Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

Kegyetlen gyilkosok, akik nem vállalták a piszkos munkát, 1. rész

2016. november 26. - Jack Hate

Néhány bűnelkövető nem saját kezűleg dolgozik, hanem mással végezteti el a munkát. Ennek oka lehet az alibi biztosítása, vagy puszta büszkeség. Sok gyilkos is mást küldött a bűncselekmény végrehajtására. Akár pénzzel akár manipulációval érték, el de akadt olyan ember, aki kész volt ölni a halálos cél érdekében. Az már nézőpont kérdése, hogy melyikük a gonoszabb...

charles-mansonbookingphoto.jpg

Kezdjük talán a leghíresebb esettel. A skizofrén kaliforniai hippi szektavezér, Charles Manson rávette a követőit, hogy öljenek meg legalább 9 embert olyan kegyetlenül, ahogy csak tudnak. A szektatagok egész tömeggyilkosságokat követtek el vezérük kedvéért 1969-ben. A tagok még a halálbüntetést is vállalták volna, hogy megmentsék Mansont. Végül az államügyész, Vincent Bugliosi csak nagy erőfeszítések árán tudta a gyilkosságok kitervelését Mansonhoz kötni, de az is kiderült, hogy a férfi senkinek sem okozott halálos sérülést. A felbujtót követőivel együtt gázkamra általi halálra ítélték, de később mindannyian kegyelmet kaptak. Manson még ma is él, és a San Quentin fegyházban raboskodik

juanita-spinelli-4.jpg

A szintén kaliforniai Juanita Spinelli az "1940-es évek Charles Mansonja"-ként vonult be a történelembe. A nő elkallódott tinédzsereket toborzott, akiket megtanított lopni. A tolvajbanda egyik tagja, a 19 éves Robert Sherrard azonban szólni akart a rendőrségnek. Ahelyett, hogy vállalta volna a börtönt, Juanita 1940. április 14-én egy mérgezett whiskey-vel elkábította a fiút, majd a banda többi tagja halálra verte az áldozatot. Ám egy másik tag mégis szólt a zsaruknak, és a banda tagjait bebörtönözték. Juanita Spinelli-t 1941-ben gázkamrában végezték ki.

virginia-larzelere-2.jpg

A floridai Virginia Larzelere értett a férfiak szexuális manipulációjához. Még a saját fiával, Jasonnal is szexuális kapcsolatban volt. A fiút pénzzel és szexszel vette rá arra, hogy megölje Virginia férjét, Dr. Norman Larzelere-t. Jason 1991. március 8-án lőtte le Normant a saját fogorvosi rendelőjében. A férfi felismerte a gyilkosát, és halála előtt az ő nevét kiabálta, de Virginia szájon át történő lélegeztetéssel elhallgattatta. Végül kiderült, hogy a nő több milliós életbiztosítást kötött a férjére, ez buktatta le. Jasont végül nem találták bűnösnek, Virginiát azonban 1993-ban halálra ítélték. Azóta már kegyelmet kapott.

mary-ellen-samuels-2.jpg

A kaliforniai Mary Samuels a férje, Robert Samuels halálát kívánta. Felbérelte a fiatal James Bernsteint, aki 1988. december 8-án lelőtte Robertet. Mary megszerezte a férje anyagi javait, de félő volt, hogy James beszélni fog. Mary ezért újabb férfiakat bérelt fel, akik 1989-ben megfojtották Mr. Bernsteint. Ám az elkövetőket elkapták. Mary-t 1994-ben halálra ítélték.

elizabeth-duncan-6.jpg

A kaliforniai Elizabeth Duncan nem tudta elfogadni, hogy a fia, Frank elvette a terhes barátnőjét, Olga Duncant. Elizabeth első húzása nagyon bizarr volt. Felbérelt egy férfit, hogy játsza el a fiát, Elizabeth pedig Olgának hazudta magát, és beadták a válókeresetet. S terv bevált, Frank és Olga házassága felbomlott. De itt még nem volt vége. A középkorú hölgy felbérelt két bűnözőt, hogy öljék meg a várandós Olgát. 1958. november 17-én a két férfi elrabolta, megverte és élve eltemette a célszemélyt. Ám hamarosan az egyik bérenc megvallotta bűnét egy lelkésznek, így az elkövetőket letartóztatták. Az eset nagy vihart kavart, s a végén nem csak a tényleges gyilkosok, de még Elizabeth is halálbüntetést kapott. Mindhármójuk ítéletét 1962-ben hajtották végre.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr3712001204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása