Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

5 kegyetlen gyilkos nő, akiktől rettegtek a férfiak, 2. rész

2016. október 01. - Jack Hate

Ilse Koch

hqdefault_3.jpg

Ilse a Buchenwaldi koncentrációs tábor vezetőjének, Karl Otto Kochnak a felesége  volt. Mivel a férfi szifiliszes volt, Ilse más úton kereste a kielégülést. A foglyokat fajtalankodásra kényszerítette, a terhes nőkre pedig kutyákat uszított. Rengeteg rabot végeztetett ki méreginjekcióval, csak azért, hogy megszerezze a tetoválásaikat. A rabokból használati és dísztárgyakat is csináltatott. Mindezek ellenére pedig "kegyelmes asszony"-nak hívatta magát a lágerben. A II. világháború után életfogytiglani börtönre ítélték, de sosem bánta meg bűneit.

Omaima Nelson

omaima-nelson-2.jpg

Az egyiptomi származású kaliforniai ovónő megunta a munkáját és másik hivatást talált: férfiakkal ismerkedett meg, akikhez felment a lakásukra, majd kikötözte és kirabolta őket. Az áldozatok annyira szégyenkeztek az eset miatt, hogy sosem mentek el a rendőrségre. Omaima az 56 éves William Nelsonnal is hasonló dolgokat tervezett, de a férfi beleszeretett és elvette a nőt. Rövid ideig voltak együtt, ugyanis hamarosan Williamet is kikötözte, amjd agyonverte, leszúrta és feldarabolta. Elkapták, és Omaima beismerte, hogy evett az áldozatából. Minimum 28 év börtönre ítélték, de a rácsok mögött ismét férjhez ment és megözvegyült.

 

Pipás Pista

20130107-ezo-pipas-pista-a-tanyavilag6.jpg

Vajon hogy kerülhetett fel egy férfi erre a listára? A hírhedt Pipás Pista valójában egy Szeged környéki nő volt, Rieger Pálné Fődi Viktória. A nőt fiatal kora óta rendszeresn bántalmazták és megerőszakolták, így meggyűlölte a férfiakat. Ám később maga is férfiruhában kezdett járni, és más nőkkel ismerkedett. Pipás bérgyilkos lett, áldozatai pedig rendre olyan férjek voltak, akiktől meg akartak szabadulni a feleségeik. Az asszonyok sosem pénzben fizettek Pipásnak, hanem élelmiszerekkel, alkohollal és néha szexszel is. A bosszúszomjas bérgyilkost csak két gyilkosságban találtrák bűnösnek, halálra ítélték, de később kegyelmet kapott.

Aileen Wuornos

images_1.jpg

Aileennal már kisgyermekként is borzalmasan bántak, rendszeresen megerőszakolták. Gyermekkora óta prostituáltként kereste kenyerét, így nem csoda, hogy figyelme a leszbikusság felé terelődött. Összejött egy Tyria Moore nevű nővel, és végleg elege lett a férfiakból. 1989-ben egy Richard Mallory nevű férfi megőszakolta, válaszul Aileen lelőtte és kiroblta. A következő évben még hat férfit gyilkolt meg, a férfiak pedig féltek amiatt, hogy egy országúti pillangó megölheti őket. Egyik áldizata holttestét ráadásul sosem találták meg. Ám Tyria segítségével a rendőrök elkapták Aileent, akit ötszörösen is halálra ítéltek. 2002-ben végezték ki halálos injekcióval.

Margie Zeglen

78175565_131829406305.jpg

A temperamentumos Margie kamaszkorában kapcsolatba került Bonnie-val és Clyde-dal, valamint tanúja volt egy rendőr meggyilkolásának. Felnőttkorában kocsmát nyitott, és férjhez ment egy Andy Robinson nevű férfihoz. Mindketten sokat ittak, és Andy meg akarta szúrni a feleségét. Válaszul Margie lelőtte a férfit, és nem ítélték el. Ám nem sokkal később a nő lelőtte a következő férjét is, de ezért is csak nagyon rövid időre ültették le. Közben tovább vezette a kocsmát, de az egyik vendége szidni kezdte a nő családját. Rálőtt az agresszív férfira,de az túlélte a három lövést, és Margie is megúszta.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr9611756621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.10.03. 02:43:53

A nők agessziója, brutalitása semmiben sem marad el a férfiakétól, sőt!

szbszig 2016.10.03. 03:22:19

Wuornos életéről készült A rém című film, Charlize Theronnal a főszerepben, aki az alakításáért Oscar-díjat is kapott. Ha valakit esetleg érdekel, érdemes megnézni.

Kochékról pedig sokat elmond, hogy már a nácik letartóztatták őket a koncentrációs tábor vezetése során elkövetett sorozatos visszaélésekért, és a férfit ki is végezték még a háború vége előtt.

inkvisitor 2016.10.03. 08:15:46

@karandash: Annyi eltéréssel, hogy a férfiakba azért valamilyen szinten belenevelik, hogy gyerekekkel és nőkkel szemben korlátozza az erejét. Egy nőt erre nem tanítanak, ezért GYENGÉBBEKKEL szemben jóval agresszívabban viselkednek, mint a férfiak.

sapka 2016.10.03. 09:37:48

ez komoly ez a mondat:
"Aileennal már kisgyermekként is borzalmasan bántak, rendszeresen megerőszakolták. Gyermekkora óta prostituáltként kereste kenyerét, így nem csoda, hogy figyelme a leszbikusság felé terelődött."

arabella_bishop 2016.10.03. 09:47:01

nem lett volna baj, ha publikálás elött helyesírást ellenöriz a kedves blogíró... borzalmas és néhol olvashatatlan.

vidékigyerek 2016.10.03. 10:48:27

@arabella_bishop: De legalább a "gyilkos nő" szóösszetételt használta az index.hu felülettel szemben (helyesen), ott sikerült "nőgyilkos"-t faragni a gyilkos nőkből ...

CoolKoon 2016.10.03. 11:40:08

@inkvisitor: Ez nem igaz. Az elmebeteg férfiak által kivégzett saját házastársak és gyerekek kivégzési módja (ti. agyonverés) ezt egyáltalán nem támasztja alá.

2016.10.03. 12:46:34

@sapka: Itt aztán egyértelmű az ok-okozati összefüggés kérem szépen!

KILENCVEN NYOLC SZÁZALÉK 2016.10.03. 15:34:45

Szamomra a legijesztobb az utobbi idoben a PM-es Szabó Tímea volt.
Egy interjuban akkora eszement, idiota, DEMAGOG baromsagokat hordott ossze, hogy az agyam eldobtam. Es csak sorolta egymas utan a keptelen elmebetegsegeit. Na mondom ez hulyebb mint a Gyurcsany, pedig az LEHETETLEN. Legalabb is, ezt gondoltam idaig.

inkvisitor 2016.10.04. 17:40:55

@CoolKoon: Tényleges, nagymintás statisztikai felmérés bizonyítja, hogy a nők az összes gyermekbántalmazásos eset kétharmadában voltak bűnösök, míg a férfiak csak egyharmadukban az összes gyermekbántalmazásos esetet vizsgálva. Ez pedig komoly érv a nők erőszakossága mellett. Otthoni tapasztalatom is hasonló. A saját erőszakos tendenciáimat férfiként kénytelen voltam megtanulni kontrollálni, ezért indulatból, akár fáradtan is a erőszak alkalmazása előtt mindig van egy pillanat, amikor felmérem, mekkora kárt okozna az ütés és ez elegendő ahhoz, hogy átirányítsam másfele az agressziót, vagy teljesen más megoldás fele forduljak. egy nő nem kap olyan agressziótréninget, mint egy férfi ezért jóval kevésbé is fogja vissza magát, főleg gyengébbek ellen.

CoolKoon 2016.10.04. 18:08:06

@inkvisitor: Az lehet, de ha a halállal/súlyos, maradandó sérülésekkel végződő eseteket vesszük, ott a nemek közti eltérés szinte minimális. És a cikk is ilyen esetekről szólt...

inkvisitor 2016.10.04. 18:21:14

@CoolKoon: Ez csak a nők alacsonyabb fizikai ereje miatt van. Otthon nem egyszer én védem meg a kicsiket az anyjuktól. Végülis a férfi feladata a család tagjainak védelme, akár az anyjuktól is.
süti beállítások módosítása