Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

A 10 legkegyetlenebb női sorozatgyilkos, 2. rész

2016. szeptember 17. - Jack Hate

5. Sheila LaBarre

toes6n-1-web.jpg

A new hampshire-i Sheila Kay LaBarre az idős csontkovács, Dr. Wilfred LaBarre felesége volt. A nő valószínűleg meghamisította a férje végrendeletét, majd megmérgezte a férfit. Így megörökölte annak eppingi farmját, ahol hamarosan még szörnyűbb bűntényeket vitt véghez. A szadista Sheila fiatal férfiakat csábított a helyre, akikkel megoszotta a munkát és az ágyát is. A jövevényeket érzelmileg és fizikailag is kínozta, ráadásul olyan sikeresen manipulálta, hogy azok nem menekültek el.

2006-ban Ms. LaBarre ellen eljárás indult a 24 éves Kenny Countie eltűnése miatt. Hamarosan megtalálták a fiú összeszurkált megégett tetemét az eppingi farmon. Egy Walmart üzletben a kamera felvette Sheilát, amint tolószékben viszi Kenny-t, s az áldozatnál két benzines kanna van. A fiú sikolyait több magnószalagon is megtalálták. Ráadásul a farmon egy másik férfi csontjaira is ráakdtak, a 38 éves Deloge-éra, Sheila előző áldozatára. Bár a nő védői elmebajra hivatkoztak, a vádlottat bűnösnek találták kétrendbeli gyilkosságban, és kétszeres életfogytiglanit kapott. Azóta sem tudni pontosan, hogy hány áldozata volt.

4. Rosemary West

rose_006.jpg

A brit nő prostituáltként dolgozott, nimfomániás és biszexuális volt. Ez hozta őt össze perverz férjébel, Frederick Westtel is. A szex fontos szerephez jutott a házasságukban, például Fred mindig kukkolta a feleségét, amikor az a kucsaftjaival volt. És ennél jóval tovább mentek...

A házaspár tizenkét fiatal lány gyilkolt meg. Áldozataikat az elrablásuk után sokszor hetegik is fogva tartották, és még életükben levágták az lábujjaikat, hogy ne tudjanak elmenekülni. Áldozataikat rendszeresen megerőszakolták, megverték és megkínozták. Végül megfojtották és feldarabolták őket, a maradványokat pedig a kertjükben elföldelték. Kilenc fiatal lányt öltek meg együtt, kettő pedig csakis Fred lelkén szárad. Ám a második áldozatot, Charmaine Westet, a páros mostohalányát Rose egyedül, brutálisan gyilkolta meg. Az asszony a későbbi ügyeikben is sokszor volt kezdeményező, ugyanolyan gonosz és szadista volt, mint a férje, és sokkal tovább tudott szexuális tevékenységet folytatni.

Utolsó áldozatuk a saját lányuk, Heather volt, mert attól féltek, hogy a lány kikotyogja a bűneiket. Őt is megerőszakolták, megkínozták, éheztették, és megölték. A fiatalabb gyermekeik is tudták, hogy mi történt a nővérükkel. Ám a sorozatgyilkosokat letartóztatták, és Fred  az előzetesben felakasztotta magát. Rosemary Westet életfogytiglani börtönre ítélték.

3. Michelle Knotek

michelle-knotek.JPG

Kevés olyan gonosz és matriarchatikus nő él a világon, mint a washingtoni családanya, Michelle "Shelley" Knotek. A nő otthoni gondozóként dolgozott, és három lánygyermek édesanyja volt, de az az elszigetelt farm, ahol a férjével, David Knotekkel élt, igazi borzalmak színtere volt. Michelle szadista volt, aki bántalmazta a saját gyerekeit. Sokszor órákra bezárta őket a vécére, élelem nélkül. A lányokat végül az mentette meg, hogy a 36 éves Kathy Loreno beköltözött a házukba.

Röviddel azután, hogy Loreno beköltözött a barátnőjéhez, Michelle-hez, a szadista figyelme az új jövevényre terelődött. Romlott étellel etette Lorenót, és arra kényszerítette, hogy a földön négykézláb kúszva töltse a napjait. Később már őt is napokra a vécére száműzte, és órákon át ütlegelte. Volt, hogy lelökte őt egy kútba. Egy év tortúra után Kathy belefulladt a saját hányásába, ezért David és Michelle elégette a holttestet. Amikor rájöttek, hogy Mrs. Knotek unokaöccse, a 16 éves Shane Watson fel akarta őket jelenteni, lelőtték és elégették őt is.

Később Michelle befogadott egy ötvenhét éves meleg férfit, Ronald Woodworth-ot is. Őt is hónapokon át verte, éheztette, és fogva tartotta. A férfi menekülni próbált, de nyílt törései a testét borító több mint ezer sérülése miatt meghalt, még a birtokon. Az ő halála után Michelle lányai a rendőrséghez fordultak, és a szóülőket hamarosan letartóztatták. David Knotek végül 15, Michelle pedig 22 évet kapott.

2. Seema Gavit és Renuka Shinde

seema-gavit-2.jpg

renuka-shinde-2.jpg

Amit ez az indiai testvérpár művelt, az rosszabb, mint bármilyen horrorfilm a világon. Seema Gavit (bal) és Renuka Shinde (jobb) kisgyerekeket toboroztak, és arra kényszerítették őket, hugy kolduljanak nekik. Éheztették és kínozták az áldozataikat, akiknek a megalázottsággal is szembe kellett nézniük. Ráadásul a legtöbb áldozatuk egy és öt év közötti volt.

Nem ők voltak az elsők, akik ilyen szörnyű módon próbáltak megélni a nyomorral sújtott országban, de az ő esetük a legrosszabb. Több gyerek is belehalt az éhezésbe. Voltak, akik szembeszálltak a kínzóikkal, de az ő fejüket olyan erősen a falhoz vagy villanyoszlopokhoz verték, hogy abba belehaltak. Összesen kilenc öt évnél fiatalabb gyereket gyilkoltak meg 1990 és 1996 között. A bűncselekményekbe bevonták az anyjukat, Anjanabai-t (habár egyes elméletek szerint pont az anya volt a felbujtó), és Renuka férjét, Kiran Shindét is.

Ám 1993. november 19-én letartóztatták a csapatot. Kiran a nővérek ellen vallott, az idős Anjanabai pedig meghalt a börtönben. A nővéreket 2001. június 29-én halálra ítélték. Jenenleg mindketten a kivégzésükre várnak, kegyelmi kérvényeiket pedig rendre elutasították.

1. Theresa Knorr

theresa-knorr-4.jpg

A kaliforniaiTheresa Knorr 1964-ben lelőtte első férjét, mert azt képzelte, hogy az megcsalja. Önvédelemre hivatkozott, így felmentették.Még háromszor férjhez ment, és hat gyermeket szült. (A legidősebb nem élt vele, így ő nem vett részt a későbbi eseményekben.) Az asszony skizofréniában szenvedett,és úgy gondolta, hogy három lánya, Sheila, Suesan és Terry Knorr veszik el a szépségét. Meg akarta ezt torolni rajtuk, s ehhez a két fia, Robert és William segítségét kérte. Kínozta és prostitúcióra kénszerítette a lányait. Cigarettát nyomot el a trestükön, késekkel dobálta és erőszakkal etette őket, a verések pedig mindennaposak voltak.

1984-ben Theresa egy dührohamában hátba lőtte a 17 éves Suesant. a lány még napokig a fürdőszobájukban szenvedett, miközben az anya megszúrta egy ollóval. Később házilag kiműtötte a pisztolygolyót, de az áldozat kómába esett. Válaszul az anya a két fia segítségével élve elégette a saját lányát. Ekkor a másik lányát, a húsz éves Sheilát kezdte gyötörni, akiről azt hitte, hogy egy nemi fertőzést szedett össze egy wc ülőkéről. Erőszakkal túletetette a lányt, majd amikor az ellenállt, kikötözte a kamrájukban. A lány három napig nem ehetett, nem ihatott és nem mehetett ki a wc-re, így 1985. június 21-én ő is meghalt. Az ő holttestét egy eldugodt helyre rejtette a fiaival. Mindkét áldozat azonosíthatatlan volt, így a nyomozók Jane Doe-ként kezelte őket.

A kamaszkorú Terry Knorr tudta, hogy ő lesz a következő, ezért telefonált a rendőrségen. Addig senki sem hitt neki, amíg nem azonosította a két Jane Doe-t. Willia Knorr-t pszichológiai kezelésre, Robertet pedig három év börtönre ítélték (ő még plusz tizenhat évet is kapott, mert lelőtt egy las vegasi csapost). Bár Kaliforniában van halálbüntetés, Theresa Knorrt életfogytiglani börtönre ítélték a feltételes szabdlábra helyezés lehetőségével.

Brutalitásával kenterbe vert sok férfi sorozatgyilkost is. Halálra kínozta a saját gyermekeit, ami még a John Wayne Gacy-hez és a Charles Mansonhoz hasonló gazembereknél is tabu. Ráadásul a a fiait is felhasználta a gyilkosságaihoz. Ő a világ egyik legkegyetlenebb sorozatgyilkosa.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr511716093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása