Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

5 kegyetlen gyilkos gyerek, 2. rész

2016. július 01. - Jack Hate

Brenda Spencer, 16

brenda-spencer-8.jpg

A 16 éves lány bűne, sőt, már maga a motivációja is sokkolta egész Amerikát. 1979. január 29-én hétfőn san diegoi lakásából elkezdett puskával lövöldözni a szemben lévő iskolai játszótérre. Sok gyereket megsebesített, az iskola igazagatóját és gondnokát meg is ölte. Amikor az indokairól kérdezték, ennyit mondott: "Utűlom a hétfőt. Fel akartam dobni a napot." 25 év börtönre ítélték, esete pedig a gyermekkori pszichopátia tankönyvi példájává vált.

Joshua Phillips, 14

1006.jpg

A floridai fiú 1998. november 3-án az utcán játszott baseball ütővel, amikor véletlenül megsebesítette szomszédját, a nyolc éves Maddie Cliftont. Phillips pánikba esett, ezért a házába hurcolta a kislányt és leszúrta. A holttestet a vízágya alá rejtette, és élte tovább az életét. Az áldozatit közben nagy erőkkel keresték. Egy hét múlva Joshua anyja fedezte fel a testet, és kiívta a rendőrséget.  A gyilkos előre megfontolt emberölésben találták bűnösnek, és életfogytigtartó szabadságvesztésre ítélték a feltételes szabadlábra helyezés lehetősége nélkül.

Pauline Parker, 16 és Juliet Hulme, 15

juliet-hulme-and-pauline-parker-1.jpg

Pauline (bal)  és Juliet (jobb)

A két új-zélandi lány szerelmes volt egymásba, és együtt létrehoztak egy fantáziavilágot, amely tele volt lovagokkal, hercegnőkkel, és történelmi személyekkel. Nagyon oks lányok voltak, rajongtak az irodalomért és a művészetekért. Pauline anyja útját állta a "túl jó barátságnak", ezért a lányok elkezdték morbid fantáziáikat a nő megöléséről. 1954. június 22-én egy erdőbe kísérték az asszonyt, ahol téglával agyonverték. Naplóikban lkeírták a borzalmas tettet, így buktak le. Mivel a halálbüntetéshez túl fiatalok voltak, meghatározatlan idejű börtönre ítélték őket, és 5 év múlva szabadultak. Hulma ma ünnepelt krimi szerző Anne Perry álnéven.

Kipland Kinkel, 15

113.jpg

Kip Kinkel depressziús volt, ezért az antidepresszánsokat írtak fel neki. A gyógyszerek azonban rossz hatással voltak a fiúra, dühkitörései lettek, és utálta az osztáklytársait. 1998. május 21-én reggel Kip lelőtte a szüleit, majd a fegyverrel iskolába ment. A Thurston gimnáziumba járt, ahol aznap két embert megölt, 25-öt pedig megsebesített. Még aznap letartóztatták. A bíróságon cselekvőképes felnőttként kezelték és 111 évre ítélték a feltételes szabadlábra helyezés lehetősége nélkül.

Cindy Collier 14 és Shirley Wolf,15

28_ggg_lilfe.jpg

Cindy (bal) és Shirley (jobb)

Minkét lányt bántalmazták kiskorukban, minek hatására velejéig romlott pszichopaták és bűnözők lettek. Már akkor elkezdték tervezgetni a közös gyilkosságot, amikor a javítóintézetben találkoztak. 1983. június 14-én elmentek a tőlük idegen, 85 éves Anne Bracket házába. Egy-egy pohár vizet kértek  nénitől, és amikor az behívta őket, rátámadtak. Shirley 28-szor szúrta meg az öreg hölgyet, de Cindy nyomására tette. A bűncselekményt lejegyezték a naplóikban. Hamar letartóztatták őket, és Wolf 11, míg Collier 12 évet kapott. Már mindketten szabadok. Shirley ma sem tért jó útra, rendszeresen elkapták drogügyletekért vagy prostitúcióért, de semmi komolyabbat nem követett el. Cindy azonban megjavult, és ma már tiszta.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr628858406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása