Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

Kegyetlen gyilkosok, akik nem vállalták a piszkos munkát, 2. rész

2017. január 13. - Jack Hate

jim_jones_201.jpg

Az amerikai Jim Jones egy 1200 főt számláló szekta vezetője volt Kolumbiában. A követők egy egész várost rendeztek be a dzsungelben, mely idővel a Poklok Poklává vált. Jones zaklatta a gyerekeket, éheztette a követőit, és a legkisebb kihágást is keményen megtorolta (a bűnösöket szexre kényszerítette, faketrecekbe záratta, kutakba eresztette le, stb.). A kaliforniai hatóságok úgy döntöttek, megvizsgálják a csoport működését, és ez Jones bukását okozta volna. 1978. november 18-án egy repülőtérre küldte néhány követőjét, akik lelőttek négy embert, így akadályozva meg a szekta titkainak kiszivárgását. Még ezen a napon Jones azt mondta a követőinek, hogy mérgezzék meg magukat ciánnal. És az emberek ezt meg is tették. Az anyák még a gyerekeiket is megölték, csak mert a vezér ezt mondta. 913-an haltak meg, de a csoportnak 1200 tagja volt. Azt hogy, a fennmaradó majdnem 300 követővel mi történt, senki sem tudja. Jones-t nem ítélték el a tömeggyilkosságért, ugyanis még azon a napon főbe lőtte magát egy számszeríjjal.

fb1eed752c5ab291f4e00112_1.jpg

Stephanie Hudnall (jobb), az elvált, kétgyermekes anya már a születése napjától kezdve manipulálta a lányait. A az apjuk, William Hudnall ellen hangolta őket, holott a férfi semmi rosszat nem tett ellenük. Stephanie meg akarta szerezni a volt férje társadalom-biztosítási járandóságát, és ehhez az idősebbik lánya, a húsz éves Guenevere (bal) segítségét kérte. 2011. június 9-én a lány az apjánál töltötte az éjszakát. Amikor William elaludt, Guenevere fogott egy csákányt, és agyon verte vele a védtelen férfit. Másnap Stephanie jelentette a férje halálát. A kihallgatáson Guenevere mindent bevallott, Stephanie azonban mindent a lányára kent. Mindkettejüket negyven év börtönre ítélték. Guenevere azóta sem bocsátotta meg az anyjának, hogy elárulta.

marilyn_plantz.jpg

A 27 éves Marilyn Plantz rá akarta tenni a kezét férje, a 33 éves James Plantz életbiztosítására. (Ez 300 000 dollárt ért, de ha a férfi balesetben halt volna peg, a biztosító kifizette volna az összeg dupláját is.) Ehhez tinédzserkorú szeretője, Clifford Bryson és az ő barátja, Clinton McKimble segítségét kérte. A két fekete srác 1988. augusztus 26-án a saját házában támadt rá Mr. Plantzre. Baseball ütőkkel agyon verték, majd a haldokló férfit a kocsijába tették, és élve elégették. Marilyn eközben a szobájában pihent, majd megpróbálta eltüntetni a bizonyítékokat. A triót gyorsan elkapták. McKimble életfogytiglanit kapott, Brysont és Marilynt azonban halálra ítélték. Mindkettejük méreginjekció általi halált halt Oklahomában.

celeste-beard-tracey-tarlton.jpg

A 75 éves multimilliomost, Steven Beardet 1999. október 2-án éjszaka hasba lőtték a saját ágyában. A férfinak volt még annyi ereje, hogy mentőt hívjon, de hamarosan belehalt a sérülésébe. A felesége, Celeste Beard (jobb) nem vele aludt, így túlélte a támadást. A rendőrök hamarosan elkapták a gyilkost, Celeste leszbikus szeretőjét, Tracey Tarltont. Tracey beismerte a bűnét, és életfogytiglani börtönre ítélték. A nyomozók azonban arra gyanakodtak, hogy Celeste Beard (aki megörökölte férje vagyonát) lehetett a felbujtó, pénzsóvárságtól indíttatva. Tracey azonban még a rácsok mögött is fülig szerelmes volt az özvegybe, így magára vállalt mindent. Ám 2002-ben a börtönben talált egy újságcikket, melyben azt írták, hogy Celeste Beard ismét férjhez ment. Dühében egyből a nyomozókhoz ment, és elmondta, hogy a volt szeretője utasította őt a  gyilkosság elkövetésére. A kapzsi és manipulatív Celeste Beardet 40 évtől életfogytig terjedő börtönre ítélték.

bildesiteosdate20101112categoryarti.jpg

A floridai Joshua Fulgham (jobb) a 26 éves Heather Strong férje volt, de összeszűrte a levet a 24 éves Eilia Carr-ral (bal) is. A páros el akarta tűntetni Heathert az útból, és ezt hihetetlen kegyetlenséggel tették meg. 2009. március 19-én elrabolták a nőt, és egy elhagyatott helyre vitték. Joshua a piszkos munkát fiatalabb szeretőjére hagyta. Emilia fogott egy plasztikzsákot, Strong fejére húzta és megfojtotta vele. Az elkövetőket már március 24-én elkapták, és Joshua vádalkut kötött a nyomozókkal. Életfogytiglani börtönre ítélték, és nem valószínű, hogy élve ki fog onnan jutni. Emilia ennél is szerencsétlenebb volt, és 2009-ben halálra ítélték. Jelenleg ő a legfiatalabb siralomházban lévő női elítélt az USÁ-ban.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr7112123563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szalay Miklós 2017.01.14. 11:33:30

Apropó, akit érdekel egy tömör általános összefoglaló az agresszióról, annak sajátosságairól, annak ajánlom a következőt:

egyvilag.hu/temak.shtml#temaid068

(A legfelső sor a kép tetején, "Agresszió". Az írás doc és pdf formátumban tölthető le. Ez egyébként egy nagyobb mű egy darabja, mely megpróbálja módszeresen, de azért érthetően elmagyarázni, hogyan működik a világ.)

Gabor Ventilla 2017.01.14. 18:43:06

Hülyeség ellen nincs orvosság.

Tökönrúgott Feleségek 2017.02.11. 19:44:04

Érdekes volt a poszt, kár, hogy nem magyarul írták :)

csikosúr66 2017.03.24. 13:12:09

Sajnos nem csak nyelvtani, de tárgyi tévedés is van a cikkben. Jim Jones szektája pl. nem Kolumbiában, hanem Guyanában működött.
süti beállítások módosítása