Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

5 anya, akiknek a legnagyobb fájdalmat kell elviselniük, 2. rész

2016. július 19. - Jack Hate

Dorothy Homolka

A kanadai nőnek három lánya volt: Karla, Lori és Tammy. Karla azonban összejött a sorozatgyilkossal, Paul Bernardóval. A pár három fiatal lányt erőszakolt, kínzott és gyilkolt meg, köztük a 15 éves Tammy-t is. Karla nagy segítség volt a gyilkosságokban. Paul az életfogytiglaniját tölti, Karla már szabad.

Debbie Mahaffy

A kanadai tanárnő lánya, Leslie mindig későn ért haza, ezért az anyja az egyik éjszaka kizárta. Ám a már említett Paul Bernardo találta meg Leslie-t, akit elrabolt, megerőszakolt, megkínzott és meggyilkolt felesége, Karla segítségével. Debbie sosem dolgozta fel a veszteséget, és saját magát hibáztatja a gyilkosságért.

Kathy McDonald

Az egyedülálló kétgyermekes ausztrál anya korábban tragikusan elvesztette az egyik lányát, és akkoriban költözött egy másik házba. Hogy ne zavarja a költözés, a másik lányát, Louise O'Brient a barátnőjénél, a 73 éves Patricia Goddardnál hagyta. Goddard azonban brutálisan megkínozta, rabszolgának használta, majd agyonverte a 18 éves Louise-t. A gyilkost mindössze három év kilenc hónap ítélték, Kathy-nek pedig nem maradt több gyermeke.

Mrs. Phillips

A nő mindkét ikerlányát, a két hónapos Katie-t és Becky-t is kórházba vitte, ahol Beverley Allit nővér gondozása alá kerültek. Allit azonban sorozatgyilkos volt,a ki megölt négy csecsemőt, köztük Becky-t is. Katie-t is megpróbálta meggyilkolni, de nem sikerült. A család azt hitte, hogy Allitt mentette meg Katie-t, és megkérték, hogy ő legyen a kislány keresztanyja. Később kiderültek a nővér titkai, és tizenháromszoros életfogytiglani börtönre ítélték.

Mrs. Worrall

A nőnek két lánya volt, a 20 éves Kathleen és a 18 éves Susan. Kathleen azonban elmebeteg volt, súlyos hangulatzavarai voltak, egy betegség miatt súlyosan megizmosodott és elhízott. Egy dührohamában a lány halálra szúrkálta Susant. Aztán feladta magát, de a börtönben meghalt természates halálllal. A Worrall szülők teljesen egyedül maradtak.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr998900620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása