Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

5 gyilkos nő, aki a törvényen kívüli életet választotta, 1. rész

2016. július 06. - Jack Hate

Griselda Blanco, a drogbáró

images_2.jpg

A Griselda Blancónak, a "Fekete Özvegynek" borzalmas gyermekkora volt, anyja prostitúcióra kényszerítette. A nő második férjével együtt csatlakozott a hírhest Medellín-drogkartellhez, de Griselda hamar likvidálta a férjét. A nő hamar a vezetők közé került, s Miamiból irányította a csempészést. Ő volt a történelem leghatalmasabb női drogbárója, teljes vagyona két milliárd dollárra rúgott. Egyben ő volt az egyik legkegyetlenebb ember, aki megfordult a drogpiacon, több mint 200 embert, köztük három férjét likvidálta. 1985-ben tartóztatták le, de gyilkosságban nem találták bűnösnek. Visszatoloncolták Kolumbiába, ahol 2012-ben lelőtte két motoros.

Sante Kimes, a szélhámos

kimes_041.jpg

Sante korábban egy milliomos felesége volt, és ítélték már el rabszolgatartásért is.  A '90-es évek közepén kezdte el bűnügyi ámokfutását fia, Kenny Kimes segítségével. A páros több mint 117 bűncselekményt követett el szerte az USÁ-ban és a Bahamákon. Főleg a hamisításra, biztosítási és ingatlancsalásokra, rablásokra, valamint gyilkosságokra szakosodtak. Anya és fia három üzletembert ölt meg, kettőt közülük csak azért, hogy ne szóljanak a rendőrségnek. 1998-ban kapták el őket. Kenny életfogytiglanit és 120, míg Sante életfogytiglanit és 125 évet kapott. A nő 2014-ben halt meg a börtönben.

Martha Beck, a rablógyilkos

martha-beck-3.jpg

Martha két gyermeket nevelt egyedülálló anyaként, a férfiakat nem érdekelte és hormonzavarral küzdött. Unalmas életéből a spanyol csábító, Raymond Fernandez emelte ki. A férfi abból élt, hogy hiszékeny nőket csábított el, majd megszerezte mindenüket és elhagyta őket. Martha azonban nem az áldozata, hanem a szeretője és bűntársa lett. Fernandez nővérének kiadva magát segített partnerének átverni bizonyos nőket. Ám miután összeálltak, már nem csak kisemmizték, hanem meg is gyilkolták áldozataikat. Bár több mint tíz embert is megölhettek, csak két átvert nő és egy kisbaba megöléséért ítélték el őket. 1951-ben mindkettejüket villamosszékben végezték ki.

Christina Walters, a bandavezér

christina-walters-4.jpg

Az indián származású Christina még kamaszként csatlakozott Amerikai egyik leghírhedtebb utcai bandájához, a Cripshez. 20 évesen már helyi vezető volt, ami nőként nagy eredmény volt. A nő gyilkosságokkal akarta megszilárdítani a hatalmát. 1998. augusztus 17-én három nőt lőtt le, Deborah Cheeseborough-t, Susant Moore-t és Tracy Lambertet. A bandája pedig segített neki. Ám Deborah, akibe nyolcszor is belelőtt, túlélte a gyilkossági kísérletet, s feladta a gyilkosait. Christinát halálra ítélték, de 2012-ben büntetését tényleges életfogytiglani börtönbüntetésre enyhítették.

Phoolan Devi, a bandita

phoolan-devi-4.jpg

Az indiai nővel gyerekkorában sok férfi erőszakoskodott. Kamaszként ő is bandavezér lett, aki a környékbeli gazdagokra vadászott, és segített a szegényeknek. A Robin Hood-képet azonban beárnyékolta, hogy Devi véres bosszút állt egykori bántalmazóin. Meggyilkolta őket, és péniszüket megcsonkította. Bár több mint húsz embert ölt, meg, mindössze 11 év börtönre ítélték. 1994-ben szabadult, s népszerűségét politikai pályája építésére használta. 2001-ben lelőtték.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr178871072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása