Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

Szélhámosok, akik gyilkosokká váltak

2016. november 12. - Jack Hate

rock-trio-620.jpg

A német Christian Gerhartstreiter 1961-ben született az NSZK-ban. Fiatalon Németországba költözött, ahol rengeteg álnevet használt. Például elvett egy fiatal lányt a zöldkártyáért, de még a nászéjszaka előtt elhagyta. Később egy Didi Sohus nevű kaliforniai nőhöz költözött, akitől kicsalta a házát. Didi fia és annak felesége akkoriban tűntek el. Később Christian felvette a Clark Rockefeller nevet, és megházasodott. 2008-ban azonban elrabolta a kislányát a feleségétől, amiért végre letartóztatták.Miután fény derült a csalásaira, a szélhámost hat év börtönre ítélték. Ám időközben kiderült, hogy ő ölte meg Didi Sohus fiát, akinek 1994-ben megtalálták a holttestét (a feleségéét még mindig nem). 2013-ban  Gerhartstreitert bűnösnek találták az áldozat meggyilkolásában, és újabb 26 év börtönre ítélték.

kimes_031.jpg

Sante Kimes és a fia, Kenny Jr. 1994-ben kezdtek bele ámokfutásukba, amikor Kenny apja nem hagyott rájuk semmit. Szinte az egész USÁ-ban követtek el biztosítási és ingatlancsalásokat, illetve rablásokat. A csalásból összegyűjtött pénzüket egy bahamai bankban helyezték el, de a tulajdonos, Sayed Bilal Ahmed gyanakodni kezdett. 1996-ban Kimesék bedrogozták és vízbe fojtották a férfit, majd visszamentek az Államokba. Los Angelesben lelőtték az egyik barátjukat, David Kazdint, mivel az rájött, hogy a páros kicsalt tőle egy házat. Még ugyanebben az évben new Yorkba mentek, ahol megfojtották a 82 éves Irene Silverman milliomosnőt, hogy megszerezzék az áldozat villáját. Silverman holttestét sosem találták meg. Az elkövetőket azonban elkapták, és mindketten életfogytiglanit kaptak több mint száz év ráadással.

smithgj_001.jpg

A brit szélhámos, George Joseph Smith már gyermekkora óta bűnözőként tevékenykedett. Eleinte lopott, de később már a szeretőit és a feleségeit vette rá erre. Ám elkapták, és miután letöltötte a büntetését, taktikát váltott. Bigámista lett, a feleségeitől kicsalta a megtakarításaikat és vagyontárgyaikat. 1910-ben megismerkedett a gazdag vénlánnyal, Beatrice Mundy-val. akitől nem tudta elszedni a 2500 fontnyi bankbetétjét. 1912-ben vízbe fojtotta a nőt, mert csak így tudta megszerezni a pénzt. A következő két évben még három nőt csábított el, közülük kettőt szintén megfojtott, miközben azok fürödtek. Őket is a megtakarításaik miatt ölte meg, de az utóbbi két áldozat nevére már életbiztosítást is kötött. Ám egy újságcikk miatt a rendőrség nyoozni kezdett, és hamar kisült, hogy egy sorozatgyilkossal van dolguk. George Smith-t bűnösnek találták a gyilkosságokban, és 1915-ben felakasztották.

shirleyphillips-prison-mug.jpg

A kedvesnek tűnő édesanya, Shirley Jo Phillips múltja fehér foltokkal van tele. Több álnevet használt, ami arra utal, hogy már lánykora óta bűnözőként tevékenykedett. Egyik áldozata a barátnője, Wilma Plaster volt, akitől Shirley megpróbált kicsalni több mint 4000 dollárt. Attól félve, hogy fény derül a bűntényre, Shirley 1989-ben lelőtte Wilmát, majd feldarabolta. Nem sokkal később megtalálták a torzót, Shirley-t pedig közvetett bizonyítékok alapján elítélték, és halálbüntetést kapott. Azóta már az ítéletet életfogytiglani börtönre enyhítették. Ám közben előkerültek Shirley anyjának, Leilának a feldarabolt testét. Bár rengeteg bizonyíték utal a lánya bűnösségére, Ms. Phillips megúszta a gyilkosságot.

judy-buenoano-3.jpg

Judy Buenoano már kamaszkora óta bűnözőként tevékenykedett. Előnyben részesítette a biztosítási csalásokat, több épületet is felgyújtott a biztosítási pénzért. De ez még nem volt elég neki. 1971-ben arzénnal megmérgezte a férjét, az Air Force őrmesterét, James Goodyeart. Később  Szeretőjét, Bobby Joe Morrist is hasonló képpen ölte meg. 1980-ban Judy megmérgezte a 18 éves fiát, Michael Buenoanót is, de a fiú túlélte. Lebénult, és merevítőkkel szerelték fel. Ezek együtt 8 kg-ot nyomtak. Judy azonban elvitte egy kenutúrára, ahol vízbe fojtotta a fiút. Négy évvel később Judy felrobbantotta a vőlegényét és annak autóját, ám a férfi megúszta. Judy-t ekkor letartóztatták, és 1998-ban villamosszékben végezték ki.

holmes-003.jpg

Sr. Henry Howard Holmes már az orvosi egyetem alatt is szélhámosként tevékenykedett. Képzeletbeli személyekre kötött életbiztosításokat, majd a bonctani holttesteket mutatta be helyettük. Miután befejezte az egyetemet, már saját maga ölt embereket, akiket a biztosítónál bemutathatott. Az egyik áldozata egy özvegy volt, aki egy hotelt örökölt a néhai férjétől. A nő megölésével megszerezte az épületet. A chicagói világkiállítás idején a vendégeit mérgező gázzal ölte meg, a nőket bántalmazta, a csontokat pedig eladta orvosi iskoláknak. Összesen több mint 230 embert ölhetett meg, de ő csak 27-et ismert be. Végül a csalásai leplezték be, és egy magánnyomozó-ügynökség kapta el. 1896-ban felakasztották.

jean-x3.jpg

Az ausztrál Robert Clayton egy erőszakos csaló volt, aki ki-be járt a börtönbe. Megismerkedett egy prostituálttal, Jean Lee-vel, és kifejlesztettek egy szexuális zsaroló módszert, a "zaklató játékot" Jean felcsalt a lakásukra egy férfit, kompromittáló helyzetbe hozta őket, erre odament Clayton és eljátszotta, hogy ő Jean megcsalt férje. Az áldozatok inkább minden pénzüket odaadták, csak hogy ne derüljön ki a házasságtörés.1949-ben Melboure-be mentek, ahol csatlakozott hozzájuk Clayton korábbi rabtársa, Norman Andrews. Jean közben felszedte a 73 éves, nőtlen William "Pop" Kentet. A vagyonos bukmékert a szélhámos trió órákig kínozta, hogy megszerezze a pénzét, de Pop nem volt hajlandó pénzt adni nekik. Bár megkötözték, cigarettát nyomtak el a mellkasán, megvágták és megverték, Pop tartotta magát, ezért Robert megfojtotta. A triót letartóztatták és bűnösnek találták a gyilkosságban. 1951. február 19-én mindhármukat felakasztották.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr2511951723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása