Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

Gyilkos nők, akik megbolondították a férfiakat

2016. október 22. - Jack Hate

marybeth-tinning-3.jpg

Marybeth Tinning projektált Münchausen-szindrómában szenvedett. Az ilyen betegek másokat betegítenek vagy ölnek meg, hogy megszerezzék mások figyelmét és szeretetét. Marybeth sebezhető áldozatokat választott: tíz gyermeke közül kilencet fojtott meg párnával. A férje, Joe Tinning sosem hitte volna, hogy a neje a tettes. Pedig Marybeth ennél is tovább ment: nyugtató-túladagolással mérgezte meg a férjét, akinek a gyomormosás mentette meg az életét. Bár Joe tudta hogy a neje tört ez életére, nem haragudott rá. Ám az utolsó gyilkosságot követően Marybeth-et letartózztatták és húsz évtől életfogytig terjedő börtönre ítélték. A szabadulási kérelmeit eddig megtagadták tőle. Joe megígérte, hogy hűséges marad a sorozatgyilkoshoz. Állja a szavát, hiszen mind a mai napig látogatja az asszonyt a börtönben, és otthont akar biztosítani neki a szabadulása után.

marie-noe-11.jpg

Mary Noe tíz gyermeket szület, ebből ketten természetes halált haltak. Ám a többi nyolcat Mary párnával fojtotta meg. Az indítéka nem volt más, mint hogy nem tudott gondoskodni a gyerekekről, és a stressz gyilkosságsorozatba hajszolta. 19 éven át rendzseresen megölte az újszülöttjeit, mivel a lekész nem engedte, hogy elköttesse a petevezetékét. Az utolsó gyilkosság 1968-ban történt, ezt követően Mary harminc évig szabadlábon volt, de nem szült többet. Ám 1998-ban egy újságíró gyanakodni kezdett és értesítette a rendőrséget. Mary mindent beismert, de mivel harminc évig nyugalom volt, nem küldték börtönbe. 5 év házi őrizetre és 20 év próbaidőre ítélték. A férje, Arthur Noe végig kitartott a neje ártatlansága mellett, és a 2009-ben bekövetkezett haláláig Mary-vel élt. Az asszony még mindig él, és próbaideje 2018-ban jár le, akkor 90 éves lesz.

Ellen Etheridge 22 évesen hozzáment egy milliomos gazdához, J.D. Etheridge-hez. Korábban a férfi alkalmazottja volt, így valószínűleg köze volt J.D. első feleségének a halálához. Amikor hozzáment az özvegyhez, az asszony lett a mostohaanyja férje nyolc gyermekének. Hihetetlen, de féltékeny lett a gyerekekre, mert osztoznia kellett velük J.D.-n. 1913 júniusában lúggal mérgezett meg két fiút, akik hatalmas kínok között haltak meg. Októberben arzént kevert két kisfiú és egy kislány italába. A fiúk meghaltak, de a lány életben maradt. A rendőröknek gyanúsak lettek a halálesetek, és Ellent letartóztatták. J.D. nem tudta elhinni, hogy a felesége a tettes, ennek ellenére az asszony életfogytiglanit kapott.

9ac4934e4434d9b55d3e4c04c8a633ba.jpg

Az auszrrál Martha Needle-t (fent) gyermekkorában bántalmazták. 19 évesen hozzáment Charles Needle-hez, akitől három gyermeke született. Ám hamarosan a gyerekeket és a férjét is megölte arzénnal. AZ életbiztosítási pénz nagy részét a családi sírhelyre költötte, melyet gyakran látogatott. Ezután egy testvérpárhoz, Otto és Louis Junkenhez, de viszonyt kezdett Ottóval. Louis rájött a viszonyra, ezért Martha őt is megmérgezte. A gyilkosság után hozzájuk költözött a harmadik fivér, Herman, aki szintén a nő keze által halt meg. A rendőrség azonban elkapta Marthát, és bűnösnek találták a gyilosságokban. Bár Otto mindvégig kitartott mellette, a sorozatgyilkost halálra ítélték, és 1894-ben Melbourne-ben felakasztották.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr5011828673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bes3 2016.10.22. 17:25:33

Atyagatya, ezt valaki duszlexias írta?
Ja, index címoldal, bocs. Oda ez is jó.

HK417 · http://dokkmunkas.blog.hu/ 2016.10.22. 20:05:43

Olyan itélet nincs, hogy 20-évtől életfogytiglanig!! Tanuld már meg!

2016.10.22. 21:12:33

Az első nőnél először az van írva, hogy 9 gyerekét fojtotta meg, aztán pár sorral később 8-at.

Őszinte jó tanács: Mindig el kell olvasni a cikket publikálás előtt, különben hibák maradhatnak benne.

2016.10.22. 21:38:08

@Dr. Trejo: az már egy másik nő

A Tyne folyó déli partja 2016.10.22. 22:04:51

@bes3: nekem nem az jutott eszembe, hogy diszlexiás lenne, de kb általános iskolai 4. osztályos fogalmazás.

HgGina 2016.10.22. 22:27:09

@HK417: már miért ne lehetne? Nem írta le a firkász, melyik ország, és annak a büntető törvényei közt akár ilyen is lehet. Nyilván valamiféle kiegészítéssel az indoklásban.
süti beállítások módosítása