Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sorozatgyilkosok blogja

KillerGoth

KillerGoth

10 többszörös gyerekgyilkos anya

2016. július 20. - Jack Hate

Ellen Boehm (3 gyerek, az egyik túlélte)

Ellen, a három gyerekes egyedülálló anya párnával megfojtotta két fiát az életbiztosításukért. A lányát is megpróbálta megölni egy kádba dobott hajszárítóval. Végül a saját barátnőjé értesítette a rendőrséget, mert gyanús lett neki a két gyilkosság. Boehm még ma is az életfogytiglaniját tölti.

Susan Eubanks (4 gyerek)

Eubanks négy fiút nevelt két apától. Mindketten elhagyták, akárcsak egy későbbi barátja.Bosszút akart állni a férfiakon, különösen a gyerekek apáin.1996-ban egyszerre lelőtte mind a négy fiát. A gyilkosságot látta az unokatestvére gyermeke is, de őt nem bántotta. Eubanks jelenleg a kivégzésére vár.

Magda Goebbels (6 gyerek)

bundesarchiv_bild_146-1973-034-56_magda_goebbels.jpg

Joseph Goebbels náci propaganda-miniszter és felesége, Magda teljesen kétségbe estek, amikor '45-ben elvesztették a háborút. Öngyilkos-kapszulákkal meggyilkolták mind a hat gyermeküket, majd magukkal is végeztek, hogy ne kerüljenek az ellenség fogságába.

Waneta Hoyt (5 gyerek)

waneta_hoyt.JPG

Hoyt Münchausen-szindrómában szenvedett, mindenáron figyelmet akart. Azért, hogy elnyerje az ismerősei szánalmát, mind az öt kisbabáját sorban megfojtotta. Gyilkosságait egy orvosi kutatáshoz is felhasználták. A sok haláleset végül gyanús lett, így letartóztatták. Életfogytiglani börtönre ítélték, rákban halt meg.

Theresa Knorr (2 gyerek, 1 férj)

theresa.jpg

Theresa, aki egy férjét már megölte, skizofrén és szadista volt, és úgy vélte, hogy a lányai vették el a szépségét. Kínozta három lányát a fiai segítségével. A 17 éves Suesant élve elégette, a 20 éves Sheilát pedig halálra éheztette. Végül a legkisebb lánya feladta az anyját, aki jelenleg is az életfogytiglaniját tölti.

Frances Newton (2 gyerek, 1 férj)

frances-newton-7.jpg

Frances egyszerre lőtte le drogdílerként dolgozó férjét és két közös gyermeküket. Az indítéka egyszerű volt: mindegyik áldozatára 100 000 dolláros életbiztosítást kötött, és mindenképp akarta a pénzt. 22 nappal a mészárlás után letartóztatták és 2005-ben méreginjekcióval kivégezték.

Mary Noe (8 gyerek)

marie-noe-11.jpg

A nő tíz gyereket szült, ebből nyolcat ő ölt meg, még kisbaba korukban. Azért fojtotta meg őket, mert nem volt képes gondoskodni róluk. Több mint 30 évig kerülte el a lebukást, végül 70 évesen katák el. Mivel már nem tudott gyereket szüéni, öt év háziőrizetre és további húsz év felfüggesztett börtönre ítélték.

Christina Marie Riggs (2 gyerek)

christina-riggs-2.jpg

Christina meg akarta ölni magát, de nem akarta, hogy két gyermekét szétválasszák. Kálium-kloriddal mérgezte, majd párnával fojtotta meg a kis Justin és Shelby-t, majd öngyilkosságot kísérelt meg. A túlvilágon újra együtt akart lenni az áldozataival. Ám túlélte az öngyilkossági kísérletet, és 2000-ben kivégezték.

Kelly Silk (4 gyerek, 2 túlélte + 1 férj)

Silk négy gyermeket nevelt, de súlyos szülés utáni depressziója volt. Az egyik éjszaka elvesztette az önkontrollt és megőrült. Halálra szurkálta a férjét, 60-szor szúrta meg a lányát (ő pont túlélte), majd felgyújtotta magát és a házát. Ő, férje és két gyermeke meghaltak, de a másik két másik gyermek még életben vannak.

Andrea Yates (5 gyerek)

gty_anrea_yates_killer_thg_120328_wmain.jpg

A nőt vallásos férje kényszerítette arra, hogy öt gyerket szüljön. Ettől szülés utáni elmezavara alakult ki. Úgy vélte, hogy rossz anya volt, ezért a Sátán eljön a gyerekeiért. Yates ezért egy nap alatt vízbe fojtotta mind az öt gyermekét, hogy azok a mennybe jussanak. Saját kérésére életfogytiglani börtönre ítélték.

A bejegyzés trackback címe:

https://killergoth.blog.hu/api/trackback/id/tr1008904026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása