Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

5 kegyetlen gyilkos gyerek, 3. rész

2016. július 19. - Jack Hate

Holly Harvey, 15 és Sandra Ketchum, 16

harvey-and-ketchum-1.jpg

A biszexuális, marihuána-függő Holly-t a nagyszülei nevelték. Összejött a leszbikus Sandra Ketchummel. A keresztény nagyszülők ellenezték Holly iskolakerülését, függőégeit és leszbikus kapcsolatát, amire a lány nagyon dühös lett. Manipulálta a barátnőjét, és 2004. augusztus 2-án együtt halálraszurkálták a nagyszülőket, Carl és Sarah Colliert. Kirabolták az áldozatokat, majd elmenekültek. Amikor mégis elkapták őket, fel voltak fegyverkezve késekkel, tehát újra ölni akartak. Életfogytiglanit kaptak. 

Craig Price, 15

price005.jpg

A fiú 13 évesen 58 szúrással meggyilkolt egy fiatal anyát, pusztán szórakozásból. Két évvel később halálra szurkált egy újabb anyát és két kislányát. Mivel a fiú rendkívül fiatal volt, mindössze öt év börtönt kapott. Amikor letölti a büntetését, még el kell végeznie egy pszichiátriai vizsgálatot, amin ha emgbukik, elmegyógyintézetbe kerül. A rácsok mögött Price továbbra is erőszakos, megfenyegette vagy bántalmazta börtönőreit.

Janice Buttrum, 17

Bár még csak kiskorú volt, Janice már a tíz évvel idősebb Danny Buttrum felesége volt és egy kislányt neveltek. A korkülönbség ellenére a feleség hordta a nadrágot. A georgai Daltonban éltek egy motelban, ahol a szomszédjuk a 19 éves Demetra Parker lett. Bár Parker segített nekik és remek bébiszitter volt, Janice féltékeny lett rá. 1980. szeptember 3-án hajnalban az alkoholista Butrrum házaspár rátört Demetrára, megverték, megerőszakolták, majd Janice 97 szúrással megölte a nőt. A kislányuk végignézte a bűncselekményt. Végül mindkettejüket halálrra ítéléték. Danny felakaszztotta magát a börtönben, Jannice később kegyelmet kapott.

Eric Smith, 13

smith.jpg

A 1993-ban New York állambeli Savonában a 13 éves Erik Smith egy borzalmas gyilkosságot követett el. Az erdőbe csalta a 4 éves Derrick Robie-t, ahol megverte, megfojtotta, egy bottal megerőszakolta, majd kövekkel tovább verte a fejét. A nyomozás elején mindenki felnőtt elkövetőt keresett, de végül mindenki rájött a hihetetlen valóságra. A gyilkosságután hét nappal letartóztatták a fiút, aki semmi féle lelkifurdalást nem tanúsított. A kiskorú elkövetőknél számító maximum büntetést kapta, vagyis kilenc évtől életfogytig tartó börtönbüntetést.

Paula Cooper, 15

kiszabadult_a_15_evesen_halalra_itelt_no.jpg

Paula 1985. május 14-én 33 szúrással meggyilkolta a 78 éves Ruth Pelka bibliatanárnőt. A gyilkosságot marihuána befolyása alatt követte el három barátnőjével, majd elrabolt tíz dollárt az áldozattól. A négy lány közül egyedül őt ítélétk halálra, mindössze 16 évesen. Később II. János Pál és az áldozat unokájának a javaslatára a büntetését 60 év börtönre enyhítették. A börtönben lediplomázott, és minden jel szerint megjavult. 2013-ban azonban szabadlábra helyezték.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr908901664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása