Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

5 LMBT többszörös gyilkos, 1. rész

2016. június 30. - Jack Hate

Jeffrey Dahmer

article-2136122-0041517a00000258-843_468x575.jpg

A homoszexuális férfi a "milwaukee-i kannibál" néven vált ismertté világszerte. 17 férfit gyilkolt meg, főleg afrikai és ázsiai származásúakat. Áldozatait főleg melegbárokból csalta fel a lakására, ahol megfojtotta é kibelezte őket. Dahmer nagyon súlyos nekrofil volt, sokszor csak a feltrancsírozott hullák érdekelték. Áldozatai egyes testrészeit megtartotta, a maradékot pedig feloldotta savban és lehúzta a vécén. 1991-ben bukott le, amikor a 18. áldozatjelölt elmenekült előle. Dahmer részletesen beismerte bűneit, ezért tényleges életfogytiglani börtönre ítélték. 1994-ben egy rabtársa agyon verte.

Aileen Wuornos

images_1.jpg

Az amerikai nőnek borzalmas gyermekkora volt, s 8 éves korától kezdve árulta a testét. 1989-ben egy kuncsaftja megerőszakolta az akkor 35 éves nőt, ezért az önvédelemből lelőtte. A következő évben Aileen 6 férfikuncsaftja életét oltotta ki pisztolyával Florida országútjain. Bár áldozatait kirabolta, a valódi indok a férfiak elleni gyűlölete és dühe volt. Végül csak úgy sikerült vádat emelni ellene, hogy leszbikus szeretője, Tyria Moore ellene vallott. Aileent halálra ítélték, és 2002-ben méreginjekcióval kivégezték. Ő róla szól az Oscar-díjas "A rém" című film is.

Andrew Cunanan

pa-4620828.jpg

Az olasz-fillippinó származású amerikai férfiprostituált egész életében arról álmodott, hogy egy nap a felső 10 000 tagja lesz. Bálványozta Gianni Versace divattervezőt. Homoszexuális párja, David Madson elhagyta, ezért Cunanan összeomlott, és kiadta élete minden haragját. 1997. aprilisa és júliusa közötti ámokfutása során Cunanan öt férfit ölt meg, köztük egy barátját, Madsont, két idegent és Gianny Versacét is. Hármójukat lelőtte, egyet agyonvert, egyet pedig lefejezett. 1997. július 23-án lelőtte magát is.

Cherrylle Dell

cherrylle-dell-6.jpg

Bár a biszexuális kanadai nő csak két emberrel végezett, mégis ő a legveszélyesebb mind az öt gyilkos közül. Cherrylle eredetileg egy jól jövedelmező famon élt férjével, Scott-tal. A pénzéhes feleség azonban csak a farmot akarta megszerezni. Leszbikus szeretője, Nancy Fillmore segítségét kérte, s 1995-ben fagyállóval megmérgezték  Scottot. Fillmore azt hitte, ez örökké összeköti őket Cherry-vel, de neki más tervei voltak. 1997-ben egy tinédzser segítségével rágyújtották a házát Nancy-re, aki füstmérgezésben meghalt. Ez azonban túl gyanús volt, és Cherry Dellt letartóztatták. Életfogytiglani börtönre ítélték, melyből legalább 25 évet le kell ülnie. 

Dennis Nilsen

268939_1.jpg

A homoszexuális skót férfi Jeffrey Dahmerhez hasonlóan nekrofil volt. 16 férfit gyilkolt meg 1978 és '83 között. A holttesteket hónapokig a lakásában tartotta, és rendszeresen fajtalankodott velük. Nilsen érzett lelkifurdalást, de vágyai erősebbek voltak, s több gyilkosságát is részegen követte el. Mint ondta, nem akarta, hogy áldozatai elhagyják őt. Végül 1983-ban tartóztatták le, amikor a csatornában emberi maradványokat találtak. Életfogytiglani börtönre ítélték.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr28857432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása