagadta, mivel ez egy különös brutalitással elkövetett gyerekgyilkosság volt gyújtogatással és biztosítási csalással egybekötve. 2009. augusztus5-én Christie Michelle Scottot méreginjekció áltai halálra ítélték. Jelenleg négy másik nővel együtt Alabama állam központi női börtönének halálsorán várja büntetése végrehajtását.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr518918472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása