Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

3 farm, melyek brutális gyilkosságok helyszínei lettek

2017. január 27. - Jack Hate

A Pickton-farmon nem csak a disznók húsát darálták le

A kanadai Leonard Pickton és felesége, Helen Louise 1963-ban, 18 ezer dollárért vásároltak egy 16 hektáros földbirtokot, melyet átalakítottak disznófarmmá. Haláluk után a terület a két fiukra, Robert (a képen) és David Picktonra szállt, akik 1994-ben 1,7 millió dollárért adták el a terület egy részét. A gazdag agglegények továbbra is foglalkoztak a sertéstenyésztéssel emellett elmerültek a drogokban és a prostituáltakkal folytatott szexben. Csak 2001-ben derült, ki hogy ez csak a jéghegy csúcsa volt.

1995 és 2001 között legalább 49 prostituált tűnt el a hírhedt vancouveri Eastside negyedből. A gyanú hamar Robert Picktonra terelődött, aki gyakori vendége volt a környék prostituáltjainak. Miután Picktont 2002-ben illegális fegyverbirtoklásért letartóztatták, a rendőrség átkutatta a birtokot. A házban találtak több tárgyat is, melyek az áldozatoké voltak, emellett vért és további DNS-mintákat is felfedeztek. Bár egy holttest sem került elő, Robertet kapcsolatba hozták 49 gyilkossággal. Ezeket a nőket a férfi megerőszakolta, lelőtte vagy megfojtotta, de nem tudni, hogy mit művelt a tetemekkel.

farm_001.jpgpickton_001.jpg

Ráadásul Pickton vadidegeneket is bevont a szadista játékaiba. A nyomozóknak bizonyítéka van arra, hogy Pickton több halott nő húsát is ledarálta, majd disznóhúsba keverve eladta a helyi üzemeket. A prostituáltakból ezután szalámikat, szájbalzsamot, szappant, sampont és parfümöt készítettek, melyeket eladtak a gyanútlan vásárlóknak. Egész Kanada elszörnyedt, amikor erre fény derült. Sokuk emberhúst evett, illetve ezzel kente be a száját vagy mosakodott meg.

A sorozatgyilkost, Robert Picktont "mindössze" hat gyilkosságban találták bűnösnek, és a maximális kiszabható büntetéssel sújtották. 25 évtől életfogytig terjedő börtönre ítélték, jelenleg is börtönben ül. Azóta az öccsét, Davidet is többször letartóztatták nemi erőszakért, de nem sosem született igazán súlyos ítélet. A per lezárta után több ingatlanügynökség is szemet vetett a Pickton-farmra, sőt, még egy emlékművet is akartak rajta építeni az áldozatok emlékére. Egyikből sem lett semmi. A jó adottságokkal bíró földbirtok jelenleg egy hatalmas szemétdomb. Ám bizarr módon a farm körüli ingatlanoknak erősen felment az áruk...

A fekete özvegy szadista játszótere

sheila4.jpg

Dr. Wilfred LaBarre egy jómódú csontkovács volt, aki vett egy szép farmot a new hampshire-i Epping mellett. Idősebb korában a doktor feleségül vette a nála jóval fiatalabb Sheila Baley-t (alsó kép), és békésen éldegéltek a farmon. De a rámenős Sheila csak a férje pénzét akarta, és meghamisította a férfi végrendeletét. Természetesen saját magát tette meg kedvezményezettnek. Amikor Dr. LaBarre meghalt (nagy valószínűséggel a neje mérgezte meg), Sheila örökölte a férje összes pénzét és a jól jövedelmező farmot is.

Az özvegy fiatal férfiakat hívott a farmjára, akikkel megosztotta a munkát - és az ágyát is. A szomszédok alultáplált, összevert férfiakról számoltak be, és többen is hallották Sheilát, amint hangosan veszekszik velük. Úgy tűnt, a LaBarre-farm egy domina játszótérré változott. Ennek nem volt nagy jelentősége egészen 2006-ig, amikor a nyomozók Eppingben kezdték keresni a 24 éves Kennie Countie-t. A  fiú családja elmondta, hogy a férfi összejött egy a 40-es éveiben járó new hampshire-i járó gazdag nővel. Ez a leírás pontosan illett Sheilára. A rendőrök átnézték a nő birtokát, és találtak is valamit.

article-2169525-13f210f8000005dc-304_634x614.jpg

Egy szénné égett máglya közepén megtaláltak Kenny Countie feldarabolt és szénné égett tetemét. Sheilát letartóztatták, és átvizsgálták a házában talált magnószalagokat. A megkínzott Kenny agóniáját vették fel rá. Ezen felül találtak egy hordót a farmon, benne egy újabb csontdarabbal. A DNS-vizsgálat bebizonyította, hogy a 38 éves Michael DeLoge-tól származik. A férfi, aki felvállalta a viszonyát Sheilával, szintén a nő áldozata volt.

Sheila LaBarre azzal védekezett, hogy Isten utasította a két férfi megölésére, de az esküdtszék nem hitt neki. Bűnösnek találták őt Michael DeLoge és Kenny Countie megölésében, és kétszeres életfogytiglani börtönre ítélték. Dr. Wilfred LaBarre és több további fiatal férfi megölésében csak gyanúsított maradt. A LaBarre-farmon emlékhelyet alakítottak ki az áldozatok számára, melyet a családjaik gyakorta látogatnak. 

Fogadó, mágia és az USA első sorozatgyilkos családja

A német származású Bender családnak a kansasi Labette megyében volt farmja, benne egy nagyobb kerttel és egy baromfiudvarral. A családi házukat megnagyobbították egy bolttal, és a helyiségben fogadót nyitottak. Sok utazó megfordult arrafelé, akik szívesen pihenték ki magukat Benderéknél. A vendégek rendszerint a család lánygyermekével, a gyönyörű okkultista jósnővel, Kate Benderrel (balról a 4.) találkoztak először, aki szívélyesen behívta őket. A látogatóknak Kate anyja, Bender mama (balról a 2.) megterített és meleg étellel kínálta őket.

bender_101.jpgbloody_benders.jpg

A vendégeket rendszerint az asztalfőre ültették, mely mögött egy függöny takarta el a család lakóhelységét. A függöny mögött Bújt el Kate apja, John Sr. (balról az első), valamint a szülők idősebbik gyermeke, John Jr. (balról a harmadik). Míg a gyanútlan látogató evett, a vonzó Kate beszélgetett vele. Amikor a nőnek végképp sikerült elterelnie a vendég figyelmét, az egyik férfi előbújt a függöny mögül és egy kalapáccsal leütötte. Ezután Kate elvágta a szerencsétlen áldozat torkát. A tetemet kizsebelték és a farmon eltemették. Legalább tizenegy embert öltek meg ily módon. Felmerült a gyanú, hogy Bender mama az áldozatok húsát főzte meg, és azt tálalta fel a következő látogatónak.

A módszerük jól megszervezett volt. Az áldozataik általában messziről érkezett utazók voltak, emiatt nem tudták őket a családhoz kötni. Csakhogy az utolsó áldozatuk, egy orvos, Dr. William York nem utazó volt, mint a többiek. Egy közeli városban élt, és már korábban is találkozott Benderékkel, de még egyszer meg szerette volna nézni Kate okkultista előadását. Őt is leütötték és elvágták a torkát, kirabolták, majd eltemették. Ám Dr. York bátyja, Kansas állam szenátora, Alexander York ezredes nem hagyta annyiban öccse eltűnését, és elment felkutatni az orvost. Többek között Kate Bandert is megkérdezte, de a nő letagadta, hogy bármikor találkozott volna az orvossal. Az ezredes nem firtatta a dolgot és továbbment.

Másnap azonban Benderék is eltűntek. Pár nappal ezután a gyanakvó helybéliek összegyűltek a fogadónál, és rájöttek, hogy a fogadó szinte teljesen üres. Közben borzasztó hullaszag csapta meg az orrukat, és hamarosan megtalálták a sírok nyomait. Ásni kezdtek, és tizenegy holttestet találtak. Az első Dr. Yorké volt.  A tetemek megtalálása egész Amerikát megrázta, és sokan keresték a Bender családot. Ők azonban mindent összepakoltak, és elmenekültek, ki tudja hova. Nem tudni, mi lett velük, de a kriminológusok egyet értenek abban, hogy a gyilkolással nem állhattak le.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr4312160903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása