Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

5 LMBT többszörös gyilkos, 2. rész

2016. július 05. - Jack Hate

John Wayne Gacy

wn_gacy_execution_131219_wg.jpg

John sikeres építkezési vállalkozó volt, aki sokszor bújt bohóc jelmezbe, hogy jótékonysági rendezvényeken a gyerekeket szórakoztassa. Ám titokban 33 fiatal fiút és férfit erőszakolt, kínzott és gyilkolt meg 1972 és '78 között. Áldozatait (akik között akadtak kiskorúak és nős emberek is) eleinte luxusbirtokán ásta el, de később hátfájdalma miatt egy folyóba dobta. Az újságok a "Gyilkos Bohóc" néven emlegették. Méreginjekció általi halálra ítélték, és 1994-ben kivégezték. Utolsó szavai ezek voltak: "Nyaljátok ki a seggemet!"

Adolfo Constanzo

adolfo-constanzo.jpg

Adolfo egy vudu pap gyermeke volt, s elég furcsa nevelést kapott. Amikor gyermekként megkínzott vagy megölt egy állatot, szülei megdicsérték. Később a fiú zintén pap lett, szektát alapított Mexikóban és befolyásos drogbáróvá vált. Alighanem a gyermekkori nevelési problémák miatt a homoszexuális férfi erősen szadista lett. Áldozatai szám minumum 10, de akár 25-nél is több lehet. Férfiakat ölt, akiket megkínzott, és brutálisan meggyilkolt. A tetemeket gyakran fej nélkül elásta. 1989-ben lelőtték, mielőtt letartóztathatták volna.

Filó Margit

A biszexuális Filó Margit sorozatgyilkos fekete özvegy volt. Második férje és három idős asszony megölését bizonyították rá, de gyanúsítható első férje és édesanyja meggyilkolásában is. Második férjét maszlagos redőszirommal mérgezte meg, a többi áldozatát megfojotta, az egyik idős nőt durván meg is verte. Margitot a pénzéhsége hajtotta a yilkosságok során, s 100 000 forintot szerzett a halálesetekből (ez a '60-as években óriási összegnek számított). Ennek ellenére legendásan fukar volt. 1968-ban kapták el, de skizofréniája miatt nem ítélték el. Egy budapesti elmegyógyintézetbe zárták, további sorsa ismeretlen.

Westley Allan Dodd

dodd002.jpg

A jóképű Westley Doddnál már fiatalon észrevehetőek voltak a pedofília jelei. Évekig zaklatta a kisfiúkat, de nem igazán büntették meg érte. A férfi felbátorodott, figyelme a kínzás és a gyilkolás felé terelődött. 1989. szeptember 4-én megerőszakolt és leszúrt egy testvérpárt, a 11 éves Cole és a 10 éves William Neert. Október 29-én elrabolta és a lakásába hurcolta a négy éves Lee Iselit. Három napig fogva tartotta a kisfiút, rendszeresen megerőszakolta,, megkínozta és végül leszúrta. A kínzást fotókkal dokumentálta. Nem sokkal később egy sikertelen gyerekrablási kísérlete közben kapták el. Azt mondta a tetteiről: "Unatkoztam. Nem volt TV-m". Halálra ítélték, és 1993-ban - saját kérésére - felakasztották.

Jancsó Ladányi Piroska

pre_011.png

A törökszentmiklósi Piroska már 14 évesen az orosz katonákhoz járt, de fiatal felnőttként még is rájött, hogy a lányokhoz vonzódik. 1953-ban és '54-ben öt 11 és 17 év közötti lányt ölt meg. Áldozataival fojtással végzett, majd fajtalankodott a holttestekkel, amiket aztán egy kútba dobott. Azt állította, hogy azért gyilkolta meg azokat a lányokat, hogy ne jöjjenek rá a leszbikusságára. A gyilkos anyja, Jancsó Borbála támogatta a sorozatgyilkosságot, mert az áldozatok ruhái és a náluk lévő holmik anyagi haszont jelentettek. Egy gyilkossági kísérlet áldozata feladta Piroskát, aki beszámolt anyja szerepéről is a gyilkosságokban. Borbála életfogytiglani börtönt kapott, Piroskát 1954-ben a szolnoki börtönben felakasztották.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr438869072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

qamba_art · galleryqamba.wordpress.com/ 2016.10.03. 06:00:01

nem ártana átgondolni a címadást, az itt szereplők többnyire nem lmptq személyek, hanem pedofilok, pszichopaták.
süti beállítások módosítása