Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

5 anya, akiknek a legnagyobb fájdalmat kell elviselniük, 1. rész

2016. július 17. - Jack Hate

Darlie Kee és Darlie Routier

Darlie Routiernek három kisfia volt, de a két idősebbet egy betörő leszúrta, az ő torkát pedig elvágta. Túlélte, de őt vádolták meg a két gyerekgyilkossággal. Halálra ítélték, jelenleg is kivégzésére vár., hollot sok bizonyíték szól ártatlansága mellett Anyja, a fiúk nagyanyja, Darlie Kee még mindig küzd lánya felmentéséért. Mrs. Routier harmadik fia ma 19 éves és leukémiás.

Vanessa Torres

A nő két gyereket, Darint és Dai-zshiát nevelte az anyjával, Caroline Younggal az apák nélkül. Caroline megszállotttan szerette az unokáit. Amikor Darin apja magának akarta a fiát, a nagymama elvágta mindkét gyermek torkát, majd öngyilkosságot kísérelt meg. Vanessa nem tudta megakadályozni a vérengzést, és látta Dai-zsha halálát. Caroline-t halálra ítélétk, de természetes halállal hunyt el a siralomházban.

Mrs. Stayner

Mr. és Mrs. Stayner két fiút nevelt. A kisebbiket Stevent elrabolta egy pedofil. Bár később visszakapták a fiút, az később meghalt egy motorbalesetben. A nagyobbik fiú, Cary elhanyagoltnak érezte magát, és felnőttkorában meggyilkolt négy nőt. Halálra ítélték, jelenleg kivégzésére vár.

Betty Likens

A nő és férje cirkuszosok voltak. Két lányukat, Sylviát és Jenny-t egy gondozóra, Gertrude Baniszewsky-re bízták, hogy ne kelljen állandóan utazniuk. Gertrude azonban szadista volt, aki kínozta a lányokat, főleg Sylviát. Ő 16 évesen belehalt a kínzásokba. Végül Jenny feladta a gondozóját. Gertrude-ot életfogytiglani börtönre ítélétk, de végül is szabadon halt meg.

Mrs. Sinthasomphone

A laoszi nő egyik fiát, a 13 éves Keisont bántalmazta egy sorozatgyilkos, Jeffrey Dahmer. A fiú megúszta, nem ölték meg, de a 14 testvérét, Konerakot igen. Ő is Dahmer áldozata volt, aki bedrogozta, megfojtotta, merőszakolta, majd felboncolta a fiút ebben a sorrendben. Dahmer összesen 17 férfit ölt meg, további kettőt megtámadott. Életfogytiglanira ítélték, a börtönben egy rabtársa agyonverte.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr658895802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása