Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

5 halálra ítélt, aki szabadlábra került, 2. rész

2016. november 05. - Jack Hate

kiszabadult_a_15_evesen_halalra_itelt_no.jpg

Paula Coopernek borzalmas gyermekkora volt. A lány 1985-ben, 15 évesen három barátnője segítségével megtámadta a 78 éves Ruth Pelke-t. Az idős bibliatanárnőt 33-szor szúrták meg, ebből majdnem mindegyik döfés Paula mnkája volt. Mindössze pár dollárt loptak el az áldozattól. A lányokat hamar elkapták, és a három segítőt hosszú börtönévekkel sújtották. Paula Coopert azonban 1986-ban halálra ítélték, így  lett a legfiatalabb nő az amerikai halálbüntetési rendszerben. 1989-ben a pápa kezdeményezésére a lány büntetését minimum 60 évre mérsékelték. 2013-ban azonban szabadon engedték.

893266-807a90bc-a974-11e3-9a89-1de6a43f024e.jpg

Az olasz Eugenia Falleni nő létére férfinak érezte magát, ami akkoriban bűncselekménynek számított. Felvette a Harry Crawford nevet és Ausztráliába ment, ahol férfinak öltözve illeszkedett be a társadalomba. Feleségül vette az egyedülálló anyát, Annie Birkettet. Annie évekig nem jött rá, hogy a férje nő. Amikor ez mégis kiderült, a rettegő Eugenia egy whiskey-s üveggel fejbe vágta, majd élve elégette az asszonyt. Ezután az áldozat fiát is meg akarta ölni, de nem sikerült. A gyilkost csak évekkel később tartóztatták le, és szörnyetegnek bélyegezve habozás nélkül halálra ítélték. Később kegyelmet kapott, és több mint tíz évvel az ítélet után szabdlábra helyezték. Mivel a titka lelepleződött, az élete hátralévő részét már nőként kellett leélnie.

sarah-jane-makin-1.jpg

Az ausztrál John Makin egy baleset miatt nem tudott dolgozni, ezért a feleségével, Sarah-val (fent) gyermekkondozással kezdtek foglalkozni. Hogy ne kelljen a szülőktől kapott pénzt a gyerekre költeniük, a házaspár meggyilkolta és eltemette a gyerekeket. 1892-ben azonban megtalálták hét kisbaba holtestét a korábbi otthonaik kertjében, így az elkövetőket letartóztatták. Bár tizennégy gyilkosság is száradhat a lelkükön, csupán egy gyilkosságot tudtak ráju bizonyítani, ez azonban már elég volt a halálos ítélethez. Johy akasztófán végezte. a feltételezett felbújtó, Sarah Makin azonban kegyelmet kapott. 1911-ben kiengedték, és 1918-ban halt meg.

lauradfair.jpg

A nevadai panzió-tulajdonos, Laura Fair beleszeretett az egyik vendégébe, Alexander Crittenden ügyvédbe. Szeretők lettek, de a férfi nős volt hét gyerekkel. Laura több mint hét éven át várta, hogy Alexander elváljon a feleségétől, de a férfi csak ígérgetett és ígérgetett. 1870-ben Fairnek elege lett. A Crittenden család hajón utazott Kaliforniában, Laura pedig velük ment, és lelőtte Alexandert annak neje szeme láttára. A gyilkos hagyta magát letartóztatni, és ő lett az első nő Kaliforniában, akit halálra ítéltek. Ám hamarosan újratárgyalták az ügyét, mivel Lauránál előrehajló méhet diagnosztizáltak. Akkoriban úgy vélték, hogy ez a rendellenesség és más "női bajok" elmezavart okozhatnak, így Ms. Fairt is felmentették. A nő 89 évesen, szegényen halt meg.

linda-charbonneau-1.jpg

A Delaware államban élő Linda Lou Charbonneau elégedetlen volt az életével. Elhagyta a szívbeteg férjét, John Charbonneau-t a férfi unokaöccséért, William Sproates-ért. Mivel William munkanélküli volt és alig tudtak megélni, Linda visszament Johnhoz. Ám megkérte a lányát, Melissát és annak fiúját, hogy végezzék ki a férfit. 2001. szeptember 23-án a fiatal pár Linda segítségével agyon verte Johnt, majd egy erdőben rejtették el a holttestet. Mivel már szémíthatott az áldozat TB járulékaira, az özvegy visszament a fiatalabb Williamhez, aki aggódott a nagybátyja eltűnése miatt. Ezért október 17-én Melissa fiúja megverte és megszúrta a férfit, akit Linda élve temetett el. Ám elkapták őket. A két fiatal hosszú börtönbüntetést kapott, Lindát azonban halálra ítélték 2004-ben. Ám nem sokkal később egy eljárási hiba miatt újratágyalták az ügyét, és ezúttal csupán 20 év börtönt kapott. Hihetetlen, de 2017-ben az asszony szabadulhat.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr2811933173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása