Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

Egy vérbeli szélhámos - Judy Buenoano

2016. június 27. - Jack Hate

   Judias Welty 1943. április 4-én született a texasi Quanah-ban. Gyermekkora borzalmas volt, édesanyja korán meghalt, apja és a mostohaanyja pedig durván bántalmazták. Korán javítóintézetbe került. Valószínű, hogy Judy már gyerekként megtanult hazudni, amit felnőttként szívesen, már-már betegesen sokszor alkalmazott.

   1971-ben férjhez ment James Goodyear-höz, aki őrmesterként szolgált az Egyesült Államok légi erejénél. A házasság azonban a házasság egy évig sem tartott, ugyanis kapzsi Judias arzénnal megölte a férjét. A biztosítótársaság természetes halálként könyvelte el az esetet és az önkéntes özvegy bezsebelhette a biztosítási pénzt.

judy-buenoano-4.jpg

   A gyilkos 1973-ban viszonyt kezdett egy Bobby Joe Morris nevű férfival. Bár sosem voltak házasok, a nő felvette a Judy Morris nevet. 1978 januárjában megmérgezte partnerét, majd a biztosítási pénzzel tovább állt. Még ebben az évben felvette a Buenoano (spanyolul „jó év”) nevet. 1979-ben Judy tinédzser fia, Michael Buenoano (születési nevén Goodyear) megbetegedett. A fiú anyja arzénjának esett áldozatul, de még nem halt meg. A fiú súlyosan megnyomorodott és fogyatékossá vált. 1980-ban anyja kilökte a 19 éves fiút egy kenuból belefojtotta a vízbe.

   1983-ban Judy egy veszélyes vállalkozásba fogott. Elhatározta, hogy felrobbantja férfipartnere, John Gentry autóját. A robbanás megtörtént, de Gentry nem halt meg, kórházba szállították. A rendőrségnek azonban gyanús lett az eset, és kutakodni kezdtek Judy múltjában. 4 rejtélyes halálesetre is bukkantak. A nyomozók elrendelték Buenoano férjének, fiának és két partnerének az exhumálását. A négy tetem közül egyedül Gerald Dusett holttestében nem találtak arzént.

judy-buenoano-3.jpg

   A bíróságnak 2-3 évre volt szüksége, de végül minden vádpontban (köztük a biztosítási csalás bűnében is) bűnösnek találták Mrs. Buenoanót. James Goodyear, Bobby Joe Morris és Micheal Buenoano megöléséért halálra ítélték, a John Gentry elleni gyilkossági kísérletért pedig további  12 év börtönre ítélték. Emellett elítélték több biztosítási csalással egybekötött gyújtogatásért is.

   Judyt-t a floridai Broward siralomházban tartották fogva, mielőtt 1998. március 30-án villamosszékben kivégezték.

749308c35de233a8ee857ab3ddca9b91.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr768848168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása