Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

5 gyilkosság, ahol "a legjobbak mentek el"

2016. december 23. - Jack Hate

Világszerte ismert az a szólás, hogy "mindig a legjobbak mennek el". Ez nem minden esetben helytálló, de néha igen. Most felsorolunk 5 gyilkosságot, ahol jó embereknek kellett meghalniuk.

article-2169525-13f21101000005dc-119_306x423.jpg

A 24 éves Kenny Countie egy nagyon kedves amerikai srác volt. Édesanyja elmondása szerint "mindenki a barátja volt", és "senkire se volt egy rossz szava sem". Az ismerősei is egy nagyon jószívű, becsületes, ártatlan férfinak írták le. Ugyanakkor - ezt még saját édesanyja is elismerte - ez sokszor vált Kenny hátrányára. Sokan kijelentették, hogy Kenny "még csak egy gyerek volt". A férfi 2006-ban elköltözött egy gazdag farmerhez, Sheila LaBarre-hoz. Csak ezután derült ki, hogy Sheila szadista volt, aki már elkövetett korábban elkövetett egy gyilkosságot. Kenny-t hónapokon át kínozta, majd halálra szurkálta, feldarabolta és elégette. A nő kétszeres életfogytiglanit kapott.

220px-kristen_french.jpeg

A kanadai Kristen French egy nagyon keresztény 15 éves lány volt. Ismerősei szerint nem ment el úgy egy rászoruló mellett, hogy ne segített volna neki. Jégkorcsolyázó volt, és éppen az első szerelmével járt együtt. Kitűnő tanuló és sportoló volt, ráadásul tisztelettudó is. 1992. április 16-án épp hazafelé ment az iskolából, amikor megtámadta őt egy fiatal házaspár. Paul Bernardo és Karla Homolka, akik korábban már legalább két lányt gyilkoltak meg, elrabolták Kristen. Ezután napokig fogva tartották, megerőszakolták és megkínozták Ms. Frenchet, majd április 19-én megfojtották. Ám ő volt a pár utolsó áldozata, mivel hónapokkal a haláleset után karla feladta magát a rendőrségen. Ő 12 évet kapott, a szadista Bernardo pedig életfogytiglanit.

u1956198.jpg

Az 53 éves Burton Wragg (bal) a san diegói Cleveland Általános Iskola igazgatója volt, az 56 éves Michael Suchar pedig a gondnoka. 1979. január 29-én, hétfőn a 16 éves Brenda Spencer lövöldözni kezdett emeleti szobája ablakából az iskola udvarára.8 gyerekeket és egy rendőrt sebesített meg. A hősies Mr. Wragg elkezdte bemenekíteni a gyerekeket az épületbe, de Spencer megölte a férfit. Mr. Suchar egy pokrócot akart az igazgató holttestére teríteni (a hadseregben is hasonló feladatot látott el), de a kamaszlány golyói őt is kivégezték. Végül a kiérkező rendőrök véget vetettek a mészárlásnak, így nem haltak meg többen. Brendát 25 évtől életfogytig terjedő börtönnel sújtották. Jelenleg is rácsok mögött van.

autumn-wallace.jpg

A 9 éves Autumn Walllace a kaliforniai Orenge County-ban élt. Kedves kislány volt, és korához képest meglehetősen okos is. Sosem okozott gondott az édesanyjának és a tanárjainak sem, mindenki jó gyerekként jellemezte. Ő is szerette a többieket, például a nővére 18 éves barátnőjét, Rosie Alfarót is. A nő heroinfüggő volt, és pénzre volt szüksége, ezért úgy döntött, hogy kirabolja a Wallace-házat. 1990. június 13-án délután elment a házhoz, ahol csak Autumn volt otthon. A kislány beengedte, de Rosie rátámadt és 57 szúrással megölte. Ezután 240 dollár értékű lopott holmival elment. Ám az elkövetőt elkapták, és 1992-ben halálra ítélték. Jelenleg is kivégzésére vár.

brannon-mikos.jpg

Joyce Brannon ápolónő volt, és imádta a munkáját. Egy nagyon segítőkész nőről volt szó, de egy baleset tönkre tette az életét. Ezután a járás nagyon nehézzé vált a számára, emiatt abba kellett hagynia a betegek ápolását. Templomtitkárként helyezkedett el, és továbbra is sokat segített a rászorulóknak. Sokszor volt dolga Dr. ROnald Mikos lábsebésszel. A férfi ellen TB csalások miatt nyomozás indult, de a legötbb ügyfelét rá tudta venni, hogy hazudjanak érte. De a becsületes Joyce-t nem, ő hajlandó volt tanúskodni ellene a bíróságon. Ám pár nappal a tárgyalás előtt, 2002. január 27-én elment Joyce otthonába, és hátulról, több lövéssel végzett vele. A doktort egy héttel a gyilkosság után elkapták, és 2005-ben halálra ítélték. Jelenleg is siralomházban van.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr6912069317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása