Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

Amerika egyik leghírhedtebb ámokfutója - Andrew Cunanan

2016. július 08. - Jack Hate

Andrew Phillipp Cunanan 1969. augusztus 31-én született National City-ben, Kaliforniában. Apja fillipínó, anyja olasz származású volt. A család nagy reményeket táplált az álmodozó kisfiúba. Ám minden megváltozott, amikor az apa elhagyta a családját. Ettől kezdve Cunananék anyagi gondokkla küzdöttek, az álmok megfakultak, és Andrew nagyon félt atttól, hogy a jövőben valaki szintén el fogja hagyni, és igen ragaszkodóvá vált.

cunanan_007.jpg

Andrew nyíltan vállalta a homoszexualitását, és ki is használta. Férfiprostituáltként kereste a kenyerét, sok pénzt keresett idősebb, gazdag férfiakkal létesített viszonyai. Egyben azt is remélte, hogy általuk gejuthat a gazdagok világába, ez volt gyermekkori álma. Példaképe a szintén homoszexuális divattervező, Gianni Versace volt. Egy partin meg is ismerkedtek, és le is feküdtek.

Andrew szerelmes lett egy David Madson nevű férfibe, de a kapcsolatuk viharos volt. 1997-ben Madson kidobta pasiját, mert megunta folyamatos, üzletszerű hűtlenkedéseit. Cunanan összeomlott, mivel ez az apjára emlékeztette. Megszállottan vissza akarta szerezni Davidet. Úgy vélte, hogy egy közös barátjuk, Jeffrey Trail vette el tőle a szerelmét, s bosszút esküdött.

1997. áprilisában Madson napokra eltávozott otthonról, ezért megengedte volt partnerének, hogy addig a házában maradjon. 25-én Andrew meghívta Jeff Trailt, mintha csak beszélgetni akarna. Ám amikor a férfi megérkezett, Cunanan nekiesett, s azzal vádolta, hogy összeszűrte a levet Daviddel. Bár Trail mindent tagadott, Andrew elvesztette a fejét, fogott egy kalapácsot, és agyonverte Jeffrey-t. Szőnyegbe csavarta a holttestet, és továbbra is a házban maradt.

920x920.jpg

Hamarosan Madson is hazajött, így megtalálta a tetemet. Cunanan tanácsára nem hívta a rendőrséget, mert attól félt, hogy őt vádolják meg. A két férfi elmenekült, de április 29-én David feladta, és mégis szólni akart a zsaruknak. Andrew ekkor fejbe lőtte őt, és holttestet a minnesotai Rush tó partján hagyta.

Cunanan Chicagóba utazott, ahol május 4-én megismerkedett Lee Miglin ingatlanfejlesztővel. A 72 éves férfi milliomos volt, és titokban homoszexuális volt. Szobára ment Cunanannel, aki úgy gondolta, hogy nem csak a szex árát viheti el. Ellopta a kuncsaft autóját, de Miglin rajtakapta. Ezért Andrew elütötte a milliomost, majd szikszalaggal beburkolta és láncfűrésszel levágta a fejét. Elmenekült az áldozat Lexusával, de a saját kocsiját az ingatlan előtt hagyta. Ez alapján beazonosították a gyilkost, és kapcsolatba hozták a korábbi két gyilkossággal. Az ámokfutó felkerült az FBI top 10 listájára, mely az Államok legkeresettebb bűnözőit tartalmazta.

A gyilkos tudta, hogy az FBI ismeri az áldozat autóját, ezért úgy döntött, hogy lecseréli. New Jersey államba érve találkozott a 45 éves temetőgondnokkal, William Reese-zel. Hidegvérrel lelőtte a férfit, és ellopta az autóját. Mivel a Lexust a helyszínen hagyta, a nyomozók Reese megölését is Cunananhez tudták kapcsolni.

pa-4620828.jpg

Andrew Miami Beach fel vette az irányt, mivel ott élt az imádott bálvány, Gianni Versace is. július 15-én a divattervező villájának fái között várt  a célszemélyre. Amikor Versace reggel hazatért, Cunanan kétszer fejbe lőtte. (Nem egyértelmű, hogy miért végzett a férfivel. Sokan úgy vélték, hogy Andrew megkapta a HIV-vírust a divattervezőtől. Ám ez nem igaz, mert bár az áldozat hordoztra a betegséget, a gyilkos egészséges volt. Valószínű, hogy bosszúból végzett a példaképpel, mert nem tudott bejutni a felső 10 000-be, és mert elhagyatottnak érezte magát.)

Amikor fény derült a merényletre, egyből mindenki Cunanare gyanakodott. Az amerikaiak rettegtek, az ámokfutó híres lett. Az FBI nagy erőkkel kereste. Mindenki megdöbbent, amikor július 23-án, nyolc nappal a Versace-gyilkosság után újból lövés hangját hallották Miami Beachben. A katasztrófa-védők megtalálták Andrewt, és kiderült, hogy valóban lőtt. De most saját magára. Mivel megölte magát, a nyomozók sosem jöttek rá az indítékára.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr408874374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása