Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

5 többszörös gyilkos matróna

2016. június 27. - Jack Hate

"Öreg ember nem vén ember" tarja a mondás. Ez a gyilkosok világában is igaz. Mostani cikkünkben öt (illetve hat, mivel kettő közülük együtt gyilkolt) idős hölgy történetét vesszük számba, akik nem a korral nemesedtek, hanem agg korukra tört ki rajtuk a gyilkolási vágy.

Dorothea Puente

dorothea-puente-11.jpg

Az asszony történetéről már írtunk korában. Dorothea egy szállót nyitott idős alkoholisták számára, akiknek az otthonért cserébe be kellett szolgáltatniuk a nyugdíjukat. Ám a kedvesnek tűnő Mr. Puente egy Danmann nevezetű nyugtatószerrel végzett kilenc ápolttal. Egyikük halálát öngyilkosságnak állította be, egyikük holttestét ládába rejtette és egy kietlen vidékre vitte, míg hét tetemet a kertjében elásott. Életfogytiglani börtönre ítélték, 2011-ben elhunyt.

Helen Golay és Olga Rutterschmidtmugs-ap060518074467.jpg

Helen egy gazdag, okos, és rendkívül kapzsi nő volt, aki remek segítőre talált a magyar származású kaliforniai Olgában. Mindkét nő szociopata volt. Több millió dolláros letbiztosítást kötöttek két hajléktalanra, két évig gondozták őket, majd egyszerűen elütötték az áldozataikat. A második gyilkosság már gyanús lett a rendőrség számára, mindkét matrónát letartóztatták, és tényleges életfogytiglani börtönt kaptak.

Betty Neumar

article-2003222-0c8ca60100000578-583_1024x615_large.jpg

Betty egy fekete özvegy volt, aki élete során ötször ment férjhez, mindegyik férje meghalt. Mindig képes volt kedvesnek, jó lelkűnek mutatni magát a kiszemelt férfiak előtt, s csak a házasságkötés után mutatta meg valódi természetét. Undok volt, manipulatív, szociopata és vásárlásfüggő. Szinte mindig eltérő módon ölte meg férjeit, s állandóan költözködött, így csak több mint 70 évesen bukott le. A nyomozók csak negyedik férje, John Gentry halálát tudták rábizonyítani, akire Betty bérgyilkost uszított. Végül Ms. Neumar 2011-ben, 79 évesen halt meg rákban, míg előzetes letartóztatásban volt.

Caroline Grills

9917473.jpg

Mrs. Grills "Tállium néni"néven vált ismertté, mivel ezzel a méreggel ölt meg legalább négy embert. Indítékaira nem derült fény, de az biztos, hogy megmérgezte mostohaanyját, sógornőjét és férje további két rokonát. További halálesetekben is benne lehet a keze, de azokat nem lehetett rábizonyítani. Halálra ítélték, de később büntetését életfogytig tartó börtönre enyhítették. 1960-ban a börtönben halt meg

Tamara Samsonova

tamara-samsonova-599044.jpg

Az orosz matróna nemrégiben sokkolta a világsajtót. Kiderült, hogy több mint 11 embert ölhetett meg 20 év alatt, köztük férjét, szomszédjait és a bérlőit. Áldozatait feldarabolta, és különböző helyeken elrejtette. Naplóban írta le a gyilkosságiat. A holttestekből hiányoztak bizonyos testrészek, melyekből arra a következtetésre jutottak a nyomozók, hogy Samsonova kannibál volt. 2015-ben tartóztatták le, jelenleg tárgyalására vár.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr518847646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása