Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

A világ 10 legkegyetlenebb kamaszlánya

2017. március 04. - Jack Hate

10. Christine Falling

christine-falling-1.jpg

A 17 éves Christine Falling 1980 és 1982 között legalább három kisbabát fojtott meg bébiszitterként. Őt vádolják továbbá még két csecsemő és egy 77 éves férfi megölésével. Bár sorozatgyilkos volt, ő csupán a 10. helyet kapta, mivel nem volt magánál a bűncselekmények idején. Christine-t súlyosan bántalmazták gyermekkorában, sőt, kislányként állatokat ölt, ami a leendő sorozatgyilkosok egyik fő jellemvonása. A lány két súlyos betegségben is szenvedett. A skizofrénia a létező legsúlyosabb gondolkodási zavar, látomásokkal és hallucinációkkal jár. A frontális homloklebenyi epilepszia alacsony IQ-val és bűnözői hajlammal jár, az ilyenek nagyon rosszul viselik a megrázkódtatásokat. Christine-t a hangok és a frusztráció vették rá arra, hogy ölje meg a gyerekeket, ennek ellenére felnőttként állították bíróság elé. Életfogytiglani börtönre ítélték, és ma már azt állítja, hogy fogalma sincs, miért ölt.

9. Holly Harvey

holly-harvey-5.jpg

A 15 éves georgai Holly Harvey-ta nagyszülei, Carl és Sarah Collier nevelték, de nem nézték jó szemmel a lány leszbikus kapcsolatát a 16 éves Sandra Ketchummal. Nevelőintézetbe akarták küldeni önfejű unokájukat, aki válaszul megfenyegette őket, hogy megöli őket. A házaspár nem tudta, hogy Holly be fogja váltani a fenyegetését. Manipulálta Sandrát, így ő is vállalta a részvétet a bosszúban. 2004. augusztus 2-án a lányok késsel megtámadták Collieréket, és Holly mindkettejüket halálra szurkálták. Sarah 35, Carl 28 döfést kapott. Az elkövetők ezután kifosztották az áldozatok házát, és elmenekültek. Másnap Floridában fogták el őket. Ketchum életfogytiglanit, Harvey kétszeres életfogytiglanit kapott.

8. Melinda Loveless

melinda-loveless-mugshot_2.jpg

A 16 éves Melinda Loveless azt hitte, hogy a 12 éves Shanda Sharer el akarja tőle csábítani a szerelmét, ezért likvidálni akarta a lányt. A nagy bosszú napja 1992. január 10-én érkezett el, és Melinda magával vitte három barátnőjét is. A lányok elrabolták Shandát a házából, majd egy erdőbe vitték, ahol levetkőztették és megverték. Ezután egy vasrúddal és késsel is neki estek, majd alkoholt kentek az áldozat sebeire. Még órákon át hurcolászták a meztelen lányt a januári hidegben, majd  másnap reggel élve elégették. Azonban Melinda egyik barátnője nem bírta elviselni a lelkifurdalást, és feladta az elkövetőket. Melinda Lovelesst 60 év börtönre ítélték, de 2021-ben már szabadulhat.

7. Brenda Ann Spencer

brenda-spencer.jpg

1979. január 29-én, hétfőn San Diegóban a 16 éves Brenda Spencer egy hirtelen ötlettől hajtva lövöldözni kezdett emeleti szobája ablakából a szemben lévő iskolai játszótérre. Nem volt nyomós indítéka a gyilkosságra, csupán izgalomra vágyott, vagy ahogy ő mondta: "Nem szeretem a hétfőket. Fel akartam dobni a napom.". Találomra lőtt a gyerekekre, és hat óra alatt 36-szor húzta meg a ravaszt. Megölte az iskola igazgatóját és gondnokát, megsebesített kilenc gyereket és egy rendőrt. Miután feladta az ostromot, a hatóságok letartóztatták, és életfogytiglani börtönre ítélték.

6. Mary Bell

mary-bell.jpg

A skót kislány egy prostituált lánya volt, az anyja kiskorában bevonta a munkájába, illetve megpróbálta elhagyni és altatóval megmérgezni. A lány szociopatává vált, és bosszút akart állni az őt bántó világon. 10 évesen megfojtott egy négy és fél éves kisfiút, Martin Brown-t. Bár több másik gyereknek és még egy családtagjának is bevallotta a bűncselekményt, az ügyet balesetként könyvelték el. Azonban pár hónap múlva Mary megfojtott egy három éves kisfiút is, Brian Howe-t. A holttestet csúnyán össze is szurkálta, betűket vágott a bőrébe, kitépdeste az áldozat haját és megcsonkította a péniszét is. Ezután már nem kerülhette el a letartóztatást, és életfogytiglani börtönre ítélték. 12 év után szabadult, és soha többé nem vétkezett.

5. Helen Patricia Moore

3407b92500000578-3584239-image-a-1_1462950572068.jpg

Az ausztrál Helen Moore egész gyermekkorábban igen agresszív volt, egyszer majdnem megskalpolta a saját öccsét. 16 éves volt, amikor elvesztette egyik csecsemőkorú testvérét, ami igen erős sebet hagyott benne. Ezután Helen bébiszitternek állt, de itt sem ment minden úgy, ahogy kellett volna. Négy kisbaba közül, akikre a 17 éves lány vigyázott, ketten meghaltak, kettőre pedig eszméletlenül találtak rá. Utóbbiak közül az egyik szerencsésen megúszta, a msáik azonban lebénult és megvakult, majd hat évesen életét vesztette. A furcsaságok miatt sokan sajnálták Helent, egészen addig, mígnem a hét éves kisöccsére találtak rá holtan. Az anyja ekkor rakta össze a képet, és feladta a saját lányát a rendőrségen. Helen 1980-ban életfogytiglanit kapott, de 13 év után szabadlábra helyezték, azzal a feltétellel, hogy nem mehet gyerekek közé. 

4. Caril Fugate

1340796819803_cached_1.jpg

Caril 13 évesen ismerkedett meg a különc kukással, Charles Starkweatherrel, és azonnal egymásba szerettek. A szülők azonban nem nézték jó szemmel lázadó kislányuk viszonyát, így a fiatal pár szörnyű döntésre szánta el magát. 1997 decemberében Charlie egy puskával elment a Fugate házhoz, majd Caril segítségével lelőtt a szülőket és a lány két éves kishúgát is. Az elkövetők elszöktek, és folytatták brutális ámokfutásukat. Összesen 11 embert lőttek Nebraska és Wyoming területén, szinte indíték nélkül. Bár Starkweather volt a dominánsabb, a páros legszörnyűbb gyilkossága éppen Carilhoz kötődik. Egyszer al akartak rabolni egy autót, így Charlie lelőtte a tulajdonost. Az áldozat barátnőjét, a 16 éves Carol Kinget egy pajtába vitte, ahol megerőszakolta. Amikor Caril erre rájött, féltékeny lett, ezért lelőtte és összeszurkálta Carolt. A támadássorozat 1998 januárjáig tartott, mígnem lekapcsolták őket a rendőrök. Charlie-t halálra ítélték, és 1959-ben villamosszékbe ültették. A mindössze 14 éves Caril életfogytiglanit kapott, de mivel azt állította, hogy Starkweather elrabolta őt, 17 év után kiengedték.

3. Janice Buttrum

Janice Buttrum 15 évesen ment hozzá a nála tíz évvel idősebb Danny Buttrumhöz, és született egy kislányuk. Fiatal kora ellenére Janice volt mindennapi életük irányítója, nem a passzív Danny. Miután a kis család a georgai Daltonba költözött egy motelba, szinte azonnal összebarátkoztak a szomszédjukkal, a 19 éves Demetra Parkerrel. Parker sokat segített nekik, és bébiszitteredést is vállalt náluk. 1980. szeptember 3-án Janice és Danny lányokat keresett hármas szexre. Ez Janice ötlete volt. Miután már négy szerencsés lány utasította vissza őket, a feldühödött páros berontott Demetrához, és mindketten megverték, majd megerőszakolták. Majd a 17 éves Janice fogott egy bicskát, és 97-szer megszúrta az áldozatot. Parker csak az utolsó szúrásba halt bele, amikor a gyilkosa felvágta a hasfalát. A pár ezután elmenekült, de már másnap letartóztatták őket. Bár Janice még kiskorú és terhes is volt, őt és a férjét is halálra ítélték. Danny később öngyilkos lett, Janice pedig kegyelmet kapott.

2. Jasmine Richardson

jasmine-richardson.jpg

A kanadai Jasmine Richardson mindössze 12 éves volt, amikor beállt a gót szubkultúrába, és összejött a 23 éves Jeremy Allen Steinke-kal. A szüleik rossz szemmel nézték lányuk drasztikus váltását, és igyekeztek távol tartani a fiújától. Jasmine ekkor elkezdte tervezni a bosszút, és Jeremy ebben lelkes társa volt. 2006. április 26-án Steinke betört a Richardson házba, és több késszúrással megölte Jasmine szüleit, Marcot és Debrát. A lány közben a saját öccsét, Jacobot vigasztalgatta. Azonban amikor Jeremy végzett a szülőkkel, Jasmine átvette tőle a kést és lemészárolta a kisfiút. A párt másnap letartóztatták, és Steinke életfogytiglanit kapott. 12 évesen Jasmine a kiskorúakra kiszabható maximális büntetést kapta: 10 évet. 2016-ban szabadult.

1. Judith Neelley

judith-ann-neelley-3-200x200.jpg

Judtih Ann Neelley 15 évesen ismerte meg a férjét, a nála 10 évvel idősebb Alvin Neelley-t, és már a kapcsolatuk elején átvette az irányítást a férfi felett. Egy évvel később megszöktek, összeházasodtak és belekezdtek egy két éves bűncselekmény-sorozatba. Hamar eljutottak a lopástól a fegyveres rabláson át a gyújtogatásig. Miután Judy két börtönőrt is majdnem megölt, a 17 éves terhes lány már vért akart. 1982. szeptember 25-én elrabolták a 13 éves Lisa Ann Millicant, akit három napon át rendszeresen megerőszakoltak, valamint Judith fizikailag és mentálisan is megkínozta. 28-án lefolyótisztítóval megmérgezte és lelőtte. Október 3-án Judith rálőtt egy John Hancock nevű férfira, majd Alvin segítségével elrabolta az áldozat barátnőjét, Janice Chatmant. A lányt egy napon át kínozták, majd Judith lelőtte. Ám John Hancock túlélte a lövést, és elvezette a rendőröket a párhoz. A nyomozás kizárólagosan bebizonyította, hogy a terhes Judith volt a felbujtó vezér. Alvin életfogytiglani börtönt kapott, Judith-ot pedig halálra ítélték. Később az ő büntetését is életfogytiglani börtönre ítélték.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr3412311085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása