Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

10 elvetemült, mégis gyönyörű gyilkos nő, 1. rész

2016. június 27. - Jack Hate

Ezt a cikket kifejezetten férfi olvasóinknak írtuk meg. Ezek a nők már sokak fantáziáját megmozgatták már, ennek ellenére a legbrutálisabb gyilkosok között tartják számon őket.

Susan Atkins

susanatkins708.jpgarticle-1192556-014d9e090000044d-613_224x411.jpg



A fiatal és gyönyörű Susan "Sadie" Atkins a hírhedt szekatvezér, Charles Manson egyik leghűségesebb követője volt. A lány (aki korán elvesztette édesanyját, apja ivott, ő maga pedig nagyon csendes és visszahúzódó volt) Manson paracsára részt vett az 1969-es Tate-LaBianca gyilkosságokban. Hat ember halálához köthető a neve. Beismerte, hogy vidáman,  16 szúrással megölte a nyolc és fél hónapos Sharon Tate színésznőt, halála előtt szajhának nevezte az áldozatot, és elmondta neki, hogy nem érez könyörületet iránta. Atkinst gázkamra általi halálra ítélték, de később a büntetését életfogytig tartó börtönbüntetésre enyhítették. A börtönben hencegettt tetteivel. 2009-ben a börtönben halt meg agydaganatban.

Patricia Krenwinkel

letoltes.jpgkrenwinkel.jpg

Patricia "Katie" Krenwinkel egyetemre járt, kítűnő tanuló és titkárnő volt, egy vasárnapi iskolában tanított és korábban apáca akart lenni. Ám közben találkozott a már említett Charles Mansonnal, beállt a szektájába, és Susan Atkins tettestársa letta Manson által elrendelt gyilkosságokban. 1969 augusztusában Krenwinkel hét ember halálához köthető, két nőt pedig saját kezűleg szurkált halálra bestiális kegyetlenséggel. Őt is halálra ítélték, de 1972-ben eltörölték a halálbüntetést egy kis időre, így a Manson-szekta tagjai is kegyelmet kaptak. Krenwinkel jelenleg is börtönben ül, de elvégezte az egyetemet. Analfabétákat tanít és fogyatékosokat segítő kutyákat képez ki a rácsok mögött.

Leslie Van Houten

cga9lakxiaat_5z.jpglesliebighair.jpg

Leslie egy tanár lánya volt, de nem volt rendes és jó tanuló. Már egy abortuszon is túl volt, amikor csatlakozott a Manson szektához. Leslie részt vett a LaBianca házaspár lemészárlásában egy férfi és Patricia Krenwinkel segítségével. Nem okozott halálos sérüléseket, de Mrs. LaBiancát halála után még 16-szor megszúrta, és segédkezett a bizonyítékok eltüntetésében is. Ennek ellenére bűnösnek találták a kettősgyilkosságban, és halálra ítélték. Később az ő büntetését is életfogytiglani börtönre ítélték, amit jelenleg is tölt. Most tárgyalják 19. szabdulási kérelmét.

Melinda Loveless

melinda-loveless-1.jpgmelinda-loveless-mugshot.jpg
A 16 éves Melindának igen rossz gyermekkora volt, főleg durva apja miatt. Beleszeretett egy másik lányba, Amanda Heavrinbe, de úgy érezte, hogy a 12 éves Shanda Sharer veszélyt jelent a kapcsolatra. 1992. január 10-én három barátnője, Laurie Tackett, Hope Rippey s Toni Lawrence segítségével erabolta Shandát, akit levetkőztettek a téli hidegben, megvertek, összeszurkáltak, és sebeit ablaktisztítóval fújták be. Másnap élve elégették a lányt. Melinda volt a fő kínzó és felbujtó, míg a többiek, főleg a elekes Tackett segítettek neki. Melinda jelenleg is 60 éves börtönbüntetését tölti.

Judy Neelley

judmug.jpgjudith-ann-neelley-3-200x200.jpg

 A bájos Judy a legkegyetlenebb gyilos asszonyok közé tartozik. A nő már régóta bűnöző volt férjével, Alvinnel, de a szadista feleség többre vágyott. Szadista volt, s megkérte manipulálható férjét, hogy segítsen az áldozatok szexuális bántalmazásában. 1982 szeptembere végén elrabolták a 13 éves Lisa Ann Millicant. A lányt három napig kínozták, rendszeresen megerőszakolták, s Judy lefolyótisztítót fecskendezett az áldozat ereibe. Végül lelőtte és egy kanyonba lökte Lisát. Október 3-án a páros rátámadt egy fiatal házaspárra, Janis Chatmanre és Joh Hancockra. Judy a férfit lelőtte, míg a nőt egy napig kínozták, megerőszakolták és lelőtték. Hancock azonban túlélte a lövést, és feladta a gyilkosokat. Alvin életfogytiglani börtönt kapott, a börtönben azt állították, további áldozataik is voltak (ezt nem sikerült még bizonyítani, de lehetséges). Judy-t halálra ítélték, de később kegyelmet kapott. 

Charlotte Corday

 letoltes_1.jpgtumblr_mj3x6pnacf1rrnekqo1_1280.jpg

Marie-Anne Charlotte Corday d'Amont egy francia nemeskisasszony volt a hírhedt forradalom idején. Sokáig apáca volt, s bár a jakobinusok bezáratták a zárdát, ő haláláig szűz maradt. Charlotte csatlakozott a girondistákhoz. Mélyen gyűlölte a jakobinus vezért és újságírót, Jean-Paul Marat-ot, őt hibáztatta a vérengzésekért. 1793. július 13-án elment a férfihez (Marat halálos beteg volt, ezért napja nagy részét egy fürdőkádban töltötte, ott talált rá a lány is), elterelte a figyelmét, majd egy henteskéssel, hidegvérrel szíven szúrta. Mivel az áldozat kiabált, azonnal elkapták, és július 17-én lefejezték. 24 éves volt.

Irma Grese

irma_grese_02.jpg

dvdsv.jpg

A német lány 1923-ban született, és 1941-ben kezdett dolgozni a ravensbrücki koncentrációs táborban. Grese itt kiélte minden szadizmusát. Verte a rabokat, kutyákat uszított rájuk. Egyszer egy fogolylány átbeszélt a dródkerítésen, mire Irma kiszúrta a szemét. Állítólag szexuálisan is zaklatta a foglyokat, s volt, hogy náci főnökei tiltották ki bizonyos részlegekből durva szadizmusa miatt. Dolgozott Auschwitzban és Bergen-Belsenben is, s mindegyik helyén kitűnt durvvaságával. Aztán bejöttek a szövetségesek, és letartóztatták a háborús bűnösöket, így Gresét is. Bár minden vádat tagadott, 1945-ben, 22 évesen felakasztották. 

Cynthia Coffman

coffman-194x222.jpg

cynthia-coffman-4.jpg


Cynthia drogfüggő volt, és összejött az erőszakos James Marlow-val. A páros négy lányt rabolt el, majd erőszakolt és fojtott meg, további egy áldozat pedig csak Marlow bűne volt. Ki is rabolták áldozataikat, hogy legyen pénzük drogokra. Mindezt 1986-ban két hónpa alatt követték el. A tárgyalásukon Cynthia azt állította, hogy partnere bántalmazta, ezért segített neki. Ennek ellenére 1989-ben mindkettejüket halálra ítéltéék, jelenleg kivégzésükre várnak.

Karla Homolka

ts99110a.jpg

600full-karla-homolka.jpg

Karla egy kandai állatorvosi asszisztens volt, akit férje, Paul Bernardo rendszeresen bántalmazott. Teljesen a férfi szolgájává vált. Bernardo nemi erőszaktevő volt, áldozatainak a száma14 és 30 közé tehető. Végül nem kapták el, ezért felbátorodott. 1990 karácsonyán elkábították és megerőszakolták Karla húgát, Tammy-t. Csakhogy az áldozat belefulladt a saját hányásába. A gyilkos pár még két kamasz lányt, Leslie Mahaffy-t és Kristen French-et rabolt el, majd rendszeresen megerőszakolták, megkínozták és megyilkolták őket. Mivel a rendőrség nem tudott lépni, a férjétől rettegő Karla előnyös vádalkut kötött velük, s 12 év után szabadult. Bernardo jelenleg is életfogytiglaniját tölti.

Darlie Lynn Routier

wpid-wp_im_1354911915000_4.jpgdar6.jpg

 Nem egyértelmű, hogy Darlie felkerülhet-e a listára, mivel a gyönyörű, teltkarcsú anyuka bűnössége a mai napig vitatott. Darlie egy texasi informatikus felesége volt, s három fiúgyermeket (A hét éves Devon, az öt éves Damon és a csecsemő Drake) neveltek viszonylag nyugodt, jó körülmények között. 1996. június 6-án azonban valaki megtámadta Darlie Lynnt és két legidősebb fiát. Devont és Damont leszúrták, ők meg is haltak, de Darlie, akinek elvágták a torkát, életben maradt. A tárgyaláson az ügyész úgy állította be a dolgot, mintha az anyjuk ölte volna meg a gyerekeket, majd elvágta volna saját torkát, hogy elterelje magáról a gyanút. A nőt halálra ítélték, jelenlegh is kivégzésére vár. A siralomházban is folyamatosan tartja a kapcsolatot egyetlen élő fiával, Drake-kel. Darlie védői most egy DNS-vizsgálat eredményére várnak, mely bebizonyíthatja az asszony ártatlanságát.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr658845068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása