Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

3 igazán notórius sorozatgyilkos nő, 2. rész

2017. január 24. - Jack Hate

A legtöbb gyilkos tanul abból, ha elkapják és börtönbe vetik, de néhányan képtelenek erre. Már korábban is írtunk olyan sorozatgyilkos nőkről, akik sosem változtak, most pedig bővítjük a listát. A most következő nők pénzért vadásztak az embertársaikra, nem tanultak a hibáikból és gyakran a törvény felett álltak. (Ha érdekel a téma, olvasd el a következő cikkünket is: http://killergoth.blog.hu/2016/09/22/3_igazan_notorius_sorozatgyilkos_no )

Marjorie Congdon még a saját anyját sem kímélte

A minnesotai Elisabeth Congdon, a harmincas évei végén járó, egyedülálló milliomosnő 1932-ben adoptált két kislányt, Marjorie-t és Jennifert. Marjorie már nyolc évesen megpróbált megölni egy lovat, rövidre rá pedig antiszociális személyiségzavart diagnosztizáltak nála. A lány kamaszkora nagy részét intézetekben töltötte, de nem sikerült meggyógyítani. Ezután is ő maradt a család "fekete báránya". Az első férjétől, Dick LeRoy-tól hét gyermeke született, majd elváltak. Ezután Marjorie hozzáment egy Roger Caldwell nevű férfihoz, aki szintén nem volt egy sikeres jelenség. A házaspár vett egy lovardát az Elisabethtől kapott pénzből, de amikor ezt a kölcsönt vissza kellett volna fizetniük, Marjorie megmérgezte az anyját. Az idős asszony túlélte, de az ápolónői nagyon féltették.

2015-09-25-congdon.jpg

1977. június 27-én Elisabeth Congdont és a kedvenc ápolónőjét, Velma Pietilát is holtan találták Elisabeth szobájában. Ms. Congdont megfojtották, Mrs. Pietilát azonban egy gyertyatartóval verték agyon. Marjorie nyolcmillió dollárt örökölt az anyja halálával, bár ő és férje voltak a kettősgyilkosság elsőszámú gyanúsítottjai. Mindketten bíróság elé álltak, és felmentették őket. Ám 1983-ban Roger Caldwell ellen ismét vádat emeltek. A férfi vádalkut kötött, és beismerte mindkét gyilkosságot. Húsz évet kapott tizenöt év felfüggesztéssel. 1988-ban öngyilkos lett.

Marjorie legközelebb a harmadik férje, Wally Hagen halála miatt került  a rendőrég látókörébe. Azonban a gyilkosság tényét nem sikerült bizonyítani. A feleség ellen még azért sem emeltek vádat, mert a Mr. Hagennel kötött házassága idején még hivatalosan Roger Caldwellneje volt. 1993-ban Marjorie-t elítélték különböző gyújtogatások és biztosítási csalások vádjával az arizonai Perryville-ben és környékén. 2004-ben kiengedték, ám három évvel később újra letartóztatták. Ezúttal számítógépes csalásokkal vádolták, amelyeket egy tusconi idősek otthonában követett Arizonában. 2008 novemberében ismét elítélték, amiért illegálisan pénzeket emelt el az akkor már halott Roger Sammis számlájáról. Állítólag már Mr. Sammis életében is csalt ki pénzt a férfitól, de ezt az ügyészség nem tudta bizonyítani. 2010-ben  Marjorie a börtönből szabadulási kérelmet nyújtott be, ám ezt szerencsére megtagadták tőle. Csak remélni tudjuk, hogy legközelebb a koporsóban hagyhatja el a börtönt. Marjorie Congdon neve gyakori kereső-kifejezés lett a Goggle-n, az amerikaiak pedig félnek tőle.

Melissa Shepard, aki a "Halál Hálójába" csalta szeretőit

Melissa Shepard-Friedrich 1935. május 16-án született Kanadában. Előéletéről nem tudunk sokat, mivel több különböző álnevet is használt. 1977 és 1991 között többször is elítélték csalásért, ám ez még csak a jéghegy csúcsa volt. Az első gyilkosságára 1991. április 27-én került sor, amikor kétszer áthajtott a második férjén, Gordon Stewarton az autójával. Ekkor azzal védekezett, hogy a férfi súlyosan bántalmazta. Hat év börtönre ítélték, de jó magaviselete miatt csak két évet ült le. Szabadulása után több helyen is szónokolt a családon belüli erőszak ellen.

2001-ben Melissa az Interneten megismerte harmadik férjét, Robert Friedrich-t. A férfi 2002-ben váratlanul meghalt, de a neje ellen nem emeltek vádat gyilkosságért. Mr. Fiedrich gyermekei polgári pert indítottak mostohaanyjuk ellen, és sikerült megszerezniük 15 000 kanadai dollárt apjuk örökségéből. Ám Shepard folytatta az internetes randioldalak böngészését. 2005-ben hét év börtönre ítélték az egyik partnere kifosztásáért. 

melissa-friedrich-3.jpg

Szabadulása után Melissa egy idősek otthonában élt, és egy Fred Weeks nevű férfi szomszédja volt. Miután megtalálta Mr. Weeks profilját egy társkereső oldalon, átment az öregúr szobájába és kapcsolatot kezdeményezett vele. A férfi belement, és nem sokkal később egy polgári szertartás során egybekeltek. Bár a házasságukat végül nem törvényesítették, elmentek nászútra. Melissa ekkor kezdte nyugtatókkal mérgezni Mr. Weekset, akit három napra rá kórházba kellett vinni. A gyomormosás megmentette az életét, Shepardöt azonban letartóztatták, és két év kilenc hónap börtönre ítélték.

Az idős nőt 2016-ban kiengedték, de szigorú feltételek mellett. Nem használhatja az Internetet, valamint nem változtathatja meg a külsejét és kapcsolata sem lehet a rendőrség tudta nélkül. A halifaxi rendőrség az Interneten és a sajtóban is felhívta az emberek figyelmét arra a veszélyre, amit Melissa jelent. A kanadaiak csak úgy emlegetik, mint az Internetes Fekete Özvegy, sokan pedig félnek tőle. Jelenleg nincs róla újabb hír, de szerintem csak idő kérdése, hogy megint hallatni fog magáról.

Patricia Allanson csak valóra akarta váltani az álmait

A "Halálos Magnólia", Patricia Vann 1937. augusztus 22-én látta meg a napvilágot Georgiában. Bájos, szőke kislány volt, akit minden családtagja szeretett. Bár katonacsaládba született, az anyja elképesztően elkényeztette. Pat pont abban az évben született, amikor az Elfújta a szél filmen is megjelent, és sok másik lányhoz hasonlóan ő is úgy akart élni, mint a filmbéli Scarlett O'Hara. 

Ám nem így történt. Patricia 15 évesen hozzáment egy katonához, Gil Taylorhoz, és több gyermeket is szült a férfinak. Azonban ez a házasság sem hozta el számára azt a jólétet, amire vágyott. Végül 33 évesen, a 18 éves lánya esküvőjén bejelentette, hogy elválik a férjétől. Nem sokkal azután, hogy felbontották a házasságukat, Pat hozzáment a nála jóval fiatalabb lópatkolóhoz, Tom Allansonhoz. A férfi egyáltalán nem volt jómódú, de volt két nagy előnye. Egyrészt igen alázatos volt, és bármit megtett, amit a felesége kért. Másrészt a férfi apja, Walter Allanson gazdag ügyvéd volt. Ám az idős férfinak nem tetszett fia választottja, és megromlott a viszonya Tommal is.

12963276_f260.jpg

1974. július 29-én Tom Allanson elment Walterhez. Összevesztek, majd Tom előkapta a nála lévő puskát, és lelőtte az apját, valamint az anyját, Carolynt is. A férfit azonnal letartóztatták, és bűnösnek vallotta magát. Börtönbe került, és elvált Paticiától. Bár több mint valószínű, hogy a nő bujtotta fel a kettősgyilkosságra, Pat megúszta a börtönt. Ápolónőként kezdett dolgozni, és elhelyezkedett az idős Crist házaspárnál. Annak ellenére, hogy odaadóan gondozta a párt, évekkel a munkába állása után meghalt a férj, James Crist Sr. A férfi özvegyét Patricia még egy évig ápolta, de az asszonynál hamar jelentkeztek a demencia jelei. A Crist gyerekek orvoshoz vitték az anyjukat, aki kiderítette, hogy a nőt már hosszú ideje altatókkal mérgezték. A méreg jelenlétét kimutatták James exhumált tetemében is, és Patriciát letartóztatták. Ekkor derült fény arra, hogy Pat végig lopott Cristéktől, és ő ölte meg az öregurat. A gyanúsított legidősebb lánya elmondta, hogy az anyjának nincs is ápolónői képesítése.

A terhelő bizonyítékok ellenére Patriciát sosem ítélték el gyilkosságért. Vádalkut kötött az ügyészséggel, így beismerte a lopás és a gyógyszerek manipulálásának vádját. Nyolc év börtönre ítélték. Ez az enyhe büntetés még a nő gyermekeit is lesújtotta, akiknek elegük volt anyjuk bűncselekményeiből. Patricia azóta már szabadult, de nemrégiben ismét az újságok címoldalán találta magát. Kiderült, hogy a nő egy ideje több orvossal is írat altatórecepteket, ami bűncselekménynek számít. Allanson egyik lánya egy interjúban elmondta, hogy már attól fél, hogy mit fog megint művelni az anyja.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr8012151051

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Megváltás stornózva 2017.01.26. 14:39:52

ZombiJézus egy ókori zsidó mesében "meghalt érted". Majd "feltámadt" és ezzel, azt azt megelőző "kijelentését" STORNÓZTA.  - IGe

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Victor Franco 2017.01.25. 21:06:09

kereső-kifejezés lett a Goggle-n- osztán jó sokan levizsgálták ottan a Paticiát.. Te is onnan szedted, mi? Goggle a barátod..

Sagaris 2017.01.27. 13:32:03

Egyik sem sorozatgyilkos.
Ez a félnek tőle az emberek elég béna duma...
süti beállítások módosítása