Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

Amerika egyik legbrutálisabb gyilkosa - Angela McAnulty

2016. július 12. - Jack Hate

Míg a legtöbb gyilkosság pár pillanatig, esetleg percekig vagy akár órákig tart, Angelának évekbe telt, mire megölt egyetlen gyereket. Ez a nő olyan szörnyűséges, elképzelhetetlen dolgokat művelt a tulajdon lányával, hogy ezzel bekerült Amerika legbrutálisabb gyilkosai közé. E cikk megtekintését csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk.

angela-mcanulty-9.jpg

richard-mcanulty.jpg

 

Angela McAnulty (fent balra) 1968. október 2-án született. Nagyon kicsi volt még, amikor az édesanyját meggyilkolták. (A tettes a mai napig ismeretlen.) A lány és testvérei szadista apjuk markában találták magukat. A férfi a gyerekek bántalmazására használta az ételt, éheztette őket. Az abuzív szülők gyermekei, így hősnőnk is, gyakran a bántalmazók viselkedés mintáit tanulják el, és maguk is alkalmazzák őket.

Angela összesen öt gyermeket szült különböző apáktól, de kettő állami gondozásban végezte. A nő hozzáment Richard McAnulty (fent jobbra) kamionsofőrhöz. A férfi kamionsofőrként dolgozott, gyakran volt távol, és mikor mégis szabadnapot kapott, akkor sem lehetett házimunkára fogni. Angelára maradt az egész háztartárs vezetése és a három nála lévő gyermek nevelése. Ennek ellenére jól megvolt a butácska férjével, hiszen az megadta nejének, amit akart: pénzt kérdések nélkül.

A nő jól nevelte két kisebbik gyermekét. Ám a legnagyobbal, Jeanette Marie Maples-szel (alul) nagyon mostohán bánt. A három gyerek közül egyedül rajta alkalmazta az apjától tanult "nevelési programot". (Ez sem ritka jelenség. A szadista szülőknek gyakran elég egyszerre egy áldozat, neki kell elviselnie a bántalmazó minden haragját. Ha a "játékszer" elkerül onnan vagy meghal, a azadista megy a következő gyerekhez.) Éheztette a lányt, megtagadta tőle a fürdés lehetőségét és a rendes ruházatot. Rengeteget verte szegény lányt, és megtagadta tőle az ételt. Jeanette-nek sokszor egész nap fél lábon kellett állnia a konyhakövön. Általában reggel 8-kor kezdte, és ha ügyes volt, este 7 körül le is ülhetett. 

jeanette-maples.jpg

Az áldozat testvérei hallgattak, mint a sír. A bántalmazott gyerekek testvérei sokszor nem mernek beszélni, mert félnek az elkövetőktől. Angela is megfenyegette a két kisebbet, hogy ha eljár a szájuk, ők is Jeanette sorsára jutnak. Amikor az áldozatot verte, mindig felhangosíttatta a TV-t. Richard szintén hallgatásba burkolózott. A munkában megfáradt férfi csak pihenni akart, együtt lenni a családjával, és nem akarta megtörni a "békés családi képet" azzal, hogy szól a rendőrségnek. Ráadásul nem túl magas intelligenciája miatt a neje befolyása alatt állt. Maga z áldozat sem mert beszélni, senkinek sem mesélt a vele történt borzalmakról.

A sok titkolózás ellenére Angela titka veszélyben volt. Az iskolában gyanús lett, hogy Jeanette mindig ugyanabban a ruhában jár, roppant ápolatlan és mindig tele van zúzódásokkal, amiket mindig valamilyen balesetre fog. Az is érdekes volt, hogy míg a többi diák egyből siet haza, adig a kamaszodó lány rengeteg időt tölt ott, és mindig ő hagyta el utoljára az iskolai könyvtárat. Jeanette szerette az iskolát, mert még ha piszkálták is ápolatlan külseje miatt, akkor sem kellett a szadista anyjától tartania.

A lány osztálytársai és tanárai egy felügyelőt küldtek a McAnulty-házba, hogy ellenőrizzék, minden rendben van-e. Angela kimagyarázta magát, az áldozat pedig a látogatás időpontjában is a könyvtárban volt, így a keresetet ejtették. Ám a gonosz anya tanult a hibájából, s a lányát hivatalosan magántanulói státuszba helyeztette. Jeanette utolsó mentsvára is elveszett.

angela-mcanulty-1.jpg

 A tinédzser lánytól mindenfajta élelmet és vizet is megvontak. Kénytelen volt a kutyák vizét és kajáját enni, valamint a WC kagylóból inni. Minden nap reggeltől estig féllábon, felemelt kezekkel kellett ácsorognia a hideg kövön, az anyja bőrszíjjal verte, a padlón kellett aludnia, és nagy valószínűséggel a sebei is elfertőződtek. Egy idő után már mozogni se nagyon tudott, s az ütések olyan erősek voltak, hogy a sípcsontjánál megnyílt a bőr és kilátszott a csont. 2009. december 9-én Jeanette már nem bírta tovább, s az anyja utolsó verése után elhunyt. 15 éves és 22 kilós volt.

Angela beleesett ugyanabba a hibába, mint több más kínzós gyilkos is; kihívta a mentőket. Amikor kijöttek, Jeanette már halott volt. A kiérkező mentősök nem hitték el, hogy az elhunyt 15 éves, hiszen az éhezés miatt a lány fizikai fejlődése lelassult, és sokkal fiatalabbnak hitték. Az anya azt állította, hogy baleset végzett a lányával, de nem hittk neki, és még aznap letartóztatták. A gyilkos mindent a férjére próbált kenni, nem sok sikerrel. Ugyanakkor bebizonyosodott, hogy Richard semmit se tett, hogy megelőzze a borzalmakat, ezért a bűnsegédletért 25 év börtönre ítélték. Angelát bűnösnek találták a gyermekbántalmazásban, a kínzásban, és az előre megfontolt szándékkal elkövetett gyilkosságban. 2011-ben az esküdtszék és a bíró a legmegfelelőbb büntetéssel sújtotta Angelát, és halálra ítélték. 

A közvéleményt megrázta a brutális gyilkosság, és senki sem emelt szót a halálos ítélet ellen. A nő jelenleg is kivégzésére vár, és ő az egyetlen halálsoron lévő nő Oregon államban. Arról, hogy mi történt Angela négy másik gyermekével, a hatóságok nem szolgáltattak ki információt.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr638883904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása