Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

A világ legkegyetlenebb sorozatgyilkosa - Theresa Knorr

2016. július 16. - Jack Hate

Bár csak három embert ölt meg, ebből is mindössze kettőt bizonyították rá, Theresa joggal nevezhető a világ egyik legkegyetlenebb sorozatgyilkosának. Ez a nő olyan kirívó szadizmussal támadt saját lányai ellen, amit legtöbbször a horror filmek alkalmaznak.  Képes halálra kínozni őket, és ehhez volt képe a fiai segítségét kérni. Mindezt ráadásul a hiúsága maitt tette.

Theresa Jimmie Francine Cross 1946. március 14-én született a kaliforniai Sacramentóban. Swannie Gay és James Cross két lánya közül ő volt a kisebbik. A szülők nem voltak bántalmazók, ami érdekes egy későbbi kínzós gyilkos esetében. Az apa egy tejüzem sajtkészítési asszisztense volt, fizetéséből egy szép házat tudott venni Rio Lindában. Ám elvesztette a munkáját, amikor Parkinson-kórt diagnosztizáltak nála. A családfenntartó ekkor Swannie lett. Theresa nagyon közel állt a nőhöz, de az 1961-ben meghalt szívelégtelenségben. James hamarosan eladta a házat.

theresa-knorr-4.jpg

1962-ben Theresa hozzáment Clifford Sanders-hez. Hamarosan a lány otthagyta a középiskolát és teerbe esett. Még ebben az évben megszülte első gyermekét, Howard Sanderst. A házasság azonban nem volt boldog, főleg a nő féltékeny, birtokló természete miatt.1964-ben feljelentette férjét, mert az ököllel az arcába ütött. Végül a nő megenyhült és nem akarta, hogy vádat emeljenek Clifford ellen. Még ugyanebben az évben a nő nagyon feldühödött, mert a férje a születésnapját a barátaival töltötte, és nem otthon. Veszekedtek, és miközben Sanders kiviharzott az ajtón, a neje hátba lőtte és megölte. Theresát letartóztatták, de önvédelemre hivatkozott, így nem találták bűnösnek.

Az itélethez annak is köze volt, hogy a nő ismét terhes volt, így szimpatikus vádlott benyomását keltette. 1965-ben világra hozta első lányát, Sheila Gay Sanderst. Theresa a szülés után egyre többet ivott. Főleg az American Legio Hall nevű kocsmát látogatta, itt ismerkedett meg egy Estelle Lee Thornsberry nevű fogyatékos veteránnal. Összejöttek, összeköltöztek. A nő rutinszerűen napokra egyedül hagyta a gyerekeit, ha inni támadt kedve. A veteránnal való kapcsolata pár hónapig tartott, de Theresa lefeküdt pasija legjobb barátjával, így szakítottak.

Nem sokkal később Theresa találkozott Robert Knorr tengerésszel. Vele is kapcsolatot létesített, és amikor a nő ismét teherbe esett, 1966-ban összeházasodtak, Howard és Sheila pedig felvették a mostohaapjuk családnevét. Még ebben az évben megszületett a kis Suesan Marline Knorr. Őt 1967-ben William Robert Knorr, 1968-ban Robert Wallace Knorr, majd 1970-ben Theresa Marie, ismertebb nevén Terry Knorr követte. Ám ez a házasság is romlani kezdett Theresa féltékenysége miatt. 1969-ben Robert elhagyta a családját, egy évvel később pedig hivatalosan is elváltak. 1971-ben hozzáment Robert Pulliam vasúti munkáshoz. A házaspár sokszor egész éjszakára egyedül hagyta a gyerekeket, miközben ők ittak és buliztak.1972-ben ők is elváltak. 1976-ben Hozzáment Chet Harrishez, de még ugyanebben az évben elváltak.

theresa.jpg

Theresa skizofréniában szenvedett. Az volt a téveszméje, hogy a szépségét a lányai, Sheila, Suesan és Terry vették el. A nő ezért kínozni kezdte őket (Howard ekkor már nem élt velük, a fiúkat pedig nem bántotta). Cigarettákat nyomott el a lányok hátán, prostitúcióra kényszerítette, késekkel dobálta őket, megverte vagy a fiaival megverette, néha éheztette, máskor erőszakkal etette őket. Egyik gyerekét sem járatta iskolába. Suesan egyszer elszökött otthonról és a rendőrség kapta el. Bevitték a pszichiátriára, ahol beszámolt a vele történt borzalmakról. Ám ezek a történetek olyan szörnyűek voltak, hogy senki sem merte elhinni. Visszavitték az anyjához, aki a szökés miatt még jobban megharagudott rá.

1982-ben Theresa rálőtt éves Suesanra, míg Robert és William lefogták őt. A lány nem halt bele, ezért napokig a kádban tartották. Ezután az anya házilag kioperálta a golyót lánya hátából, de a bántalmazások csak még durvábbak lettek. Ollókkal és késsekel szurkálta a lányát, mire Suesan kómába esett. 1984. július 16-án Theresa William és Robert segítségével élve elégette a saját 17 éves lányát. Később megtalálták a megégett holtestet, de mivel nem tudták azonosítani, Knorrék pedig nem jelentették az eltűnését, Suesant "Jane Doe" néven kezelték, ami az azonosítatlan holttestek és az anonimitás mögé bújó személyek neve.

Ekkor az anya figyelme Sheilára terelődött. Erőszakkal etette lányát, és továbbra is verte. Theresa hallucinációi és belső hangjai azt mondták neki, hogy a lány egy WC ülőkén megfertőződött egy nemi betegséggel. Ez miatt irtózatosan dühös lett, és 1985. június 18-án bezárta a 20 éves Sheilát a kamrába. A lányt a falhoz kötözték, nem etették, nem itatták, nem engedték ki a WC-re, még csak nem is szellőztették a kamrát. Az egyik éjszaka Terry adott a nővérének egy doboz sört, de többet nem mert, mert ő is rettegett az anyjától. Három nappal a bezárás után a lány szomjan halt, de csak rá négy napra vették észre a halálát. Nem messze rejtették el a holttestet egy repülőtértől, ahol hamarosan meg is találták. Szegény Sheilának is a "Jane Doe" nevet adták. 

knorr1.jpg

Suesan és Sheila Knorr

Mivel a másodikhalálesetet a család későn vette észre, a kamrát már nem tudták kitakarítani. Theresa és megmaradt három gyermeke elköltözött, de előtte arra kényszerítette Terry-t, hogy gyújtsa fel az előző lakást. Bár a lány megtette, a már említett kamra nem semmisült meg, és a nyomozók megtalálták Sheila Gay Knorr kínhalálának nyomait. A család Las Vegasba költözött. 1991-ben Robert Knorr lelőtt egy pultost, ezért 16 év börtönre ítéléték. Az anyja és a testvérei ekkor Salt Lake City-be költöztek.

Terry Knorr egész végig tudta, hogy két nővére után ő lesz a következő áldozat. 1993. október 28-án felhívta a rendőrséget, és előadta a hihetetlen történetet. A nyomozók kételkedtek a sztoriban, de amikor a kaliforniai rendőrség tanúsította "a két Jane Doe" létezését, a salt lake city-iek latartóztatták Theresát és Williamet. A las vegasiak közben megtörték Robert Knorrt is, aki bevallotta, hogy a nővérei megölésében is benne volt a keze.

A családot visszaszállították Kaliforniába, ahol lefolytatták a tárgyalást. Terry-t nem vádolták meg bűnsegédlettel, így ő lett a vád koronatanúja. William Knorrnak csak egy rehabilitációs tanfolyamon kellett részt vennie az ítélet szerint, mivel ő is az anyja ellen vallot. Robert Knorr Jr.-t három évre ítélték, vagyis amint Nevadában leüli 16 éves börtönbüntetését a pultos megöléséért, még Kaliforniában három évet le kell ülnie. Theresa Knorr védői a vádlott skizofréniája miatti felmentését indítványozták. Több pszichiáter is megállapította, hogy bár ez a legsúlyosabb elmebaj a világon, és Theresának is téveszméi voltak, de nem hallucináció vették rá a kínzós gyilkosságokra, ezek csupán a hiúsága és a szadizmusa miatt estek meg. Bár cselekvőképesnek találták, a nő megúszta a halálbüntetést, és kétszeres életfogytiglani börtönre ítélték. Hihetetlen, de a bíróság engedélyezte a gyilkos jövőbéli szabadlábra helyezését, de minimum 2027-ig börtönben kell maradnia. Szerencsére a nő akkor már 81 éves lesz, és még az sem biztos, hogy akkor elfogadják-e a kérelmét.

A nyomozók közben érdekes hasonlóságokat találtak Suesan, Sheila és egy idegen lány, Rosemary Norris 2183-mas halála között. A fiatal lány vásárolni indult, de soha nem ért haa, helyette megkínozták és meggyilkolták. Újra megnyitották az aktáját, de végül kezdtek újabb nyomozást.

Terry Knorr túltette magát a fájdalmas gyermekkorán. Kétszer házasodott, és a utahi Sandyben élt második férjével. Pénztáros lett, és volt, hogy ugyanazon a környéken dolgozott, mint korábban az anyja. 2011-ben természetes halállal hunyt el. 

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr468895222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása