Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

Megdöbbentő fotók kerültek elő a texasi siralomházból

2016. június 29. - Jack Hate

1976 óta él az USA legtöbb államában a halálbüntetés joga, s Texasban a leggyakoribb ez a fajta büntetés. Jól példázza ezt az a tény, hogy az eddig '76 óta kivégzett mindössze 16 nőből 6 texasi volt.

Nemrég szereksztőnk három fotót talált az Interneten, mely a a texasi női siralomház négy első lakóját mutatja be. A fotók azért érdekes, met brutális, kegyetlen gyilkos nőket mutat be, akik bolgogab mosolyognak, miközben a kivégzésükre várnak.

pamela-perillo-8.jpg

Karla, Pam és Frances

girls2.jpg

Betty, Karla, Pam és Frances

betty-lou-beets-13.jpg

Karla, Frances, Pam és Betty

A képek négy gyilkos nőt ábrázolnak, mindannyiuk borzalmas bűnöket követett el. Most felsoroljuk őket elítélésük sorrendjében.

Pamela Perillo

A kaliforniai származású Pamela összejött a tőről metszett rosszfiúval, James Briddle-lel. A páros lakhatásért cserébe segített két texasi férfinak, Bob Banks-nek és Bob Skeens-nek a költözésben. Ám a kegyetlen páros úgy döntött, elveszik a két Bob pénzét és az életüket is. 1980. február 23-án leteperték a férfiakat, megkötözték, és egyenként megfojtották őket. Együtt tervelték kia kettősgyilkosságot, és mindketten húzták a Bobok nyaka köré tekert kötél egy-egy végét. Elvittek néhány vagyontárgyat is. Ám pár nappal később a gyilkosok összevesztek, és Pam méltó módon meg akarta büntetni volt pasiját. Ezért feladta magukat. Még a gyilkosság évében halálra ítélték őket, s Perillo volt a női halálsor első foglya. James-t 1995-ben méreginjekcióval kivégezték, Pamela büntetését azonban tényleges életfogytig tartó szabadságvesztésre és plusz 30 év börtönre enyhítették 2000. július 12-énpamela-perillo-6.jpg

Karla Faye Tucker

Tucker már fiatalon drogos és prostituált volt. Később megismerkedett a rosszfiú Danny Garrett-tel a páros 1983. június 13-án csákánnyal agyonvert egy házaspárt. Karla bevallotta, hogy bűntett elkövetésekor orgazmusa volt. Mindkettejüket halálra ítélték, de Garrett már azelőtt meghalt, hogy végrehajthatták volna az ítéletet. Karla a börtönben keresztény lett és hozzáment egy lelkészhez. Rabtársait is megpróbálta jó útra téríteni, s ő volt a siralomház legtündéribb foglya.Bár az EU és az ENSZ is tiltakozott ellene, Tuckert 1998. február 3-án méreginjekcióval kivégezték.

pho-10sep23-254489.jpg

Betty Lou Beets

A négy fogoly közül a bájosnak tűnő Betty volt a legveszélyesebb. A nő egy pszichopata fekete özvegy volt. 1981-ben álmában lelőtte 4. férjét, Doyle Wayne Barkert, hogy megszerezze a férfi vagyonát. Eztán lánya, Shirley segítségével elásta a tetemet, majd eltűnést színlelt. Hamar hozzáment a tűzoltóparancsnokhoz, Jimmy Don Beets-hez. 1983-ban őt is lelőte álmában, majd fia, Bobby segítségével őt is eltemette. Ám a pénzéhes Betty két férjének eltűnése túl gyanús volt, ezért letartóztatták. Bár gyermekei ellen vallott, halálra ítélték, és 2000. február 24-én kivégezték.

616beets.jpg

Frances Newton

A drogos afroamerikai Frances Newton ott maradt egy kellemetlen házasságban szegény drogdíler férjével, Adriannel és két gyermekükkel. Bár képzetlen volt, a nő feltétlenül mag akart szabadulni a családjától és jól akart élni.Ezért életbiztosítást kötött férjére és két gyermekére összesen 300 000 dollár értékben. 1987. április 7-én lelőtte alvó férjét és mindkét gyermekét. A rendőrség először maffiatámadásra gyanakodott, de végül is hamar rájöttek, hogy ki a hunyó. Fancest 1988-ben halálra ítélték. 17 évig várt büntetése végrehajtására, s ez idő alatt senkinek sem árulta el, hogy meggyilkolta a gyerekeit. 2005. szeptember 14-én végezték ki.

frances-newton-7.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr898855174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása