Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

10 kegyetlen gyerekgyilkosság

2016. augusztus 17. - Jack Hate

Charles Lindbergh, Jr.

lindbergh_baby_2.jpg

Charles Lindbergh, Sr. egy nagyon híres pilóta volt, aki először tette meg a New York-Párizs távolságot leszállás nélkül. Elsőszülött fiát, a kis Charlie-t 1932. március 1-én elrabolták a családi házból. A szülők jelentős váltságdíjat fizettek, de nem kapták vissza a fiukat. Május 19-én a kisdedet holtan találták. 1934 őszén letartóztattak egy német származású kőművest, aki a váltságdíjjal fizetett. A férfit villamosszékben kivégezték, de ma már sokan kételkednek a bűnösségében.

Lisa Ann Millican

justice3n.jpg

A georgai 13 éves lány 1982. szeptember 25-én egy rome-i bevásárlóközpontban találkozott az alabamai Judith Neelley-vel. A nő szadista volt, és férjével, Alvinnel elrabolták a lányt. Egy motelba vitték, ahol három napig fogva tartották. Ezalatt rendszeresen merőszakolták és megkínozták. 28-án egy elhagyott kanyonba vitték Lisát, ahol Judith lefolyótisztítót fecskendezett az ereibe, majd lelőtte. A házaspár később még egy felnőtt nőt is meggyilkolt, de végül elkapták őket és életfogytiglani börtönre ítélték őket.

Kirsten Costas

letoltes_4.jpg

A 15 éves kaliforniai pompomlány meglehetősen népszerű volt. Osztálytársa, a szintén 15 éves Bernadette Protti nem került be a szurkolócsapatba, ezért nagyon féltékeny volt Costasra. 1984. június 23-án egy találkozóra hívta őt álnéven. Amikor találkoztak, Protti veszekdni kezdett Costasszal, aki elfutott. Ám Bernadette követte, őt, egy bokorban leteperte és halálra szurkálta. A gyilkosság majdnem megfejtetlen maradt, de decemberben Protti beismerte bűnét. A maximális 9 év börtönt kapta, hét év letöltésa után szabadult.

Lee Iseli

ch4_pic_1.gif

A washingtoni Westley Allan Dodd már fiatal korától kezdve pedofil volt. 1989. szeptember 4-én megerőszakolt és meggyilkolt egy fiatal testvérpárt. Október 28-án elrabolta a 4 éves Lee Iselit, akit a lakásában megkínzott, többször megerőszakolt, és fotókkal dokumentálta a borzalmakat. Másnap mefojtotta a kisfiút, akinek holttestét a WC-jében fellógatta és lefotózta. Az elkövetőt végülis elkapták, amikor megpróbálta elrabolni negyedik áldozatjelöltjét. Halálra ítélték, és saját kérésére akasztással végezték ki.

Autumn Wallace

autumn-wallace.jpg

Autumn egy 9 éves okos, jó kislány volt, aki 1990. június 13-án délután egyedül tartózkodott otthon. kkor kopogtatott az ajtaján nővére barátnője, az akkor 18 éves Rosie Alfaro. Alfaro azonban drogos volt, aki ki akarta rabolni a házat. Bevitte Autumn-ot a fürdőszibába ahol 57 szúrással kivégezte, majd 240 dollárnyi holmit vitt el a házból. Végül egy véres lábnyom árulta el az elkövetőt, és 1992-ben Rosie-t gázkamra általi halálra ítélték. Jelenleg is kivégzésére vár.

Shanda Sharer

shanda-sharer-3.jpg

Bér az indianai Shanda Sharer még csak 12 éves volt, a 16 éves Melinda Loveless azt hitte, hogy Shanda az ő leszbikus barátnőjére pályázik. Bár ez nem volt igaz, Melinda három barátnője segítségével  1992. január 10-én elrabolta a lányt. Egy tanyára vitték, ahol egész éjszaka kínozták, megverték, összeszurkálták, hagyták fagyoskodni meztelenül, majd január 11-én élve elégették. Melindát 60 év börtönre ítélték, de hamarosan szabadul. Shanda apja bánatában halálra itta magát.

James Bulger

james_bulger.jpg

A liverpooli James Bulger két éves volt, amikor meghalt. 1993-ban, míg az anyja vásárolt, két tíz éves fiú, Jon Venables és Robert Thomson elcsalták a ksifiút néhány sín közelébe. Megverték és brutálisan megkínozták a gyereket, majd egy vonat elé dobták (az orvosi vizsgálatok kiderítették, hogy a kisfiú már  verésbbe halt bele.) A bevásárló-központ kamerája azonban lebuktatta a gyilkosokat, akik csak 18 éves korukig voltak rács mögött Azóta Venables ellen újra eljárást indítottak pedifília vádjával.

A Routier-fivérek

routier-brothers-2.jpg

A 7 éves texasi Devon és az öt éves Damon Routiert a családi házban támadták meg 1996-ban, és mindkettejüket több késszúrással ölték meg. A kisfiúk anyának, Darlie-nak elvágták a torkát, de az ő életét sikerült megmenteni. A nyomozók nem álltak a helyzet magaslatán. Végül Darlie Routiert tartóztatták le, és bűnösnek is találták. Az asszny jelenleg is siralomházban várja méreginjekcióját, holott rengeteg bizonyíték szól az ártatlansága mellett. 

Columbine középiskolai mészárlás

eric-harris-victims.jpg

1999. április 20-án ketten brutális mészárlás zajlott le a littletoni Columbine középiskolában, Coloradóban. A 18 éves ERic Harris és a 17 éves Dylan Klebold bombákat robbantott az iskola ebédlőjében (ezek szeencsére nem működtek), majd lövöldözni kezdtek. 12 diákot és egy tanárt lőttek le, 21 embert pedig megsebesítettek. Az elkövetők a mészárlás után lelőtték magukat. Érdekes, hogy az első áldozat, a 17 éves Rachel Scott már korábban megjósolta naplójában a mészárlást, és felkészült a halálára.

Sandra Cantu

sandra-cantu.jpg

A 8 éves kaliforniai lányt mindenki szerette a segítőkészsége maitt. Bipoláris szomszédja, Melissa Huckaby azonban féltékeny volt rá, mert a kislánya Cantuval játszott és nem ővele. 2009. március 27-én Melissa elcsalta a kislányt a templomba (vasárnapi iskolai tanárként bejárása volt oda), ahol saját bipoláris gyógyszerével elkábította, egy sodrófával megerőszakolta, egy ruhával megfojtotta, majd egy táskba gyömöszölte és a folyóba dobta. Az elkövetőt életfogytiglani börtönre ítélték.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr3110416834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása