Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

5 melegpár, akik a gyilkolás útjára léptek

2016. október 06. - Jack Hate

Mai cikkünkben sorra veszsük azokat a homoszexuális párokat, akik a gyilkolás útjára léptek. Félre ne értsék, ezt nem homofóbiából tesszük, egyszerűen ezt a témát még senki sem dolgozta fel előttünk.

Fritz Haarmann és Hans Grans

004a.jpg022.jpg

A hannoveri Fritz Haarmann bizarr módon kereste meg pénzét: a helyi vasútállaomásról fiúkat csalt a házába, ahol megerőszakolta őket, elharapta a torkukat, a ruhájukat és a húsukat pedig eladta. Az otthonról szökött Hans Gransot is így szedte fel, de ekkor meglepő dolog történt: kiderült, hogy a jóképű, huszonéves férfi szintén homoszexuális. Szeretők lettek, Haarmann a házába költöztette fiúját és beavatta őt sötét titkaiba.

Grans csúfolta a pasiját, átvette rajta a hatalmat. Nem vett részt a gyilkosságokban, de ha egy fiúnak megtetszett a ruhája, megparancsolta Haarmann-nak, hogy ölje meg. A páros legalább 27 embert ölt meg. Amikor elkapták őket, Grans mindent tagadott, a szeretője azonban nem. Haarmannt guillotine-nal végezték ki, Hans azonban 12 év börtön után szabadult.

Christine és Léa Papin

papin-sisters-1.jpg

Christine és Léa (a képen pont a fordított sorrendben) egy testvérpár volt, akiket az anyjuk árvaházba adott. Egész életükben csak egymásra számíthattak, ezért nagyon szoros lett a kapcsolatuk. Felnőttkorukban szobalányok lettek, és együtt dolgoztak a jómódú Lancelin családnál. Itt vált köztük a testvéri szeretet szerelemmé, majd vérfertőző, leszbikus szexuális kapcsolattá.

Ám a munkáltató család mindenről tudomást szerzett. Eleinte senki sem beszélt a dologról, ám 1933. február 2-án elszabadultak az indulatok. Áramszünet volt, ezért a dühös Madame Lancelin és lánya nagyon leszidták a cselédeket. Válaszul Christine rátámadt a két nőre, Léa pedig csatlakozott hozzá. Kikaparták az áldozatok szemeit, kalapáccsal agyon verték és halálra szurkálták őket.

A tettesek nem menekültek el, a helyszínen letartóztatták őket. Christine-t guillotine általi halálra ítélték, de később kegyelmet kapott. Később elmegyógyintézetben halt meg. Léát tíz évnyi kényszermunkára ítélték, szabadulása után pedig visszament az anyjához.

Pauline Parker és Juliet Hulme

juliet-hulme-and-pauline-parker-1_1.jpg

A két új-zélandi kamaszlány kapcsolata barátságnak indult. Rengeteget fantáziáltak, sokszor képzelték magukat történelmi alakoknak és királylányoknak. Egy idő után megszállottjaivá váltak az álomviláguknak, a barátságuknak és egymásnak. Hamarosan már szeretők lettek.

Ám a szörnyülködő szülők elejét akarták venni az erkölcstelennek tartott kapcsolatnak. A lányok arról fantáziáltak, hogy hogyan öljék meg Pauline anyját, Honora Riepert. 1954. június 22-én elcsalták az asszonyt egy közeli parkba, ahol egy harisnyába tekert téglával agyonverték. Azonan az elkövetőket már másnap letartóztatták. Mivel a halálbüntetéshez túl fiatalok voltak, öt év börtönt kaptak.

Végül csak azzal a feltétellel bocsátották őket szabadon, hogy soha többé nem találkoznak egymással. Ezt be is tartották. Pauline ma Angliában él, és vallásos keresztény lett. Juliet Skóciába öltözött, és Anne Perry néven ünnepelt krimiíróvá vált.

Thierry Paulin és Jean-Thierry Mathurin

004.jpg074.jpg

Thierry Paulint, az Antillákról származó ex-katonát és transzvesztitát már korábban is elítélték rablásért. Szeretett bűnözőnek lenni. Ezzel szemben a guyanai Mathurin csak azért követett el bűncselekményeket, hogy pénzt szerezzen súlyos drogfüggőségére. A két férfit összekötötte gyarmati származásuk, drogfüggőségük és homoszexualitásuk.

A páros azzal keresett pénzt, hogy idős hölgyekhez törtek be, akiket megöltek és kiraboltak. Kb. 18 vagy 21 nőt öltek meg, bár több olyan eset is volt, ahol csak Paulin volt ott. Áldozataikat rendre megfojtották. A gyilkosságaikat 1984 és '87 között követték el. Volt még egy áldozatuk, de az túlélte a támadást.

Paulin a börtönkórházban halt meg AIDS fertőzés következtében. Mathurint életfogytiglani börtönre ítélték.

Holly Harvey és Sandra Ketchum

harvey-and-ketchum-1.jpg

A georgai Holly-nak rossz gyermekkora volt, korán megtanulta eszközként használni a szexet. Mivel az anyja elhanyagolta, a nagyszüleihez, Carl és Sarah Collierhez került, akik elítélték a lány lázadó életmódját, marihuána-fogyasztását és biszexualitását. Holly megismerkedett a leszbikus Sandra Ketchummel, és szerelmesek lettek.

Collieréknek elege lett az unokájukból, és el akarták küldeni őt egy intézetbe. Ám a lányok tudták, hogy akkor elszakadnának egymástól. 2004. augusztus 2-án Holly rávette a barátnőjét, hogy segítsen neki bosszút állni. Halálra szurkálták a házaspárt, majd kirabolták a házat, és Floridába menekültek.

Ám elkapták őket, és még több kést találtak náluk, amikkel valószínűleg ismét ölni akartak. Sandra egyszeres, míg Holly kétszeres életfogytiglani börtönt kapott, de mindketten szabadulhatnak a jövőben.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr3911776489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ian 2016.10.07. 12:13:14

Ha jól gondolom Pauline Parker és Juliet Hulme életéről készült a kiváló Mennyei teremtmények című film Peter Jackson rendezésében, Kate Winslet főszereplésével.

Kelly és a szexi dög 2016.10.07. 12:17:54

ezek a melegek furcsa dolgokra képesek...

2016.10.07. 12:26:59

A homokosok közt rengeteg a szociopata/pszichopata/szadista.

Nem véletlen, hogy a leszbikus párkapcsolatok messze bántalmazóbbak, mint a heteroszexuálisok.
Az is egy érdekes egyenlőtlenség, hogy ugyanazért a bűncselekményért egy férfit kivégeznek, a nőt, ha halálra is ítélik, akkor is az esetek nagy részében kegyelmet kap.

Skywatcher 2016.10.07. 13:25:19

Érdekes gyűjtés, köszi! Kicsit szűkszavú :)
Egy valamit nem értek: 2 leszbi lány kapcsolata hogy lehet vérfertőző?

Sir Galahad 2016.10.07. 13:51:34

A Nővérem, nővérem meg Christine és Léa Papin sztoriját dolgozza fel, nem?

Skulo · http://politoxi.blog.hu/ 2016.10.07. 13:52:43

@Skywatcher: Ha közben testvérek is? Hááát...

bandigyerek 2016.10.07. 13:54:39

@Skywatcher: Nyilván ez esetben nem kell szó szerint venni, valószínűleg csak utalás a testvérek közötti szexuális kapcsolatra.

Skywatcher 2016.10.07. 14:04:34

@Skulo: Hogy fertőzik meg egymást?
@bandigyerek: Nem tudom nem szó szerint venni, ez egy elég konkrét, egzakt fogalom :)

scz_hun 2016.10.07. 14:38:20

@Skywatcher: valószínűleg úgy, hogy az angol incest kifejezést használják a közvetlen hozzátartozóval folytatott szexuális viszonyra, aztán ezt jobban lefordítani nem lehet, mint "vérfertőző".

tyberius 2016.10.07. 15:23:22

@Ian: Így van.

@Skywatcher: A "vérfertőzés" archaikus kifejezés, nyilván nincs szó fertőzésről, ahogy a vér sem játszik közvetlen szerepet a genetikai öröklődésben. Jobb magyar szó viszont nincs az incesztusra. Azért nem egészséges dolog, akár jár gyereknemzéssel, akár nem.

Egri János, kvíznagymester (törölt) 2016.10.07. 19:39:36

"Mai cikkünkben sorra veszsük azokat a homoszexuális párokat, akik a gyilkolás útjára léptek. Félre ne értsék, ezt nem homofóbiából tesszük, egyszerűen ezt a témát még senki sem dolgozta fel előttünk."

ez se nem feldolgozás, se nem sorra vevés. tunkoltok az őrületben és vérben. de nincs ezzel baj, csak ne akarjon többnek látszani.

mellesleg Pauline Parker és Juliet Hulme kapcsolata nem volt homoszexuális kapcsolat.

Kiss Bela 2016.10.07. 20:41:32

leszbikus testvérpár kapcsolata sosem vérfertőző, mert nem lehet közös gyermekük.

Hunterbey 2019.05.10. 20:17:26

@Kelly és a szexi dög: biztos hogy a melegség miatt voltak gyilkosok, akkor Ted Bundy csak egy ártatlan nyuszika volt, mert hetero volt, csak éppen 30 nőt gyilkolt meg legalább.

A város és a csillagok 2021.10.16. 00:27:58

@: Amit írsz, nettó hazugság/tévedés.

"A homokosok közt rengeteg a szociopata/pszichopata/szadista."
Nem igaz. Arányaiban pont ugyanannyi, mint a heterók között.

"Nem véletlen, hogy a leszbikus párkapcsolatok messze bántalmazóbbak, mint a heteroszexuálisok."
Szintén nem igaz. Arányaiban pont ugyanannyi, a bántalmazás náluk, mint a heterók között.

"Az is egy érdekes egyenlőtlenség, hogy ugyanazért a bűncselekményért egy férfit kivégeznek, a nőt, ha halálra is ítélik, akkor is az esetek nagy részében kegyelmet kap."
Szintén nem igaz. Aileen Wuornost, és még sok más nőt is kivégeztek.

Homofób vagy, szexista és ostoba. És valószínűleg férfi, a nőellenes sztereotípiádból ítélve.
süti beállítások módosítása