Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

10 halálsoron lévő amerikai nő, 2. rész

2016. július 27. - Jack Hate

Rosie Alfaro, Kalifornia

rosie-alfaro-8.jpg

Marie del Rosio, azaz Rosie Alfaro drogfüggő volt, ezért 1990-ben kirabolta egyik barátnője házát. Csak a 9 éves Autumn Wallace volt otthon, akit Rosie 58 szúrással megölt, majd 240 dollárnyi holmit lopott el, bár a saját gyermeke kint várt egy autóban. Alfarót gázkamra általi halálra ítélték.

Cynthia Coffman, Kalifornia

cynthia-coffman-6.jpg

A drogos Cynthia összejött a perverz James Marlow-val. A férfi elrabolt, megerőszakolt és megfojtott öt lányt. Cynthia négy esetben tevékenyen segédkezett a párjának, ráadásul ki is rabolta az áldozatokat, hogy legyen pénze drogokra. Halálra ítélték őket. Cynthia a kaliforniai női halálsor elslegrégebb óta ülő foglya.

Kerry Dalton, Kalifornia

kerry-dalton-9.jpg

A metamfetaminfüggő Kerry két barátja segítségével halálra kínozta lakótársát, Irene Mayt, mert az ellopta a holmiját és az ékszereit. 1995-ben Egyedül a vezért, Kerry Daltont küldték siralomházba. Nővére, Victoria Thorpe egy blogot hozott létre neki, melyet  http://kerrylyndalton.blogspot.hu link alatt találhatnak meg.

Susan Eubanks, Kalifornia

susan-eubanks-7.jpg

Az alkoholista, fiatalon bántalmazott Susan négy fiút nevelt egyedül két különböző apától. Amikor az egyik szeretője elhagyta, Susan bosszút esküdött a férfiak ellen, ezért 1999-ben egyszerre lelőtte mind a négy gyermekét. Bár hasba lőtte magát, az esküdtek mégsem szimpatizáltak vele, és halálba küldték.

Shawna Forde, Arizona

shawna-forde-5.jpg

A kozmetikus két férfit toborzott, hogy latinó bevándorlókat öljenek. 2009-ben a három fanatikus betört a Flores család házába. Lelőtték az apát, Rault és kislányát, Briseniát, majd tűzharcba keveredtek az anyával. Ő túlélte a mészárlást, és szólt a rendőröknek. Az egyik férfikövetőt és Shawnát is halálra ítélték.

Michelle Michaud, Kalifornia

michelle-michaud-3.jpg

A metamfetaminfüggő Michaud és párja, James Daveggio több lányt is megerőszakoltak, köztük Michelle lányát is. A páros 1997-ben elrabolta, több mint fél napig kínozta és szexuálisan is bántalmazta a 22 éves Vanessa Samsont. Végül közösen fojtották meg a lányt. Mindkét elkövetőt gázkamra általi halálra ítélték.

Lisa Montgomery, Szövetségi

lisa_montgomery.jpg

A kansasi Lisa Montgomery azt hazudta mindenkinek, hogy terhes. Amikor elérkezett a szülés ideje, az asszony kapcsolatba lépett a várandós kutyatenyésztővel, Bobbie Jo Stinnett-tel. Megfojtotta a nőt és a hasát felvágva elrabolta a már életképes magzatot. A szövetségi bíróság küldte a siralomházba.

Robin Lee Row, Idaho

robin-lee-row-2.jpg

A szélhámos korábban már rágyújtotta a lakókocsiját a gyermekére. Tovább lépett, lett egy férje és két új gyermeke. 1992-ben azonban rájuk gyújtotta a házát, hogy bezsebeljen összesen 250 000 dollárt a biztosítótól. Az egész család szörnyet halt. Robint csak az utóbbi három gyilkosságért ítélték halálra.

Shonda Dee Walter, Pennsylvania

shonda-walter-3.jpg

A félvér fekete Shonda egy bárddal gyilkolta meg a Pearl Harbort túlélő James Sementellit. 66-szor vágta bele a fegyvert, így akart bizonyítani a bandásájnak, a hírhedt Bloods-nak. Az ütések közben cigiszünetet is tartott, imádkozott, majd megevett egy tál fagylaltot, a tetemet pedig a barátnőinek mutogatta. 11 éve várja sorsát.

Manling Tsang Williams, Kalifornia

manling-williams-6.jpg

A nőnek elege volt a családjából, több szabadságot akart és lelki ereje végére ért. 2007-ben egy éjszakán párnával megfojtotta mindkét fiát, majd egy szamuráj karrddal 97 vágással megölte a férjét. Aztán iszogatni ment a barátaival. A nő elég hamar megtört, és 2012 óta várja, hogy a gázkamrába vigyék.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr108917980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása