Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

5 LMBT többszörös gyilkos, 4. rész

2017. február 04. - Jack Hate

Luis Alfredo Garavito

luis_garavito.jpg

A kolumbiai Luis Alfredo Garavito kegyetlen ragadozó volt, aki La Bestia ("A Bestia") néven híresült el. Az 1990-es években Kolumbiában és Equadorban is tevékenykedett. 6 és 16 év közötti utcagyerekeket szedett fel, akiket megkötözött, megerőszakolt, megkínzott és elvágta a torkukat, majd fel is darabolta őket. Saját bevallása szerint hét évig tartott az ámokfutása, és ezalatt 140 gyereket ölt meg. Ám ez a szám ennél sokkal több lehet, egyes becslések szerint 300-400 is. Így ő lehet a legtermékenyebb sorozatgyilkos a történelemben. Végül "csupán" 138 gyilkosságot tudtak rábizonyítani, ami nem rossz eredmény ahhoz képest, hogy csak 114 holttest került elő.

1853 év börtönre ítélték Kolumbiában, de mivel az új törvények értelmében a maximális kiszabható büntetés harminc év, Garavito ítéletét is megváltoztatták 30 év börtönre. Hamarosan ezt is levitték 22 évre, mert a sorozatgyilkos segítette a hatóságok munkáját. A hatóságok jelenleg azon dolgoztak, hogy Garavitóra a többi gyilkosságát is rábizonyítsák, mert így bezárhatják hatvan évre. Ha ez nem sikerül nekik, a Bestia 2021-ben szabadulhat.

Griselda Blanco

blanco_100.jpg

Egy másik kolumbiai gonosztevő, Griselda Blanco is felkerült a rekorderek közé. A biszexuális drogbáró csempészként lépett be a hírhedt Medellín-kartellbe, és a '80-as években már ő volt a legmagasabb tisztet betöltő asszony a maffiában. A Kokainkirálynőként emlegetett Griselda Miami-ból irányította a csempészetet, és véres módszerekkel uralta a várost. Több mint 200 embert öletett meg a miami-i drogháborúk alatt, így még a Medellín-kartellben is a kegyetlenségéről volt híres. Az áldozatai között volt három férje is. Griselda ámokfutása kélt milliárd dollárt hozott a konyhájára, így ő lett a kartell ötödik leggazdagabb tagja. Végül a DEA elkapta a nőt, és bíróság elé is állították, de egy gyilkosságot sem sikerült rábizonyítaniuk. Blanco huszonöt év börtön után szabadult, és visszatért Kolumbiába, ahol 2012-ben lelőtték.

Randy Steven Kraft

002.jpg

A dél-kaliforniai Randy Kraft sikeres számítógépes szakemberként dolgozott, és sokszor adta ki magát internetes vállalkozónak. Nagyon ügyes hazudozó volt, gyakran vett fel másik személyazonosságot. Üzleti útjai során gyakran járt melegbárokba, ahol fiatal fiúkat, férfiakat szedett fel. Egy kis füvezés ígéretével a lakására csalta őket, ahol elkezdődött az igazi rémálom. A fiúkat megkötözte, megerőszakolta, megkínozta és megfojtotta. Tizenhat hasonló gyilkosságot bizonyították rá, de egyes becslések szerint több mint hatvanöt áldozata is lehetett. Egy egyszerű közúti ellenőrzés buktatta le. A rendőr megállította, kikérdezte, és felnyittatta vele a csomagtartóját. Egy férfi holtteste pont benne volt. Randy Steven Kraftot 1989. november 29-én halálra ítélték. Jelenleg is kivégzésére vár. 

Wanda Jean Allen

wanda-jean-allen-1.jpg

Az Oklahoma City-ben élő Wanda Jean Allen Borderline-személyiségzavarban szenvedett, ami nagyon labilissá tette. A leszbikus nő a gyermekkori barátjával, Detra Pettus-szal élt együtt, de 1981-ben fejbe lőtte a nőt. Wanda azzal védekezett, hogy csak véletlenül lőtt, de a patológiai vizsgálatok azt bizonyítják, hogy Pettust bántalmazták a halála előtt. Ennek ellenére Allen alkut tudott kötni az ügyészséggel, és csak négy évet kellett börtönben töltenie. A rácsok mögött megismerkedett egy másik leszbikus, fekete Gloria Leathers-szel, és szeretők lettek. Szabadulásuk után összeköltöztek, de Gloriának hamar elege lett a barátnője agresszív, birtokló magatartásából. 1988-ban Leathers elköltözött, de Wanda felkutatta és lelőtte. Allent letartóztatták, és ezúttal szándékos emberölésben találták bűnösnek. Méreginjekció általi halálra ítélték. Bár a nő és ügyvédői keményen küzdöttek a kegyelemért, a gyilkost 2001. január 11-én kivégezték.

 Huang Yong

02.jpg

A pekingi Huang Yong iegn termékeny ragadozó volt. Legalább 17 kamaszfiúval végzett 2001 és 2003 között a kínai fővárosban. A férfi szégyellte homoszexualitását és a tinédzserfiúk iránti mozgalmát, ezért sosem hagyott tanúkat. Áldozatait az Inteneten csípte fe, és munkát ajánlott a számukra. A gyanútlan kamaszok elmentek vele a lakására, ahol bedrogozta és megerőszakolta őket. Ezután kötéllel megfojtotta áldozatait. Ám 2003 novemberében egy 16 éves áldozatjelölt túlélte a támadást, és a rendőrségen feladta a sorozatgyilkost. Yongot 2003. december 26-án kivégezték.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr5012180934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gabcigirl 2017.02.04. 14:09:53

Mitől lenne normális viselkedésű? Ha már identitásra sem az ...:/

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.02.04. 15:53:39

Sok beteg nemiségű embernél a betegség kihat másra is.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2017.02.04. 16:02:36

@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: Húúú! Ez ám a bölcsesség! Térdre hullunk mester! Taníts még! Te közíró! Te szellemi világítótorony!

Trónkövetelő 2017.02.04. 16:15:29

Kimaradt a híres ámokfutó, Andrew Cunanan, aki lelőtte többek között Gianni Versacét is.

Szarazinda 2017.02.04. 19:49:30

Az LMBT-ség itt most miért fontos? Ezek egyszerűen pszichopata szadisták voltak egytől egyig. Oszt ennyi

Jakab.gipsz 2017.02.04. 21:05:15

LMBT = személyiség zavar.

Az Ellenálló 2017.02.04. 22:15:31

@reunalla: Így van. Mondjuk eleve a lista létezését nem értem, az ember gonoszsága nem függ a szexuális irányultságától.

s 2017.02.04. 22:50:53

@MaxVal BircaMan ELEMZŐ: " beteg nemiségű"

Az mi? Ami eltér a többségtől, az nem betegség. Akkor ezen az alapon a 150-es IQ is lehetne betegség. A többségnek nincs olyan. Neked biztos nincs, elemző eeaaáffttááaars.

s 2017.02.04. 22:53:30

@s: @Szarazinda: Mert a bejegyzés írója nem végzett számítást arra vonatkozóan, hogy a gyilkosok gyakorisága mekkora a különböző csoportokban. Aztán tévedett egy habosat.

s 2017.02.04. 22:54:44

@Elvetemült ellenálló: Végre valaki gondolkozik is.

orgoványi erdőjáró 2017.02.05. 00:02:22

Aki különféle szexuális perverziók rabja, az bármilyen más szörnyűségre is könnyebben képes mint egészséges embertársai.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.02.05. 07:58:46

@s:

Ami eltér a többségtől, az nem feltétlenül betegség.

Haloperidol 2017.02.05. 11:21:04

@Szarazinda: Kb minden sorozatgyilkosnál a szexualitás zavarai nagyon prominenes szerepet játszanak a gyilkosságokban és magában a személyiség eltorzulásában, a társadalomba való beilleszkedés képtelenségére.

Hiba lenne nem figyelembe vanni a szexuális tényezőt, ugyanúgy, ahogyan a heteroszexuális sorozatgyilkosoknál is mindig figyelembe veszik a szexuális zavarokat.

Egyébként az, hogy a homoszexualitást ma nem tartják pszichés zavarnak és kivették a DSM-ből, az teljesen politikai döntés volt a 70-es években, politikai aktivisták nyomására döntött így a amerikai pszichiátriai társaság.

Sajnos ez a politikai döntés azóta is rányomja a bélyegét az emberi homoszexuális viselkedés kutatására: az utóbbi 40 évben gyakorlatilag egyetlen elfogulatlan közlemény sem jelent meg a témában; kizárólag a kánon szerint lehet kutatni és egyfajta nézőpontot lehet publikálni.

Az a kevés közlemény, ami nem a kánon szerint jelent meg, olyan támadásoknak volt kitéve hogy a legtöbbjüket visszavonásra kényszerítették, illetve ezekről is igyekeztek bebizonyítani, hogy a szerző elfogult valamint hogy a módszertana hibás. Sajnos ugyanezek elmondhatóak a mai "tudományos" kánon szerinti közleményekről is.

Az a körülmény, hogy az LMBT emberek között még a maximálisan toleráns skandináv országokban is 7-8x gyakoribb a DSM szerinti pszichés zavarok aránya és 4-5x gyakoribb az öngyilkosság, mint a hetero populációban, mindenesetre felveti azt a kérdést, hogy nem lenne-e szükséges a jelenlegi tudományos álláspontot felülvizsgálni, miszerint a homoszexualitás normális és nem kóros.

s 2017.02.05. 16:24:20

@Haloperidol: "nem lenne-e szükséges a jelenlegi tudományos álláspontot felülvizsgálni, miszerint a homoszexualitás normális és nem kóros"

Az a kóros, ahogy erről eddig vélekedtek. Jelentős részben egyébként a katolikus egyház nyomására, aki volt szíves évszázadokon keresztül államvallás lenni. Meséld ezt egyébként a régi görögöknek, akik közismerten sokat buzultak, de leszarták, mondván, hogy kinek mi köze hozzá. Ha viszont még ennél is tovább mennél, akkor vess egy kósza pillantást az állatvilágra, ahol ha nem is gyakran, de szintén előfordul ez a jelenség. Márpedig ami ennyire általánosan előfordul, még ha kis gyakorisággal is, az semmiképpen nem lehet kóros. Annyira biztos nem, hogy a többség jogot formáljon magának ennek üldözésére.

reunalla 2017.02.05. 22:06:18

@orgoványi erdőjáró: akkor te ugye csak gyermeknemzés céljából kefélsz és sose néztél pornót se, pláne nem többszereplőset

orgoványi erdőjáró 2017.02.06. 09:57:57

@reunalla: na fuss neki még1x, te szerencsétlen.

Vierre_ 2017.02.06. 21:59:26

Mélységesen megdöbbent, hogy itt mennyi kattant fanatikus és végtelenül ostoba ember kommentel, egy olyan blogban, ami sorozatgyilkosokról és gyilkosokról szól, akik nagy része heteroszexuális, és ahelyett, hogy ez leesne, nemlétező logikával igazolják a genetikai vagy!és szexuális orientáltság miatti összefüggést.
Sokkoló. Annyira boldog vagyok, hogy a hétköznapi életem perifériáján sem férnek el az ilyen mentalitású és ennyire végtelenül segghülye emberek.
süti beállítások módosítása