Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

Anyából és fiából sikeres gyilkos és szélhámospár - Sante és Kenny Kimes

2016. június 27. - Jack Hate

Sante és Kenny Kimes története az egyik legfurcsább bűnügyi história a történelemben. Ez a két elegáns figura, édesanya a fiával több mint 117 bűnténnyel vádolható, köztük három gyilkosságal.

obit-kimes-master1050.jpg

Sante pszichopata volt, többször kapták lopáson is. Háromszor ment férjhez, a harmadik férje, Kenneth Kimes Sr. multimilliomos volt. Sante a pénzéért ment hozzá a férfihez, s 1975-ben megszülte neki kisfiát, Kenneth Kimes Jr.-t, azaz Kenny-t. Az asszony a kezdetektő fogva manipulálta a fiút. Amikor Kenny kamasz lett, anyja 3 évig börtönben ült rabszolgatartásért. Amikor kiszabadult, fia megorrolt rá, és dühös, lázadó tinédzserré vált. Csakhogy 1994-ben Kenneth Kimes Sr. meghalt, s a gyász újra összekovácsolta anyát és fiát. Elválaszthatatlanok lettek, s mivel az apa nem hagyott rájuk semmit, megkezdték bűnügyi karrierjüket. A bolti lopásoktól gyorsan eljutottak a biztosítási és ingatlancsalásokig.

A páros a Bahamai bankban nyitott offshore számlát. A bank igazgatója az arab származású gazdag üzletember, Sayed Blilal Ahmed volt. A férfi gyanúsnak találta Sante pénzmozgásait, s 1996-ban kérdezősködni kezdett nála. Az anya megkérte fiát, hogy likvidálja az "akadályt". Kenny elment Ahmedhez, együtt drogozott a férfivel, majd amikor az kiütötte magát, a fürdőszobába vitte és vízbe fojtotta a bankárt.

kimes_041.jpg

1998-ban Sante eladott egy ingatlant, amit Kenneth Kimes Sr. egy régi családi barátra, David Kazdinre hagyott. Ezzel a csalással 200 000 dollárt szerzett, de Kazdn rájött a dologra. Leleplezéssel fenyegette a párost, ezért Sante ismét Kenny-re bízta az ügyet. A férfi elment Kazdinhez, lelőtte és a holttestet egy kukába dobta.

Ugyanebben az évben a páros New Yorkba ment. Kenny Many Guerrin álnéven mutatkozott be a 82 éves multimilliomosnőnek, Irene Silvermannek. A dúsgazdag özvegy bérbe adott bizonyos szobákat a villájában, s Kenny-Many kivett egyet. Sante titokban beköltözött a fiához, s a titkárnőjének adta ki magát. A páros azonban voltaképp Ms. Silverman tönkretételén dolgozott. Hamis ingatlanpapírokkal megpróbáltá irányításuk alá vonni a villát, de július 5-n, vagyis 22 nappal a beköltözés után Irene ki akarta lakoltani a párost. Válaszul Sante sokkolóval esett neki aaz asszonynak, Kenny pedig egy kötéllel megfojtotta az áldozatot. A hlttestet egy kukába dobták, és sohasem találták meg.

kimes_091.jpg

Ám az FBI már a nyomukban volt, hiszen ők voltak számos csalási ügy és David Kazdin megölésének gyanúsítottjai. Egy férfi, aki kisebb bűntényekben együtt dolgozott s párossal, vádalkut kötött, a elárulta egykori bűntársai.t Felvette a kapcsolatot Santéval, aki megkérte, hogy segítsen kezelni a legutolsó ügyük utáni nyereséget (nyilván s Silverman-gyilkosságról beszélt). Találkozót beszéltek meg július 6-án New Yorkban, ahol az FBI letartóztatta a párost. 

Közben keresni kezdték az eltűnt Irene Silvermant és Many Guerrint. Egy FBI ügynök vette észre, hogy Many és Kenny ugyanaz a személy. Megvádolták a párost Irene Silverman megölésével is. Bár a holttest nem került elő, a gyilkosságért Sante 125 év, míg Kenny 120 év börtönt kapott.

fcc672f5eebc5721f2023037f8b4a858.jpg

Aztán átszállították őket Kaliforniában, ahol David Kazdin ügyét tárgyalták. Mivel ebben az államban étezik a halálbüntetés, Kenny bevallotta, és részletesen elmesélte mindhárom gyilkosságot. A vádalkunak köszönhetően anyát és fiát életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélték a feltételes szabadlábra helyezés lehetősége nélkül. Sayed Bilal Ahmed bmegölését sosem bizonyították rájuk.

Sante Kimes 2014. május 19-én-én természetes hallálal halt meg rácsok mögött. Kenny a mai napig börtönben ül.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr138849800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása