Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

Az egyik legalávalóbb nőszemély a Földön - Antoinette Frank

2016. szeptember 23. - Jack Hate

A rendőrök dolga a társadalom védelme a bűnözőkből, és a rend fennntartása akár az életük árán is. Ám ha az egyikük szembe kerül a törvénnywl, az akár végzetes is lehet. Ez történt Antoinette Frankkel és Rogers Lacaze-zel is, ami három ember életébe került.

antoinette-frank-1.jpg

Antoinette 1971. április 30-án született a louisianai Opelousasban. Gyermekkora eseménytelenül telt és nem bántalmazták. A kislány arról álmodozott, hogy egy nap majd rendőr lett, és ez a vágya később is megmaradt. Jelentkezett is a Rendőr Akadémián, de a pszichológiai vizsgálata miatt nem akarták felvenni. A pszichológus, aki Franket vizsgálta, azt nyilatkozta, hogy a nő egy homályos hátterű veszélyes hazudozó, akinek orvosi segítségre lenne szüksége. Ám a new orleansi zsaruk száma nagyon lecsökkent, így Antoinette is megtalálta a kiskaput: a törvény értelmében magánorvostól is kérhetett szakvéleményt. Ezen a teszten már átment, ráadásul a csillagosok hírnevének is jót tett volna a néger nő felvétele. Így végül hősnőnk is megkaphatta a jelvényt.

Ám az újonc pocsék zsarunak bizonyult. Kollégái szerint Frank "hangyás" volt, és nagyon félénken viselkedett a bűnözőkkel szemben. Mindig kellett valaki mellé, hogy felügyelje. 1994-ben ő ment ki egy riasztásra, melynél rálőttek egy drogdílerre. A sérült a 17 éves Rogers Lacaze (lentebb) volt, akit a nyomozók már ismertek egy ideje. Antoinette jóban lett a "rossz fiú"-val, és hamarosan szexuális kapcsolatba kerültek. A nő sok mindent megengedett annak a kölyöknek, például kivitte a riasztásokra, fuvarozta munkaidőben és megengedte neki, hogy vezesse a járőrkocsit. Ezeket nem csak azért tette mert tetszett neki a jóképű szerető, hanem mert így manipulálhatta is őt.

roger-lacaze.jpg

Akkoriban a new orleansi állomány bére nem volt valami sok. A rendőröknek másodállást kellett vállalniuk, hogy fizethessék a számláikat. Biztonsági őrökként egyébként is keresettek voltak, hiszen egy csillagos felügyelete jelentősen csökkenti a rablások számát. Hősnőnk a Kim Ahn vietnámi étteremben kezdett dolgozni. Az intézmény tulajdonosa, a Vu család sokat segített a nőnek, például kölcsönt adtak neki és felköszöntötték a születésnapján. Rajta kívül volt egy másik biztonsági őrük is, aki szintén rendőrként dolgozott. A 25 éves Ronnie Williams két gyermek apja volt és nem volt jóban Antoinette-tel. A nő úgy gondolta, hogy a kollégájának több munkaórája van az étteremben, sé több pénzt is kap, mint ő. Ez nagyon feldühítette, és elhatározta, hogy Rogers Lacaze segítségével visszaszerzi, ami neki jár.

antoinette-frank-3.jpg

1995. március 4-én hajnalban a Vu család négy gyermeke (két lány, Ha és Chau és két fiú, Cuong és Quoc) volt munkában. Ekkor rontott be a felfegyverzett Antoinette és Lacaze. Chau vu látta őket, és Quoc-kal (ejtsd: kok) el tudott bújni, de a testvéreiknek már nem tudtak szólni. A gyilkos páros először Ronnie Williamset lőtte le, aki azonnal meghalt. Ezután Antoinette sarokba szorította a 24 éves Ha és a 17 éves Cuong (ejtsd: kö) Vu-t. A nő pénzt követelt, amit a két túsz meg is adott. Ezután, bár az életükért könyörögtek, Frank összesen kilenc lövéssel kivégezte a testvérpárt. A két túlélőnek hallania és látnia kellett, ahogy kivégzik a testvéreiket.

antoine-1.jpg

Egy órával később Chau Vu előbújt és kihívta a rendőrséget. Ám pont akkor tért vissza Antoiette is, aki ellenőrizni akarta, hogy nincsenek túlélők. A vietnámi lányra halál várt volna, de a rendőrség még időben kiérkezett. Frank azt állította, hogy munkaügyben van a helyszínen, de Chau és Quoc mindent elmondtak a nyomozóknak. Az elkövetőket letartóztatták, és bűnösnek találták őket háromrendbeli előre megfontolt szándékkal elkövetett és rablással egybekötött gyilkosság vádjában. Mivel Rogers Lacaze a mészárlás előtt már betöltötte a 18. életévét, halálra ítélték. A vezér, Antoiette Frank esetében kiemelték, hogy ez az első olyan ügy, melyben egy rendőr megölte a kollégáját. 1995-ben ő is halálsorra került, és társával mindketten a kivégzésükre várnak mind a mai napig. Antoinette-ten kívül mindössze egyetlen nő, Brandy Aileen Holmes (ő is rablógyilkosságot követett el a fiújával) van halálsoron Louisiana államban, a többi elítélt mind férfi.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr9211737999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sutyerák 2016.09.25. 19:54:00

ejjnye-bejnye. afroamcsi és rendőr-bűnöző.

Vlad Tepes a jófiú 2016.09.25. 22:12:13

@sutyerák: És mennnyivel rosszabb, mint egy kaukáziusi népcsoportba tartozó rendőr-bűnöző? Ja, azon nem tudod köszörülni a rasszista nyelvedet! Ejnye-bejnye.

Advanced Flight 2016.09.26. 00:24:29

A pszichológus az alkalmasságin megmondta, hogy szocio (vagy pszicho)pata a nő, nem szabad alkalmazni. Felvették mégis, így jártak.

Jack Hate 2016.09.26. 03:43:11

@Ritkov Halo: Nem, csak az ő kommentjeik izgalmasabbak, mint a tied.

wotan 2016.09.26. 09:33:57

@Ritkov Halo: ja igen és a börtönöket 80%-ban megtöltők is lehetnének pld. kaukázusiak. De nem azok. Világszerte. Tudom, nehéz gyermekkor...

Guszty 2016.09.26. 10:09:22

Ezért problémás a pozitív diszkrimináció.

Altaïr 2016.09.26. 11:47:02

@Ritkov Halo: mi az a kaukázusi népcsoport? Az azeriekre, örményekre, grúzokra gondolsz?

Altaïr 2016.09.26. 11:48:55

@wotan: Azért amikor nálunk Mo-n öld meg egy kaukázusi egy másikat, jó nagy balhé is lett belőle, amikor kiadták a saját országának!

kalbász 2016.09.26. 16:15:19

A magánklinika pszichológusa vajon elő lett véve?
Egyébként meg ez a pozitív diszkrimináció diszkrét bája.
A néger csak áldozat lehet és a fehér a gonosz mindig. Hogyan is gondolhatnánk ezt egy szegény fekete lányról.
süti beállítások módosítása